Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Radio CD/MP3 VIETA CCM-40R, Calitate/fiabilitate?

randomm
post 9 Jan 2007, 15:01
Post #1

Ex Dacia owner

Group: Members
From: Iasi

Dat fiind ca am fost usurat de HU pe care il aveam pe masina am inceput cautarile pentru altul nou. Am gasit VIETA CCM-40R la 499 RON http://caraudiosecurity.com/shop/product/p...ts_id/2892.html , are specificatii simpatice dar eu personal nu am auzit de firma asta pana acum. Are cineva idee ce poate cu adevarat HU-ul asta? Va rog, nu incepeti sa imi recomandati/laudati alte firme, la toate celelalte gasesc review-uri pe net cate vreau. Nu gasesc pentru Vieta.

--------------------
Opel Astra G - BT-03-TBF 2000
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
ageana
post 9 Jan 2007, 15:12
Post #2

->

Nu inteleg de ce iti face cu ochiul modelul asta.
Exact aceleasi specificatii le are si MP3 player-ul meu auto (telecomanda, iesire sub, mai putin auxiliar). In plus, e facut de o marca de reunume, are garantie 2 ani si garantie anti-furt 1 an.
Si parerea mea e ca arata si mult mai bine.
Dar cum ai zis sa nu laudam alte marci nu o sa-ti spun ce am eu.
Ah, uitasem, te incadrezi si in bani si iti mai raman si vreo 50 ron.
Merita sa faci experimente?

This post has been edited by ageana: 9 Jan 2007, 15:13

--------------------
Ideal Pro Rider 2009
Percussive maintenance engineer.
Turkish rhombus owner.
Dezmembrez Ferrari Enzo 2003, motor bun, nu papă ulei.
+
Giurisici Fabian
post 9 Jan 2007, 15:41
Post #3

Membru autentic

sfatul meu ar fi sa nu iti cumperi vieta am 2 colegi de serviciu care au probleme cu ele.la unul cand se incalzeste nu mai prinde posturile de radio iar la celalalt pe afisaj apar niste caractere ciudate ca in chineza si asta cind are chef altfel nu apare nimic,cu toate ca am curatat contactele de la fata detasabila si cd-radio.
orienteaza-te spre alte firme.

--------------------
KIA PROCEED GT GT 2023
+
randomm
post 9 Jan 2007, 16:13
Post #4

Ex Dacia owner

QUOTE(ageana @ 9 Jan 2007, 15:12)
Nu inteleg de ce iti face cu ochiul modelul asta.
Exact aceleasi specificatii le are si MP3 player-ul meu auto (telecomanda, iesire sub, mai putin auxiliar). In plus, e facut de o marca de reunume, are garantie 2 ani si garantie anti-furt 1 an.
Si parerea mea e ca arata si mult mai bine.
Dar cum ai zis sa nu laudam alte marci nu o sa-ti spun ce am eu.
Ah, uitasem, te incadrezi si in bani si iti mai raman si vreo 50 ron.
Merita sa faci experimente?
*

Ce spui tu suna interesant. Eu nu am gasit aceleasi caracteristici la un HU pana in 500 RON de asta ma orientasem spre Vieta. Daca te induri de sufletelul meu, ai putea sa imi spui despre ce este vorba si mai ales de unde l-ai luat. Garantia anti-furt de 1 an (fiind recent patit e de un interes major) banuiesc ca se acorda in anumite conditii (alarma auto, etc). Ceea ce mi-a spus Giurisici Fabian imi da un usor sentiment de panica wacko.gif . Mai astept si alte pareri, daca este cazul. Prefer de la oameni care au avut/lucrat/vazut marca asta.

--------------------
+
zanga
post 10 Jan 2007, 11:29
Post #5

Daciot solenzar

From: Bacau

Aceleasi carateristici le am eu pe LG Lac6600 si e 550 ron 2 ani garantie...

