Trecut pe rosu?
![]() ![]() ![]() |
Trecut pe rosu?
razvi |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 46 Joined: 18 November 05 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Symbol Fidji dCi
80CP 2005
|
|||
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Aplicau regulamentu. Tu ce crezi?
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
ramm |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 788 Joined: 13 July 06 ![]() |
Si tu le dadeai cu flit si faceai contestatie (daca nu opreau si un martor) la care veneai cu un martor si spuneai ca ceilalti nu au plecat pentru ca eventual primului din coloana i s-a oprit motorul cand a vrut sa plece.
![]() |
--------------------
Honda
Civic
2007 Honda Del Sol Vti
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Ai avut noroc, ca altfel te incolteau!
![]() |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
daca s-a schimbat codul rutier nu inseamna ca s-au schimbat si oamenii
|
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
2006 1.4 8v Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
OFF: Au iesit la vanatoare militienii! E plin orasul si opreau in dusmanie pe cei fara centura!
![]() |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
tzk |
![]()
|
membru cu megane Group: Members Posts: 208 Joined: 20 December 05 ![]() |
inca...
dar dupa ce o sa dea de vro 5 ori de carnet... ajung ca nemtii |
--------------------
Renault Megane
II Sedan Expression
1,5dCi 80 2005
|
|
razvi |
![]()
|
Eu ma gandeam sa contest situatia in sine, nu aveam cum sa-mi dau seama ca era inca rosu...
|
--------------------
Renault
Symbol Fidji dCi
80CP 2005
|
|
tzk |
![]()
|
membru cu megane Group: Members Posts: 208 Joined: 20 December 05 ![]() |
razvi, tu ai trecut pe rosu si ti-a luat carnetu.
parerea mea e ca pierzi timpul, ca ai citit prea multe chestii despre contestat procese verbale si martori falsi. nu zice nicaieri in regulament ca daca treci pe rosu ca esti atent la radio, ca vorbesti la telefon, ca esti obosit, ca ai oprit dupa semafor, ca nu ai frine, sau stiu eu ce motiv subiectiv iti da carnetu inapoi. cu atit mai mult situatia ta. ce-i zici la judecator? nene, eu de fapt am trecut pe rosu ca ma uitam la alt semafor, nu la ala la care trebuia? chiar nu cred ca ai nici 1% sanse. This post has been edited by tzk: 13 Jan 2007, 15:54 |
--------------------
Renault Megane
II Sedan Expression
1,5dCi 80 2005
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Vad ca aici numai sfaturi gen "Ai trecut pe rosu ? Nici o problema, ia-ti un martor mincinos si fa contestatie" si apoi cand e vorba de problemele de trafic din tara noastra aratati cu degetul spre altii...
Daca vreti sa se schimbe situatia trebuie sa va schimbati si voi. Vreti politisti mai indulgenti si reguli mai putin severe dar cand e vorba sa incalcati voi standardele, e ok, nu ? Nu vreau sa fac nimanui morala dar macar sa nu va aud ca va plangeti de politia rutiera cand voi sunteti exact la fel. Si eu am ramas fara permis, dar am ramas pe drept. A fost nasol, mi-ar fi placut sa scap, dar asta e, data viitoare ma voi cuminti. Am mai facut excese la volan si am scapat, si nu zic ca nu sunt multumit, dar daca ma prindeau nu plateam pe nimeni sa-mi fie martor. Daca esti Schumi macar suporta consecintele. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
victorb |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 54 Joined: 23 July 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(razvi @ 11 Jan 2007, 23:36) eu oprisem dupa semafor si ... Asta nu inseamna ca ai intrat pe rosu in intersectie? Mi se pare ca tocmai asta este contraventie... Faptul ca dupa aia ai traversat intersectia pe rosu nu face decat sa agraveze fapta. Daca tot ai fost primul la semaforul ala de ce ai oprit dupa el? Chiar crezi ca se face mai repede verde daca stai cu 1 metru dupa semafor? |
--------------------
Renault
Megane 2
2005 Megane II Bicorp 1.6 16V 115cp Confort Dynamique
Bleu Encre - 2005 |
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
Aoleoooo ce ma fac ???
Din primavara pana acum am schimbat 2 spoilere, ca ma tot pupa cate unu in spate. Ai dracu, numai in fundu meu stiu sa mearga. Ce fac daca opresc brusc la semafor ? Iar imi intra un flacau in spate. Iar ma duc la sectie, iar ma duc la asigurare, iar ma duc la service. M-am cam plictisit, mai am si eu alta treaba. Deci...ce fac in cazul asta ? Tot timpul cand franez stau cu ochii numai in oglinda, m-am saturat. Daca e vreunu in spatele meu, sunt nevoit sa nu mai opresc la galben si sa o calc, sau eventual, daca imi permite intersectia, sa opresc la dracu, dupa trecerea de pietoni. O sa imi lipesc pe spate ceva de genu "PASTREAZA DISTANTA", numai ca arata urat. This post has been edited by andu911: 15 Jan 2007, 19:07 |
--------------------
-
-
-
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Mie nu mi s-a intamplat niciodata, oare faptul ca tie ti se intampla des nu inseamna ca franezi si tu prea brusc ? Stiu ca, dupa lege, e vina celui din spate ca nu pastreaza distanta, oricat de brusc ai frana si tu, dar daca tu tot o patesti, incearca sa franezi mai decent.
