Vodafone
![]() ![]() ![]() |
Vodafone
eminescu0 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.180 Joined: 1 September 04 From: Colentina, inima strazii ![]() |
|
||
--------------------
Reno
Megane
I hatch If you can't convince 'em, confuse 'em.
|
|||
dorriinn |
![]()
|
![]() Romania Trotter Group: Members Posts: 355 Joined: 20 February 07 From: Craiova ![]() |
ms.
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan
2006 Expression 1.6
- PH .. ... Uimit de ce vad pe strada...
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
cine imi da si mie mai multe detalii despre internetul mobil de la vodafone ca ma manaca sa iau un card pci ptr laptop ,idei ?
sfaturi,modemult vine gratuit odata cu abonarea? |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
AlexC |
![]()
|
![]() Vrum Vruuum Group: Members Posts: 1.651 Joined: 22 May 05 From: Bucuresti ![]() |
E acum o oferta in care primesti modem gratuit daca faci abonament pe 2 ani. pentru 9EUR+TVA pe luna ai trafic nelimitat: primele 1000MB la viteza de 1MBs, ce depaseste la 256kbps. Cred ca e cea mai buna oferta posibila. VIteza aia este absolut suficienta pentru trafic mediu de mail/forum/chat/jocuri online.
|
--------------------
Renault
Laguna III Privilege
2.0dci CVA 150CP Butoanele ne fac viata mai frumoasa :)
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
ms
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
andr3y |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 200 Joined: 23 May 07 ![]() |
eu nu am abonament la internet dar am tras cateva harti pt GPS - mentionez ca am un n95 si mi-au bagat 25 euro internet ...
nu mi se pare normal sa fie tariful asta .... pt cativa mb ... p.s. niste ordinari |
--------------------
Renault
Megane 2.2
2007 / luxe privilege
- b 89 RUN
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
După depășirea traficului de 1GB, viteza scade la 128kbps download și 64kbps upload.
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
eminescu0 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.180 Joined: 1 September 04 From: Colentina, inima strazii ![]() |
GPS-ul de pe n95 merge si cu alte softuri de navigatie sau doar cel cu care vine + hartile Nokia ?
|
--------------------
Reno
Megane
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.175 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
QUOTE(andr3y @ 5 Mar 2008, 00:39) eu nu am abonament la internet dar am tras cateva harti pt GPS - mentionez ca am un n95 si mi-au bagat 25 euro internet ... nu mi se pare normal sa fie tariful asta .... pt cativa mb ... p.s. niste ordinari depinde cum ai tras si ce fel de internet ai pe tel eu am mobil internet cu 10M inclusi este cam 2 euro pe luna se reporteaza de la o luna la alta ce nu consum , poate tu ai LIVE si este mai scump sau hartile sint mari nu ai gasit alta solutie daca nu ai cablu atunci prin Bluetooth care este 20lei |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
andr3y |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 200 Joined: 23 May 07 ![]() |
QUOTE(eminescu0 @ 5 Mar 2008, 15:23) merge dar am vrut sa vad cum se descurca si GPS`u original iar cat despre internetul de la vodafone am tras cu 3.5g adica 1mb pe secunda ... dar mi se pare prea scump ... ![]() This post has been edited by andr3y: 6 Mar 2008, 10:38 |
--------------------
Renault
Megane 2.2
2007 / luxe privilege
- b 89 RUN
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
Ce tarani sunt baietii de la reprezentanta Vodafone din Baneasamall...habar nu au sa umble cu acte...habar nu au sa citeasca acte....mai este si o fata care este ok...dar baietii sunt praf de praf...
|
--------------------
------
------
------
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
recomand vodafone de la romana.
pe mine m-au pacalit pentru inca 2 ani ![]() This post has been edited by blak2oo8: 29 Apr 2008, 09:23 |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
se pare ca si cei de la vodafone au inceput cu dezinformarea. La ei pe site apare noua oferta citez "Ia lumea cu tine prin Internet pe mobil! Navighează gratuit timp de două luni.
