Statie radio tip tir, Nelamuriri & explicatii
![]() ![]() ![]() |
Statie radio tip tir, Nelamuriri & explicatii
Daddy |
![]()
|
||
![]() Membru discret Group: Members Posts: 494 Joined: 29 April 04 From: Bacau ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1300 F
- BC-93-MAX
1972 Daciile sunt ca femeile....cat ai bani sa bagi in ele merg bine...cand nu mai ai bani te lasa cand iti este lumea mai draga...
|
|||
Miky 48 |
![]()
|
![]() Taximetrist Group: Members Posts: 196 Joined: 1 March 06 From: Arad ![]() |
Daca vorbesti de statiile CB cele mai bune sunt cele din gama President in special Grant, amplificatoare pt ele nu este recomandabil deoarece puterea maxima legal este de 20W, sau asa era ultima oara. Important este sa nu fie umblate in ele pt ca se regleaza foarte greu.
|
--------------------
Dacia
Logan
- AR-99-JAF
2006 Laureate+ Nu te enerva! Nu stiu sa conduc!
|
|
Daddy |
![]()
|
![]() Membru discret Group: Members Posts: 494 Joined: 29 April 04 From: Bacau ![]() |
Dar ce pret are un Grant ? Ca eu ce am gasit mai pt buzunarul meu e Midland si Alan, in jur la 100 de euroi
|
--------------------
Dacia
1300 F
- BC-93-MAX
1972 Daciile sunt ca femeile....cat ai bani sa bagi in ele merg bine...cand nu mai ai bani te lasa cand iti este lumea mai draga...
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.775 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
O discutie despre acest subiect, cu linkuri catre magazine gasesti aici: http://www.4x4mania.ro/forum/viewtopic.php?t=1440&start=0
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
- negru pe alb
masina
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th August 2025 - 17:19 |