Orange
![]() ![]() ![]() |
Orange
cj98czh |
![]()
|
||
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.317 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
||
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|||
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Daca esti client vechi stii ca totul e negociabil.
Am avut ani de zile abonament de 1.19e Suna si vorbeste cu un consilier mai de 2nd level. |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.317 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Am cerut sa fiu contactat de unul mai capabil decat ala cu care vb. pe chat ... pe telefon nu ii poti prinde ..
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Ba da
![]() ![]() |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
xmisterx |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.662 Joined: 12 October 17 From: Brasov ![]() |
CJ, spune-le ca vrei sa renunti la abonament si-ti vor face niste oferte de abonament personalizat si reducere la un tel. nou.
|
--------------------
Renault
Laguna 2
2003 Privilege 1.9 dci 120 hp Clio life evo 2019 0.9 75 HP
|
|
cj98czh |
![]()
|
tel nou nu mai iau de la ei de ani buni ... ca iesi mai scump ... il cumpar eu singurel .. de unde vreau si nu ma oblig cu nimic la ei ..
4 Oct 2019, 11:00: deci m-au sunat acum ... au incercat cu un tel la reducere, abonament de 7 euro ... i-am trimis la plimbare ... dupa au zis ca in caz exceptional pt. ca sunt client vechi si fidel raman cu ce am acum ... sa ii frec ... deci se poate .. astept mail in care sa imi comunice oficial .. This post has been edited by cj98czh: 4 Oct 2019, 10:00 |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
psychoo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.682 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
Strategia asta e la toti...sa incerci ca poate nu stie si pica fraierul.
Si pe nevastamea au incercat sa o pacaleasca sa modifice contractul. Cica oferta acutala expira si trebuie facut alt contract. I-am zis sa ii ignore sa vedem cum expira unilateral niste clauze contractuale. Evident ca nu a expirat nimic, dar aveau target sa prelungeasca abonamente cu sau fara modificare plan tarifar. Vodafone is astia... |
--------------------
Ford
Focus
Titanium, 2.0 TDCI, 2013 You deserve what you tolerate!
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Daca ma suna cu 0372 inchid, m-am saturat sa vorbesc cu fostii verzi saptamanal.
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.676 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
QUOTE(psychoo @ 4 Oct 2019, 11:31) Strategia asta e la toti...sa incerci ca poate nu stie si pica fraierul. Si pe nevastamea au incercat sa o pacaleasca sa modifice contractul. Cica oferta acutala expira si trebuie facut alt contract. I-am zis sa ii ignore sa vedem cum expira unilateral niste clauze contractuale. Evident ca nu a expirat nimic, dar aveau target sa prelungeasca abonamente cu sau fara modificare plan tarifar. Vodafone is astia... Eu am patit cu Enel, mi-au trimis anexa de prelungire de contract, dar chipurile "optam" pentru schimbarea lui, evident, cu marire de tarif, asa, la vreo 50%. |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Interesant e ca Orange Me 7 start cu roaming nu exista daca vrei sa-ti faci abonament la Orange. De fapt nu prea poti sa ai roaming fara a da macar 10 euro pe luna.
|
--------------------
.
.
.
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
Da voo la ce va trebuie roaming?
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Chiar asa! Ce, la Eforie nu e mare? La Herculane nu-s bai? La Sinaia nu se schiaza?
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
O fi, da' unii dintre noi sunt mai saraci si n-au bani de concediu in Romania.
This post has been edited by Laurentziu83: 4 Oct 2019, 14:20 |
--------------------
.
.
.
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Mai e unii cu pile care primește viză și merge la băi la Hajdu.
![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
ba baietzi in EU nu mai este roaming.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Roaming se numește, generic, utilizarea serviciilor GSM (sau echivalent) înafara țării furnizorului de servicii.
Că în comunitate există un acord de utilizare a resurselor... e altceva. This post has been edited by gabize: 4 Oct 2019, 14:27 |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
in ue numai exista tara, in domeniul asta, si din 2020 parca era etapa a doua de integrare.
sau era 2021? |
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
|
--------------------
.
.
.
|
|
gabize |
![]()
|
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
tatabobu |
![]()
|
|
--------------------
DACIA
1300
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Nu stiu ce fel de abonament ai, eu la prepay daca nu configurez o optiune de minim 10 euro fara TVA, cand ies din tara nu am nici macar semnal, necum beneficii de roaming.
Am patit-o acum 2 ani la Paris, o saptamana telefonul a fost bun doar de aparat foto. De atunci dau lunar 10 euro+tva. This post has been edited by Laurentziu83: 4 Oct 2019, 14:42 |
--------------------
.
.
.
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
cj98czh |
![]()
|
la prepay ... se vb de abonamente cu roaming ..
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Ca nou abonat, nu exista abonament cu roaming la Orange sub 10-11 euro lunar (si nici la restul operatorilor, cu exceptia Digi, parca). Cel putin pe site la ei, n-am vazut.
Ce se negociaza, e cu totul altceva. |
--------------------
.
.
.
|
|
VladSoare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.716 Joined: 12 May 04 From: Voluntari, pe stînga ![]() |
Nu știu de Oringi, dar la Vodafone sub zece euri nu pupi telefon în UE. Fetelor le făcusem cîte un abonament mai ieftin, de șapte euri la una și opt la alta. În Austria, semnal canci. Sun la *222 și-mi zice aaaa, nuuuu, abonamentul ăla n-are acces la roaming, trebuie să-l convertiți într-unul de minim zece.
Edit: de fapt am greșit, telefonul avea semnal, doar că nu putea face nimic, nici apeluri, nici SMS, nici trafic de date. Putea doar să fie sunat și să primească SMS. This post has been edited by VladSoare: 4 Oct 2019, 14:58 |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
tu care comentezi la tot i-ai lasat sa scape?
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
VladSoare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.716 Joined: 12 May 04 From: Voluntari, pe stînga ![]() |
Păi ce puteam să le fac?
![]() Mi-au zis că alea-s hibride, și că hibridele nu se bucură de statutul de abonament adevărat, deci nu li se aplică normele UE pentru abonamente, ci pentru cartele reîncărcabile. Poate că așa o fi, nu știu. Nefiind foarte documentat în domeniu, n-am putut să-i contrazic. ![]() Pînă la urmă le-am făcut abonamente normale, că hibridul mai avea și alte chestii enervante. Dar sub zece euri nu există nici unul. This post has been edited by VladSoare: 4 Oct 2019, 15:08 |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
tatabobu |
![]()
|
La Telekom era o varianta simpatica, exista un abonament de 5 euro/ luna si pe perioada in care voiai roaming (dar doar pe zilele alea) treceai la un abonament mai scump, care avea si asa ceva.
EDIT: tot un fel de abonament hibrid, ca era fara perioada contractuala. This post has been edited by tatabobu: 4 Oct 2019, 15:10 |
--------------------
DACIA
1300
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(Laurentziu83 @ 4 Oct 2019, 15:45) Ca nou abonat, nu exista abonament cu roaming la Orange sub 10-11 euro lunar (si nici la restul operatorilor, cu exceptia Digi, parca). Cel putin pe site la ei, n-am vazut. Ce se negociaza, e cu totul altceva. Tu te faci ca nu pricepi? La toate abonamentele Orange poți folosi resursele naționale in UE. Roaming ai nevoie când te muti acolo câteva luni. Pentru plecat in vacanță nu e nevoie de niciun roaming. |
--------------------
|
Laurentziu83 |
![]()
|
|
--------------------
.
.
.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 09:12 |