Cu doar 4,76 EUR/lună ai acces nelimitat la Internet de pe telefonul tău." Am sunat la ei sa imi activez serviciul si se pare ca accesul nelimitat este pentru Vodafone Live care pentru ei inseamna "Internet".... |
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
megane1 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 793 Joined: 27 March 07 From: Moinesti ![]() |
QUOTE(MAERSK @ 4 Mar 2008, 23:42) da, dar traficul suplimentar este nelimitat. comparati cu orange, unde "nelimitat" inseamna de fapt "pachete de trafic":D ![]() 17 Jun 2008, 15:45: QUOTE(C@talin @ 4 Mar 2008, 22:26) cine imi da si mie mai multe detalii despre internetul mobil de la vodafone ca ma manaca sa iau un card pci ptr laptop ,idei ? sfaturi,modemult vine gratuit odata cu abonarea? cardul Novatel PCI express nu e gratuit..gratuit e numai smart modemul Huawei E 220 . de ce nu incerci un modem pe usb(e mai putin ... "exclusivist" adica nu te limiteaza sa folosesti netul numai pe laptopul ala...oriunde ai calculator cu usb si semnal Vodafone ai internet...) . sau un stick ...e 106 ron la abonamentul pe 2 ani, de 10,71 euro tva inclus (viteaza de 1mb/s , pana faci trafic de 1 gb, iar dupa viteza e de 128 download si 64 upload - vorbesc de acoperire 3G sau 3G + adica HSDPA -iar in rest e numai GPRS max 56 kpbs).. in rest, mobilitate maxima...internet, oriunde.. ![]() 17 Jun 2008, 15:46: QUOTE(andr3y @ 4 Mar 2008, 23:39) eu nu am abonament la internet dar am tras cateva harti pt GPS - mentionez ca am un n95 si mi-au bagat 25 euro internet ... nu mi se pare normal sa fie tariful asta .... pt cativa mb ... p.s. niste ordinari mai precis, cati mb? ![]() This post has been edited by megane1: 17 Jun 2008, 15:46 |
--------------------
renault
megane2.2
privilege 1,6 16v mai 2007 privilege, gris platine+mp3
|
|
tiberiu.anghel |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 940 Joined: 23 November 06 ![]() |
QUOTE(Fratzica @ 9 May 2008, 19:18) se pare ca si cei de la vodafone au inceput cu dezinformarea. La ei pe site apare noua oferta citez "Ia lumea cu tine prin Internet pe mobil! Navighează gratuit timp de două luni. Cu doar 4,76 EUR/lună ai acces nelimitat la Internet de pe telefonul tău." Am sunat la ei sa imi activez serviciul si se pare ca accesul nelimitat este pentru Vodafone Live care pentru ei inseamna "Internet".... Mi-am activat si eu optiunea asta. Defapt sunt 500 MB de trafic catre net, insa numai prin punctul de acces live.vodafone.com. La fel m-am pacalit si eu la inceput si intram prin internet.vodafone.ro. Bine ca m-am oprit dupa vreo 3 EURO trafic suplimentar. Faza e ca nu pot intra prin live.vodafone.com cu clientul de mail. Pot intra doar cu browserul telefonului, cu Opera Mobile si cu alte cateva aplicatii, printre care si Google Maps ![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
si eu trebuie sa sun sa dezactivez optiunea. sux big time.
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
Dhragosh |
![]()
|
![]() Membru forum.reno.ro Group: Members Posts: 284 Joined: 12 February 08 From: Bucharest ![]() |
Este destul de buna optiunea mai ales ca 2 luni e gratuita.
