Sfat achizitie smartphone cu android, Pareri ecrane Lcd, led, ips, etc
![]() ![]() ![]() |
Sfat achizitie smartphone cu android, Pareri ecrane Lcd, led, ips, etc
bob737 |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 334 Joined: 29 March 09 ![]() |
|
||
--------------------
BMW M Tech
330
Xi
|
|||
dannygambino |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 401 Joined: 28 January 10 From: Bucuresti ![]() |
incearca un ZTE Blade III, eu unul sunt foarte incantat de el, arata bine, se misca bine
|
--------------------
dacia
solenza
2003 confort
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
iPhone 5
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
htc one x (4,7) ..Cam nasol Lg-ul ala..
Ce au samsung?In afara de cele mai misto ecrane. Daca android ti se pare ''instabil si greoi'' (instabil da, sunt de acord, dar greoi? ![]() This post has been edited by M i h a i: 13 Mar 2013, 15:04 |
--------------------
------
------
------
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.316 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Sa corespunda cerintelor tale eu nu vad decat HTC One X .... sau HTC One ... dar ala inca nu este disponibil ...
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
|
--------------------
------
------
------
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.316 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Omul vreau un telefon comparabil cu Iphone ... si vrea sa nu fie Samsung ... atunci in momentul de fata ramane doar HTC.
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
IPhone 5 dacă are 4S.
Orice altceva e un regres. Și tehnologic dar și din punct de vedere social. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
![]() |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Adica Xperia Z nu se poate compara ? Sau Optimus G ?
![]() |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Nexus 4 și sparge tot.
Sau un HTC One. Chiar și un Desire X. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
cj98czh |
![]()
|
HTC One inca nu se gaseste la noi
![]() |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.175 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
one x da
|
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
cj98czh |
![]()
|
Acuma daca tot vb. nu prea ai ce compara One X cu One ... One este abia lansat cu toate avantajele care le are fiind mai nou ... nu o sa intru in detalii tehnice ca se gasesc pe net.
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
melcu |
![]()
|
![]() Halatu'...cat e halatu' ? Group: Members Posts: 1.140 Joined: 12 July 06 From: Bucuresti / Pottstown, PA,USA ![]() |
QUOTE(DragosP @ 13 Mar 2013, 15:48) Nexus 4 și sparge tot. Te-ai uitat pe specificatii ? Ce e asa de "wow" la agregatul ala ? Eu nu inteleg... |
--------------------
Renault
Laguna 2
2002 Privilege 3.0 V6 CVA
- B-33-RTN Toyota Yaris Sol 1.33 VVT-i - B-202-CSM
Totoya Prius V-Five - HRL-1459 Formatez drivere de cooler... |
|
bob737 |
![]()
|
Multumesc pt raspunsuri insa am omis cateva chestii.
Doresc androidul pe post de al doilea telefon pe langa iphone, de aceea nu caut o "bomba" de telefon ci ceva civilizat cu care sa pot naviga pe net si sa rulez cateva programe nu deosebit de complicate. De aici si cerintele de a nu se bloca, sa fie facut din materiale calitative, ecran bun si sa si arate bine, sa-mi placa. Aici e vorba aia cu ...gustul fiecaruia insa HTC-ul mi se pare facut din materiale prost calitative si da impresia de ieftin. De ex un telefon calitativ mi s-a parut Blackberry, se aude absolut impecabil si nu iti lasa senzatia de plastic ieftin. Pacat ca nu merge navigatia fara BIS.. In fine...dupa calculele mele asta inseamna android minim 1Ghz dual core, 1GB ram, 4-4,5inchi ecran bun ( si btw, cred ca nu exista diferenta intre iphone 5 si 4 la acest capitol; practic nu ma incalzeste faptul ca vad pagina de net cu inca cateva randuri in plus; in schimb m-ar incalzi sa fi fost putin mai lat ecranul si nu atat de lung a.i. sa vezi pagina de ansamblu marita...+ clasicul flash). De asta am inclus si ecranul IPS de la LG (de care nu stiu nimic), Sony-urile modele noi (care au o rezolutie f mare), si ce o mai fi. Am inteles ca totusi androidul 4 e un mare pas inainte si nu mai mananca resurse, asa e? chiar vi se pare urat si prost LG-ul? ce spuneti de astea? http://www.gsmarena.com/sony_xperia_ion_lte-4412.php http://www.gsmarena.com/lg_prada_3_0-4064.php This post has been edited by bob737: 13 Mar 2013, 16:52 |
--------------------
BMW M Tech
330
Xi
|
|
melcu |
![]()
|
![]() Halatu'...cat e halatu' ? Group: Members Posts: 1.140 Joined: 12 July 06 From: Bucuresti / Pottstown, PA,USA ![]() |
bob737 ce zici tu acolo se preteaza un I9100 (Galaxy SII). Are ceea ce vrei tu, se misca decent si .. e si OK ca bani.
|
--------------------
Renault
Laguna 2
2002 Privilege 3.0 V6 CVA
- B-33-RTN Toyota Yaris Sol 1.33 VVT-i - B-202-CSM
Totoya Prius V-Five - HRL-1459 Formatez drivere de cooler... |
|
bob737 |
![]()
|
o sa spuneti ca-s nebun; am avut s2 pt o saptamana dar nu m-a incantat; degeaba este (era acum 1 an si ceva) foarte bun tehnic daca iti lasa impresia ca e doar un plastic ieftin. Ca si o masina, degeaba sta mai bine pe viraje castigand 5-10km/h daca interiorul si tot aspectul te deprima, nu?
