Ajutor repartitor de frina
![]() ![]() ![]() |
Ajutor repartitor de frina
Pesea Cristian |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 26 March 08 ![]() |
|
||
--------------------
RENAULT 25
RENAULT 25
- DJ-76-CCP
1984 clasic
|
|||
johnny.m |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 104 Joined: 3 February 08 ![]() |
johnny.m_2006
Tel. 0766346105 |
--------------------
renault 25 tx
renault 25 tx
1990, 2,2i
|
|
tutu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 454 Joined: 19 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Exact acelasi simptom il aveam si eu, numai ca nu se auzea de fiecare data cand frinam. Am banuit si eu repartitorul numai ca de vina s-a dovedit a fi racordul de frina de cauciuc , care desi arata bine la exterior fara pic de crapatura sau urma de imbatrinire, nu mai permitea lichidului de frina sa circule spre pistonasul de la sabotul de frina. Cu cca. 25 Ron am rezolvat problema.
Daca incerci sa -i faci aerisire la roata respectiva iti poti da seama dupa jetul de lichid de frina , prin comparatie cu cealalta roata de pe spate-cand apesi pedala de frina . Jetul trebuie sa fie identic si puternic la ambele roti spate . Eu zic sa incerci asa mai inante de a schimba repartitorul . |
--------------------
Renault 25 GTX
Dacia Break
- B-08-BYP
1987
|
|
tutu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 454 Joined: 19 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Rectificare racord frina spate la modelul GTX : Model Quinton Hazell Automotive ( QH ) tip BFH 4719 - AM DAT 78 RON, CELE DE 25 RON SUNT DE FATA FABR. UNIX ungaria.
|
--------------------
Renault 25 GTX
Dacia Break
- B-08-BYP
1987
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th August 2025 - 21:35 |