Oricum 500MB sunt suficienti eu intr-o luna nu am reusit sa folosesc mai mult de 200MB si faza marfa e ca se si reporteaza traficul ramas.. ![]() @OFF: Pot spune ca s-au luat dupa cei de la Orange cu extraoptiunea asta ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan Privilege+ 1.6 16V 110HP
2007
- B-91-DHR
|
|
AMW |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 779 Joined: 7 March 06 From: Bucuresti ![]() |
Normal, copiaza tot in ultimul rand. Firma straina cu conducere romaneasca. Cum vad ca merge ceva la orange baga si ei acel serviciu/produs. De toata scarba pentru mine...macar inventivi sa fie daca servicii de calitate oricum nu ofera...
|
--------------------
Volkswagen Passat
Highline 2.0 TDI 4MOTION
B6 Renault Megane III 1.5 dCI - 90 cp - 2012
Renault Scenic II Dynamique 1.6 16v |
|
eminescu0 |
![]()
|
si impreuna copiaza dupa comote!
|
--------------------
Reno
Megane
|
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
am o problema cu smsurile,nu mai pot trimite deloc
numarul de centru sms este cel bun(+40722006000) iar textul pe care-l primesc cand imi da eroare este: " check network services".Ce are? |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
megane1 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 793 Joined: 27 March 07 From: Moinesti ![]() |
ai facut trecere abonament cartela sau invers?daca da, trebuie sa schimbi si centru sms
|
--------------------
renault
megane2.2
privilege 1,6 16v mai 2007 privilege, gris platine+mp3
|
|
dragos62 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 200 Joined: 14 August 07 From: Bucuresti ![]() |
Posibil sa fie din cauza SIM-lui ,te duci la un dealer si iti schimba SIM ,e gratuita operatiunea.
|
--------------------
Renault
Megan Sedan Manager
2007 1,6 16v
|
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
am trecut de la abonament la cartela acum 6 luni,timp in care am trimis sute de smsuri. de 3 zile nu mai pot trimite niciunde smsuri,iar numarul centrului de mesaje a fost schimbat cand am facut mutarea
|
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
|
ady85btz |
![]()
|
dupa ce-am fost plimbat de la un operator la altu(numai de femei am dat)mi s-a rezolvat problema.Trebuia ales alt centru de sms.Problema s-a rezolvat dar inainte de asta mi-a cerut sa sterg mesajele trimise pentru ca blocheaza serverul(credeau ca asta e buba)
![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
intrebare intrebatoare: m-am saturat si eu de CENT500 ca am cosmote
![]() ![]() oferta lor este de: 150min vodafone+30min vodafone(vechime)+150sms vodafone+50 min nationale+telefon+pastrarea vechimii in retea- 7 euro tva inclus pe luna. Facem mutarea? ![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
Nu mi se pare mare ofertă....Numai daca primesti un telefon ''destept''..ceea ce nu cred
|
--------------------
------
------
------
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
pai din cent mai vb max 40-50min pe luna.. aia e pb
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
catalin_tm81mis |
![]()
|
![]() sofer de paie Group: Members Posts: 261 Joined: 16 January 07 From: Timisoara ![]() |
cum ai obtinut oferta asta ca si eu am cent 500 si nu mai vorbesc deloc in we din cauza cosmoteului gratuit. nu de alta da la asa oferta parca as renunta la el
![]() multam This post has been edited by catalin_tm81mis: 6 Nov 2008, 15:00 |
--------------------
renault
megane 2.2
2007 - confort expression megane sedan confort expression 2007+clima automata+rouge du feu
|
|
semit |
![]()
|
suni la ei.. zici ca vrei sa renunti la ab si ce iti ofera .. in 24 de ore te suna cineva
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
andreis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.689 Joined: 30 June 06 From: B u c u r e s t i ![]() |
Asta am facut eu, am zis ca renunt, ca vreau sa trec pe Orange. Nici vorba. Aveam un abonament CENT, m-au sunat si imediat mi-au oferit alte tarife, am 0.05 Euro pe minut indiferent de retea si niste minute gratuite (de data asta doar pe Vodafone si Fix) indiferent de ora, abonament de 5.00 Euro/luna. Mereu am factura mai mare de 100 de euro si am toate extraoptiunile gratis si trafic nelimitat.
Am abonamentul de 5-6 ani la ei si sunt super multumit de retea si servicii. |
--------------------
ex Renault
Megane
2.2 1,6 16v
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 01:49 |