--------------------
Dacia Logan - BC ## MSU Preference - 2004
Daca Ai Cap Iese Altfel

Esti prost si vrei sa te remarci? Aprinde proiectoarele!
Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceata!
+
C8V5S
post 10 Jan 2007, 13:49
Post #6

Membru incepator

La pretul asta eu as alega clar Clarion DXZ468RMP...

--------------------
Dacia SLZ - -
+
zanga
post 10 Jan 2007, 13:53
Post #7

Daciot solenzar

dar nu arata la fel de bine dupa parerea mea...dar depinde si de gusturile fiecaruia..

--------------------
Daca Ai Cap Iese Altfel

+
randomm
post 11 Jan 2007, 15:40
Post #8

Ex Dacia owner

Nu mai stie nimeni nimic de Vieta? O singura persoana a vazut firma asta in actiune?
@C8V5S - Clarion DXZ468RMP arata ciudat tare, si imi cam depaseste bugetul - 580 RON
@zanga - LG Lac6600 arata frumos, are functii aproximativ similare (nu am vazut in specs iesire preamplificata pt woofer), la ora actuala pretul e 499 RON, deci ma incadrez si in bani. Ce vreau sa te intreb este: Are si iesire pentru woofer si nu au trecut-o astia in specs, sau are numai 2 pre-out-uri normale?
@ageana - chiar nu vrei sa imi spui despre ce HU e vb, de imi da garantie antifurt 1 an? Atat vreau sa stiu: producator, model si de unde l-ai luat.
Tin sa precizez ca de unde iau Vieta, am garantie 2 ani, dar parca nu imi surade ideea sa ajung la garantie dupa 2 luni ca nu mai merge display-ul sau nu mai prind nimic la radio.

--------------------
+
ageana
post 11 Jan 2007, 16:08
Post #9

->

Scuze, nu am mai gasit topicul.
HU-ul meu e Sony CDX R3350. Trebuie sa il gasesti la vreun sony center sau magazine mai mari din domeniu.
Garantia anti-furt se acorda daca l-ai montat la un service autorizat si daca mai ai fata de la el dupa ce l-au furat (ca dovada ca nu a fost vreo "manarie" cred). Dupa ce ti l-au furat te duci la politie, iti fac PV iar apoi te duci la SOny si iti dau altul nou.
Poate ca unii or sa zica de Sony ca nu-s bune (am mai auzit si asa ceva) dar eu de cand il am ~1 an nu am avut nici cea mai mica problema. Nu a sarit CD-ul niciodata, si nici o problema cat de mica nu am avut cu el. Pe deasupra are un sunet clar si puternic.
Are si telecomanda, si control subwoofer, si multe altele.
Numai bine.

LE: are garantie 2 ani, si cum am mai spus, sunt EXTREM de multumit de el.
Am avut CD-player LG dar nu am fost multumit. Nu mi se par lucruri de calitate, par "ieftine" dupa parerea mea. Plasticele, butoanele, culorile, totul ma duce cu gandul al Domotec-urile din piata.
Eu am dat pe el 499 RON acum 1 an, dar acum s-au ieftinit, deci il iei pe la 450 ron.

Vad ca a fost inlocuit cu ASTA . Ma gandesc ca e la fel de bun (daca nu si mai bun)

This post has been edited by ageana: 11 Jan 2007, 16:20

--------------------
Ideal Pro Rider 2009
Turkish rhombus owner.
+
randomm
post 11 Jan 2007, 20:15
Post #10

Ex Dacia owner

Am gasit modelul asta de Sony la Flanco, ma intreb daca ei imi dau si garantia anti-furt. Ca opinii contra Sony am vazut multi posesori care se plang de semnalul slab la radio, de faptul ca le sare cd-ul la trepidatii si de faptul ca unele HU de la jumatatea volumului in sus distorsionau f puternic (asta e relativa ca e in functie de boxele de pe masina si de cum au fost montate). O sa mai studiez piata, oricum ceea ce observ este ca nu am primit raspunsuri legate de Vieta si asta ma pune pe ganduri. In momentul cand ai mai multe pareri (pro si contra, sau numai contra) inseamna ca au fost oameni care au cumparat marca respectiva. Cand nu ai pareri inseamna ca devin pionier in acest domeniu, chestie pe care nu prea mi-o doresc.

