Unde?Va rog ajutati o nevoiasa...
![]() ![]() ![]() |
Unde?Va rog ajutati o nevoiasa...
maria |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 11 January 07 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
1310
- DB02YYG
1997 berlina
|
|||
guliver |
![]()
|
No title Group: Members Posts: 545 Joined: 26 December 05 ![]() |
Iti recomand firma Olmar din Targul Vitan ( stiu ca nu e in Colentina dar faci si tu un efort), sunt f seriosi si de treaba baietii. Daca te hotarasti sa te duci intreaba acolo la firma de dl. Oltenasu. Eu am si alarma si cas la ei.
Acum 2 zile mi s-a bulit sirena de la alarma, si desi am iesit din garantie, am fost la ei si mi-au inlocuit-o gratis. Deci iata o optiune. |
--------------------
fosta dacie
fosta solenza
1900 dar nu toamna "Fericirea e o minge de fotbal, cînd e aproape o lovești, cînd este departe alergi după ea!"
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Sugerez Darius.Mi-e chiar imi place cum lucreaza.
E pe str Libertatii pe langa stadionul Lia Manoliu. Fac reclama doar din cauza ca intreaba omu'.Deci nu iau warn, nu? ![]() |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Dati-i si un pret ca si asta intreba fata !
This post has been edited by costi: 11 Jan 2007, 15:45 |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
guliver |
![]()
|
No title Group: Members Posts: 545 Joined: 26 December 05 ![]() |
Pretu' i-l dam in particular
![]() |
--------------------
fosta dacie
fosta solenza
1900 dar nu toamna "Fericirea e o minge de fotbal, cînd e aproape o lovești, cînd este departe alergi după ea!"
|
|
sylvester |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 562 Joined: 12 December 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE Sugerez Darius.Mi-e chiar imi place cum lucreaza. E pe str Libertatii pe langa stadionul Lia Manoliu. Fac reclama doar din cauza ca intreaba omu'.Deci nu iau warn, nu? Hai sa-i fac eu anti-reclama!! ![]() aa..am uitat. Lucreaza bine si astia, dar nu stiu sa-si strateze clientii. Incerca la Tornado. Era undeva in parcarea subterana la Intercontinental. This post has been edited by sylvester: 15 Jan 2007, 22:44 |
--------------------
Renault
Megane II.1
2004 sedan Renault Megane 3, Noir Nacre, Sport Edition 1,5 dci 110CP
Ex.Renault Megane Sedan,Pack autentique, Blanc Glacier, 2004 |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 23:07 |