Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Statie radio tip tir, Nelamuriri & explicatii

Daddy
post 3 Jan 2007, 19:23
Post #1

Membru discret

Group: Members
From: Bacau

Am doua dube care ruleaza mult timp una dupa alta si as dori sa le cumpar doua statii cum au camioanele pt extern, mai vb soferii intre ei si mai si afla "informatii utile" de la camionagii.
Intrebarea este cam ce ar trebui sa cumpar deoarece piata este plina de oferte si eu sunt total nepriceput in domeniu. M-am aiurit intre antene, statii, amplificatoare, etc ca eu efectiv nu stiu ce sa cumpar si cat ma costa, si nu in ultimul rand cat de fiabila o sa fie solutia aleasa.
Precizez ca nu doresc sa investesc o avere pt a achizitiona ultima tehnologie, sunt interesat de un raport pret / calitate echilibrat asfel incat sa pot sa-mi fac treaba.

PS: Am vazut o gramada de oferte de statii SH, dar nu stiu daca ele nu au o anumita perioada de functionare sau sa fie depasite.

--------------------
Dacia 1300 F - BC-93-MAX 1972
Daciile sunt ca femeile....cat ai bani sa bagi in ele merg bine...cand nu mai ai bani te lasa cand iti este lumea mai draga...
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Miky 48
post 3 Jan 2007, 19:34
Post #2

Taximetrist

From: Arad

Daca vorbesti de statiile CB cele mai bune sunt cele din gama President in special Grant, amplificatoare pt ele nu este recomandabil deoarece puterea maxima legal este de 20W, sau asa era ultima oara. Important este sa nu fie umblate in ele pt ca se regleaza foarte greu.

--------------------
Dacia Logan - AR-99-JAF 2006 Laureate+
Nu te enerva! Nu stiu sa conduc!
+
Daddy
post 3 Jan 2007, 21:09
Post #3

Membru discret

From: Bacau

Dar ce pret are un Grant ? Ca eu ce am gasit mai pt buzunarul meu e Midland si Alan, in jur la 100 de euroi

--------------------
Dacia 1300 F - BC-93-MAX 1972
Daciile sunt ca femeile....cat ai bani sa bagi in ele merg bine...cand nu mai ai bani te lasa cand iti este lumea mai draga...
+
einstein1984
post 3 Jan 2007, 22:24
Post #4

fan Dacia

From: Bucuresti

O discutie despre acest subiect, cu linkuri catre magazine gasesti aici: http://www.4x4mania.ro/forum/viewtopic.php?t=1440&start=0

--------------------
daca nu ai o toyota 4X4,ai gresit - negru pe alb masina
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 9th August 2025 - 17:19
Dacia