--------------------
+
Giurisici Fabian
post 11 Jan 2007, 20:34
Post #11

Membru autentic

eu mi-am luat azi de la altex un kenwood(KENWOOD KDCW4034AY) e interesant ,o gramada de reglaje si bazaconii,inca mai descopar anumite functii.
http://www.altex.ro/?domeniu=Electronice&g...odel=KDCW4034AY

This post has been edited by Giurisici Fabian: 11 Jan 2007, 20:37

--------------------
KIA PROCEED GT GT 2023
+
ageana
post 11 Jan 2007, 21:30
Post #12

->

Nu stiu ce sa mai zic legat de Sony...
1. Nu mi-a sarit CD-ul nici macar O DATA!!! Desi l-am avut o luna pus pe tableta de sub bord (tip scoica).
2. Nu mi se pare nimic in neregula cu radio-ul
3. Volumul il are pana la 35 (parca), dar mai mult de 25 nu vede la mine pt. ca nu am boxe prea bune (LG). Imi pare rau ca nu pot sa-ti arat, ca am si bas, si inalte si medii la o claritate foarte buna si la volum mare.
Nu mai incerc sa te conving... ca nu e Sony firma lu` tata si n-am nici un interes sa iti iei tu un produs marca asta. Spun doar ca nu iti va parea rau.
In primul rand Sony sunt FIABILE. Inainte am avut un cass Sony de pe vremea lu` pazvante si nu am avut probleme. Un prieten-vecin are Sony cu caseta de 2ani (il are el, dar e mai vechi) si tot asa, fara problema. Tot un prieten-vecin are sony exact ca al meu si tot fara probleme de vreo 2 ani parca. Un alt vecin taximetrist are Sony CDX 3350 si are probleme cu el (nu mai scoate CD-ul).
ATENTIE! E diferenta intre CDX 3350 si CDX R3350, desi la design par aproape la fel. Cel din urma e mult mai bun.

--------------------
Ideal Pro Rider 2009
Turkish rhombus owner.
+
zanga
post 11 Jan 2007, 23:21
Post #13

Daciot solenzar

@ageana daca culorile led-urilor de la LG au vreo legatura cu Domotec inseamna ca u ai vazut altceva nu stiu ce model ai avut u de la LG...nu cred ca ai vazut modelul de care vb noaptea...cat despre probleme nu am auzit pe nimeni sa aiba pb cu el...nu mi-a sarit CD-ul, radioul merge perfect iar un ecran dot matrix nu se compara cu cel care il ai u pe sony in plus iesirile sunt de 4V in loc de 2V
@randomm intradevar nu are iesire pt subwoofer doar preout-urile care sunt gandite pt amplificator din specificatiile producatorului

--------------------
Daca Ai Cap Iese Altfel

+
eXtenSion
post 12 Jan 2007, 12:50
Post #14

Membru autentic

Eu iti recomand sa te feresti de Sony.

Am eu un Sony CDX r3350, care a avut onoarea sa stea 2 luni in masina, iar de atunci sta in cutie in garaj(de peste un an). Voiam si sa il vand, dar probabil va ramane pe masina lui tata.

Faptul ca distorsioneaza la volum mai mare e mai mult ca adevarat si distorsoneaza puternic, nu asa insesizabil(daca nu iti montezi tweetere observi mai greu asta). De asemenea "sarea" cd`ul mult mai des ca la Alpine`ul pe care il am acum.

Eu cred ca, pe moment, in Romania ai de ales intre Alpine, Pioneer si Clarion (primele 2 sunt puse alfabetic, ultimul dupa performante).

--------------------
facebook groups e mult mai naspa decat un forum
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

ETask
Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 8th August 2025 - 09:53
Dacia