Cum se face Casco - Asiban, credit auto brd
![]() ![]() ![]() |
Cum se face Casco - Asiban, credit auto brd
donraulo |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 201 Joined: 24 November 04 From: B ![]() |
|
||
--------------------
Sandero
1.6 MPI
2009 / Laureate
|
|||
canon |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 34 Joined: 21 April 06 From: TARGU-JIU ![]() |
Eu am facut tot la ASIBAN si n-a fotografiat-o. M-a intrebat daca e zgariata si dupa ce a incheiat contractul "la nv" si mi-a luat banii a mers la masina pt verificarea seriilor la motor, apoi mi-a dat exemplarul meu din contract.
|
--------------------
DACIA
LOGAN LAUREATE +
2006/I Evolio S1200
|
|
Ovis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 204 Joined: 10 April 03 From: Timisoara ![]() |
Si eu am casco tot la ASIBAN, si nu mi-au facut nici o poza, dar masina era de noua cumparata. La tine nu stiu cum e... Oricum, e in interesul lor sa iti faca poze. In caz contrar, daca ai cumparat-o deja lovita, poti merge sa te despagubeasca imediat dupa ce ai semnat contractul pretinzand ca ai lovit-o tu.
offtopic: @Pentru toti cei care au cumparat masina cu credit brd si au casco la asiban, sau pentru cei ca vor sa faca asta: atentie mare, nu se beneficiaza de reduceri anuale in caz ca ati fost cuminti si nu ati folosit asigurarea! ...dar nici de penalizari ![]() |
--------------------
Renault
Megane II.2 Estate Expression
2006 - 1600cc 110 CP, 15500km
|
|
Como |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 679 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Pentru casco la BRD, polita de asigurare se completeaza imediat ce a venit masina la dealer, iti da si tie o copie (o foaie roz plus cateva pagini de contract), si abia a doua zi poti sa ridici masina (pentru ca asigurarea intra in vigoare de a doua zi). De curiozitate, tu luasei masina deja cand ai semnat polita? Ar fi ciudat, iar daca nu luasei masina atunci ce sa pozeze?
|
--------------------
Ford
Focus 1.6 Ti-VCT,
Ex-Logan “In a gentle way, we can shake the world.” – M. Gandhi
|
|
donraulo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 201 Joined: 24 November 04 From: B ![]() |
deci,
contractul casco - asiban l-am semnat in acelasi timp cu contractul de credit auto. amandoua le-am semnat in fata aceleiasi persoane respectiv tipa de la brd., insa contract de credit mi-au dat, dar cel de casco nu mi l-au dat (exemplar pentru mine) masina era pe stoc, ma astepta. imediat dupa semnarea contractului de credit auto si a celui de casco, m-am dus la dealer si am ridicat masina. Nu mi-a pomenit nimeni de faptul ca ar fi trebuit sa imi pozeze masina. intrebarea ramane. - trebuie sau nu trebuie? poate cineva care si-a cumparat loganul prin credit auto de la brd in decembrie, m-ar putea ajuta mai mult. |
--------------------
Sandero
1.6 MPI
2009 / Laureate
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Ce poze vrei sa faca la o masina NOUA?
Exemplarul tau de CASCO ti-l da cand o sa le duci copie xerox dupa cartea masinii. |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Tudor |
![]()
|
![]() Moderator Group: Members Posts: 1.824 Joined: 10 May 05 From: Bucuresti ![]() |
nu-i problema ca nu ti-au facut poze. era dreptul lor sa-ti faca, daca nu au uzat de el e problema lor. de regula la masini noi merge si fara poze pe considerentul ca daca e lovita refuza sa o receptioneze cumparatorul.
|
--------------------
Renault
Clio III
2006 1,5 dCi 80cp Dynamique 3usi Honda CR-V 2006 2,2 CDTi 140cp Executive
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th August 2025 - 01:53 |