Nu vreau sa intru in polemici insa de ex cand ma uit la iphone, e ceva care ma incanta, e totul de calitate si pus la locul lui, nu ma plictisesc de el, desi pe hartie nu se compara cu S2 S3 sau HTC-uri cu multe altele. Dar imi fac treaba perfect cu el, nu m-a dezamagit niciodata si din acest pct de vedere consider ca este cu mult peste alte telefoane mai tari pe hartie. |
--------------------
BMW M Tech
330
Xi
|
|
R19/16v |
![]()
|
Deci clar! aifn 5!
|
--------------------
DS
5H
|
bob737 |
![]()
|
iphone 5 la anul la fidelizare...
|
--------------------
BMW M Tech
330
Xi
|
|
buntom |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 220 Joined: 4 May 11 From: Bucuresti,Militari ![]() |
de LG Optimus 4X HD ce parere aveti?
mi se pare ca e un HTC One X cu pret de S II |
--------------------
Dacia
Solenza
Scala dec. 2004 "When in doubt... C4"-Jamie Hyneman
LG Optimus G ex. Samsung Wave 723 cu Bada 2.0, |
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Daca te uiti la calitatea fabricatiei/materiale, ma tem ca nu vei gasi nimic comparabil cu aifonu'. Decat un alt aifon.
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
dannygambino |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 401 Joined: 28 January 10 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(M i h a i @ 13 Mar 2013, 15:13) daca n-ai testat nu te da cu parerea.... macar ca e cu 2 ani si ceva mai nou blade-ul si are un android din fabrica cu muuuult mai evoluat, sau crezi ca restu de agregate n-or fi facute tot in china ha? ![]() |
--------------------
dacia
solenza
2003 confort
|
|
Squirrel |
![]()
|
![]() Captain of Black Pearl™… Group: Members Posts: 4.466 Joined: 13 March 08 From: partea mea: Drum bun! ![]() |
|
--------------------
Dacia
Duster
2010 1,6 16v 4Ś4 Laureaté Noir Nacré
- RO 44 AWD Fire, walk with me...in 4 strokes, water cooled.
|
|
cracky |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 104 Joined: 10 August 08 ![]() |
HTC One S - daca nimeresti un lot cu probleme te-ai scos.
HTC One X - Ceva probleme pe la display daca apesi pe margini si probleme Wi-fi, mai exact unele modele daca le apesi pe spate au semnal Wi-Fi mai puternic. Samsung de ce nu ? This post has been edited by cracky: 13 Mar 2013, 18:45 |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2
2004
|
|
cj98czh |
![]()
|
Pai nenea bob737 ... tu ai pretentii sa mearga ca un Iphone ... dar bani nu vrei sa dai ... dar dupa aia bagi de vina ... pai ori comparam mere cu mere ori las-o asa ... cum au scris colegii ramai la Iphone ... este cel mai bine.
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
QUOTE(bob737 @ 13 Mar 2013, 16:48) o sa spuneti ca-s nebun; am avut s2 pt o saptamana dar nu m-a incantat; degeaba este (era acum 1 an si ceva) foarte bun tehnic daca iti lasa impresia ca e doar un plastic ieftin. Ca si o masina, degeaba sta mai bine pe viraje castigand 5-10km/h daca interiorul si tot aspectul te deprima, nu? Deci s-a inteles, da? Criteriul nr. 1 e sa faci impresie, dupa aia, daca supravietuiesti, poti sa stai bine si pe viraje. Cind ajungi ladestinatie, scoti aifonul pe masa, ca nu arata ca ieftinaciune aia de Samsung. ![]() |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
dan.gutu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 499 Joined: 26 February 07 From: Europa ![]() |
Ce zici de Nexus 4 sau Huawei Ascend D2
![]() |
--------------------
TOYOTA
COROLLA & AURIS HSD
2009 & 2012
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Fugi dom'ne d'aci! Pai luceste ala ca aifonu'?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
QUOTE(bob737 @ 13 Mar 2013, 14:52) Deci, caut un telefon care: 1. sa arate bine 2. sa nu se blocheze 3. sa aiba un ecran de 4-4,5 inches si care sa fie comparabil ecranului de iphone sau s.amoledului, ma refer la precizie si sensibilitate 4. sa aiba semnal bun 5. sa nu fie Samsung Pai nici iPhone-ul nu indeplineste conditiile alea 1. e discutabil daca arata bine 2. desi pare imposibil chiar si iPhone-urile se blocheaza 3. 3.5" e mult sub 4.5" 4. desi pare imposibil chiar si iPhone-urile au probleme cu semnalul 5. o gramada de componente din el sunt facute de Samsung Deci in concluzie telefonul cautat de tine nu prea exista ![]() |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 04:46 |