Doar o sugestie ![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
Da, asa zicea si tata, dar prima oara mi-a taiat unu fata, iar a doua oara am pus frana brusc ca a pus si cel din fata mea.
|
--------------------
-
-
-
|
|
A l e x |
![]()
|
Pai, daca pastrezi si tu o distanta decenta nu esti nevoit sa franezi prea brusc
![]() EDIT : Sper sa nu ma luati prea in serios, sunt eu moralist pe forum dar nu sunt soferul model in nici un caz. ![]() This post has been edited by A l e x: 15 Jan 2007, 21:48 |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
razvi |
![]()
|
QUOTE(victorb @ 15 Jan 2007, 17:43) Asta nu inseamna ca ai intrat pe rosu in intersectie? Mi se pare ca tocmai asta este contraventie... Nu are legatura cu nerabdarea, bineinteles ca prefer sa opresc in fata semaforului, insa de multe ori nu se poate: gropi in asfalt, ceea ce inseamna ca nu poti sa calci mai tare frana, se face galben exact cand te apropii si nu ai timp sa opresti inainte de semafor. Eu de obicei opream la galben si inainte de noul cod, insa franam incet, pentru ca de obicei cel din spate vine cu 60 sa prinda galbenul, iar acuma vine cu 60 sa prinda verdele, deci ar fi o greseala sa calc frana la podea. Faptul ca dupa aia ai traversat intersectia pe rosu nu face decat sa agraveze fapta. Daca tot ai fost primul la semaforul ala de ce ai oprit dupa el? Chiar crezi ca se face mai repede verde daca stai cu 1 metru dupa semafor? ![]() Ideea de a nu trece pe galben mi se pare stupida tocmai pentru ca pentru asta exista galbenul: sa te avertizeze cand se face rosu ca sa poti opri in conditii de siguranta. Acuma trebuie sa stai la panda si sa te intrebi daca se face galben sau nu si chiar daca incetinesti la 30km/h si prinzi galben exact la 3 metri de semafor e greu sa franezi si ridicol sa ti se ceara sa faci asta. Legea a fost bagata pentru cei care fortau galben, dar cred ca ii afecteaza negativ pe toti. |
--------------------
Renault
Symbol Fidji dCi
80CP 2005
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.753 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Azi am intarziat la serviciu si am facut stanga de pe banda pentru mers inainte (pe culoarea verde a semaforului) depasind pe cei care faceau stanga regulamentar, de pe banda lor. In timp ce efectuam manevra am vazut ca pe partea cealalta a intersectiei era o masina de politie (cred ca era cu radarul si atunci au filmat ce s-a petrecut). Pot primi amenda si/sau suspendare de permis incadrat la "depasirea coloanei la semafor"?
This post has been edited by Illusi0n: 16 Jan 2007, 09:19 |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
A l e x |
![]()
|
razvi : Hai frate, chiar vrei sa spui ca tu de cate ori stai dupa semafor in intersectie e din cauza ca sunt gropi si tu nu poti frana ?
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
AL |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Illusi0n @ 16 Jan 2007, 09:18) Azi am intarziat la serviciu si am facut stanga de pe banda pentru mers inainte (pe culoarea verde a semaforului) depasind pe cei care faceau stanga regulamentar, de pe banda lor. In timp ce efectuam manevra am vazut ca pe partea cealalta a intersectiei era o masina de politie (cred ca era cu radarul si atunci au filmat ce s-a petrecut). Pot primi amenda si/sau suspendare de permis incadrat la "depasirea coloanei la semafor"? art 100 alin 3 sanctioneaza: "Depasirea coloanelor de vehicule oprite la culoarea rosie a semaforului sau la trecerile la nivel cu calea ferata" ... deci la tine nu erau oprite... cel mult poti lua o amenda pentru ca nu ai respectat semnificatia marcajului rutier: de ex art. 99(2)+ art.108(1)a: "Nerespectarea regulilor privind manevra de întoarcere, mersul înapoi, schimbarea benzii de circulatie sau a directiei de mers;" = amenda clasa I si 2p penalizare SAU art 101 alin.1: "Nerespectarea regulilor privind circulatia pe benzi" = amenda clasa a III-a. |
--------------------
Skoda
KAROQ
- B-21-NEW
2019
|
|
razvi |
![]()
|
QUOTE(A l e x @ 16 Jan 2007, 13:08) razvi : Hai frate, chiar vrei sa spui ca tu de cate ori stai dupa semafor in intersectie e din cauza ca sunt gropi si tu nu poti frana ? Cand nu pot opri in siguranta (mazga pe jos si vine tare din spate cineva, gropi si am viteza, etc), nu opresc exact inainte de linie, o las sa "curga". Pana acuma am oprit dupa semafor de vreo... cred ca o data, in situatia din topic, dar la linie nu opresc tot timpul pentru ca nu mi se pare sigur. ![]() This post has been edited by razvi: 16 Jan 2007, 22:59 |
--------------------
Renault
Symbol Fidji dCi
80CP 2005
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 21:15 |