Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages < 1 2 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Sunet pe frecventa inalta provocat de clima, chitait de la ventilatoare

psihotrop
post 12 Oct 2009, 18:31
Post #31

Membru incepator

Group: Members

Aceeasi chestie mi s-a intamplat si mie, dar cam pe la inceput cand mi-am luat masina (noiembrie 2007). Eu am reparat-o cu niste muzica data mai tare. Nu m-am dus la service din lene si nu cred ca a durat mai mult de vreo 3 luni. Sunetul a disparut de la sine. Probabil ca trebuia sa trag socul blink.gif Ma, stiti cum e, iti iei masina cu cat mai multa tehnologie pe ea, cu atat apar mai multe probleme. Sincer, chestii d-astea cred ca se intampla si pe masinile nemtesti, dar n-au curaj posesorii sa recunoasca biggrin.gif

--------------------
Renault Clio III 2007 1.5 dci
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Tudor
post 13 Oct 2009, 16:01
Post #32

Moderator

Group: Members
From: Bucuresti

Problema este legata de patrunderea prafului la lagarele ventilatorului de la climatizare. Majoritatea scot zgomot doar la anumite turatii (de regula cea mai folosita). Variantele de reparare posibila:
- demontare, curatare si reungere (solutie temporara, problema revine rapid, indiferent cat de bine a fost facuta operatia)
- muzica mai tare (solutie temporara, dar care ofera o solutie sigura); eu pe asta o aplic.
- demontare, curatare si schimbarea domiciliului intr-o tara cu mai putin praf (solutie de reparare cu lunga durata de rezistenta, dar foarte greu de aplicat) smile.gif

--------------------
Renault Clio III 2006 1,5 dCi 80cp Dynamique 3usi
Honda CR-V 2006 2,2 CDTi 140cp Executive
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
2 Pages < 1 2
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 8th May 2025 - 15:06
Dacia