Schimbare regulament, In privinta citatelor
![]() ![]() ![]() |
Schimbare regulament, In privinta citatelor
aphophis |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
|
||
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|||
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
mi se pare corect
|
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Pe mine cel puțin mă deranjează când se abuzează de această funcție, și se redau INTEGRAL spusele celui la care se face referire...
A se cita doar pasajul / cuvântul / propoziția la care se face referire - așa ar fi cel mai bine... Dar deh, lenea asta... Deși nu face subiectul topicului, am să scriu aici ca să mă conformez la QUOTE ocuparea spatiului pe server cu informatie utila in detrimentul celei redundante Unii proaspeți pseudo-moderatori ar fi indicat să învețe să scrie corect, și să sancționeze la fel de prompt analfabetismele și scrierea IRC, precum utilizează din 2 în 3 cuvântul off-topic. This post has been edited by MAERSK: 4 Jun 2009, 21:32 |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
liviu2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.184 Joined: 21 November 05 ![]() |
QUOTE(MAERSK @ 4 Jun 2009, 21:28) Unii proaspeți pseudo-moderatori ar fi indicat să învețe să scrie corect, și să sancționeze la fel de prompt analfabetismele și scrierea IRC Adica asa: daca ti-am citat postul si acum iti zic ca nu se pune virgula inaintea lui si, e bine, nu? This post has been edited by liviu2004: 4 Jun 2009, 21:46 |
--------------------
Opel
Tigra Twintop
2005
|
|
aphophis |
![]()
|
va rog frumos sa lasati razboaiele personale departe de acest topic
![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
liviu2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.184 Joined: 21 November 05 ![]() |
Cine cu cine?
Ziceam si eu asa, nu vezi barna din ochiu tau da o vezi pe a altora. Over and out. Pi la patrat, liviu2004. This post has been edited by liviu2004: 4 Jun 2009, 21:47 |
--------------------
Opel
Tigra Twintop
2005
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.508 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
parerea mea:
cand sunt citate de zeci de randuri, atunci devine obositor de urmarit un topic. Nu e nicio problema cu spatiul pe server, sa fim totusi seriosi, cati bytes ocupa un text amarat ![]() Si eu sunt de parere ca regula ar trebui restransa doar la post-ul de deasupra, si in cazul posturilor lungi, la citarea integrala a acestora. |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
pe vremea cand a fost scris regulamentul, chiar era problema cu spatiul de pe forum, mai ales pe reno.ro
acum problema spatiului a disparut, este adevarat ca a ramas exprimarea in regulament, precum codul civil neschimbat de la 1800 toamna. problema cu citatul postului imediat deasupra (ultimul post) e clara. nu trebuie citat sub nici o forma, din motivul expus si de ov, topicul devine mai greu de citit. Citarea posturilor anterioare (in afara de ultimul) ar fi bine sa ramana la latitudinea userului si sa foloseasca aceasta optiune doar cand este cu adevarat necesar si stergand din citat ceea ce nu este relevant la raspuns. vom mai discuta un pic subiectul si in functie de decizie modificam regulamentul. p.s. ceea ce este mult mai deranjat decat citarea integrala a posturilor lungi, este citarea integrala a posturilor care contin si cateva zeci de imagini. practica des intalnita pe primul forum mentionat mai sus si nesanctionata in general din cate am vazut eu. |
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
aphophis |
![]()
|
multam fain. Astept decizia voastra
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
pai tu citezi orice, MAI ALES ULTIMUL POST!! ciudat sa faci tu un astfel de topic, care nu ai folosit niciodata regula pe care o propui, lucru dovedit si de log-ul warnurilor tale
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Daca il puneti moderator, se va schimba total.
![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
aphophis |
![]()
|
up
![]() ![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
aphophis, e foarte enervant sa dai quote fara motiv. Nu stiu de ce ai facut acest topic, tu folosesti butonul de quote la orice postare, fara nicio motivatie.
Eu unul cred ca regulamentul ar trebui sa fie mai dur in aceasta privinta. Si nu inteleg ce e asa de greu sa pui propozitia la care raspunzi in post, fara quote? De exemplu : "Pentru ca mi se pare obositor sa tot numeri daca esti la 6-8 citate si in plus daca se nimereste sa fie pe pagina anterioara sau posturile sunt mari, practic nu se prea intelege nimic daca vrei sa spui ceva , ca replica la un post de mai sus." Mie mi se pare obositor sa citesc quote-urile tale, date fara motiv. Nu e vorba de numarat, e vorba de putin bun simt in a nu cita orice post, indiferent de marime sau motiv. E asa greu? ![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
aphophis |
![]()
|
alex, eu nu cred ca un quote dat la ultimile posturi, e cel mai naspa lucru ce poate fi incalcat in regulament. Si nici nu mi se pare mare lucru, daca dai quote la posturi care nu e fix cel deasupra postului curent. Si pe o gramada de forumuri, acest lucru nu e specificat in regulament,si chiar unde e specificat se refera doar la ultimul post ce nu poate fi citat. Eu consider ca e mai bine asa, sper ca adminii sa creada si ei la fel
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Ia uite aici. http://www.reno.ro/index.php?showtopic=150...dpost&p=1905891
Ai dat quote la un singur post distanta. Pentru ce? Si asa faci de multa vreme, peste tot... |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
aphophis |
![]()
|
pentru ca am raspuns punctual. Cum arata postul ala daca nu dadeam quote? Inchipuieti ca stergeam 1,2,3 din fata raspunsurilor. Cum ar fi aratat postul respectiv, si ce s-ar fi inteles din el?
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
A l e x |
![]()
|
Sigur, sigur
![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
aphophis |
![]()
|
acuma serios, cum vroiai sa ii raspund acelui post, nefolosind quote, fara sa il zapacesti pe cel ce citeste? Crezi ca degeaba a fost pusa functia quote in forumuri?
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
Tudor |
![]()
|
![]() Moderator Group: Members Posts: 1.824 Joined: 10 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Hai ca ajungeti sa va jucati de-s: Da Nu Da Nu Da .... Nu Da Nu Da.
E obositor si deranjant de citit cand se da Quote unor mesaje lungi si/sau cu poze. O complet inutil cand se da Quote ultimului mesaj. E util cand se da Quote, dar se lasa in citat doar portiunea careia ii raspunzi. Cand postul citat este doar la cateva mesaje inainte, Quote se poate inlocui elegant cu "Nume_user:" si intelege oricine cui ii raspunzi. Cumpatarea in folosirea Quote are acelasi rol ca si scrierea corecta in limba romana, fara IRC-uri si cu punctuatia corespunzatoare. E o dovada de respect pentru ceilalti colegi de forum, pentru a nu-i supune unor cazne inutile ca sa poata citi mesajele. |
--------------------
Renault
Clio III
2006 1,5 dCi 80cp Dynamique 3usi Honda CR-V 2006 2,2 CDTi 140cp Executive
|
|
aphophis |
![]()
|
s-a luat vreo decizie?
![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.542 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(aphophis @ 10 Jun 2009, 18:43) pentru ca am raspuns punctual acolo nu era nevoie de quote, era de ajuns doar numele |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
Eu obisnuiesc sa citez aproape mereu fragmentul caruia ii raspund, din simplul motiv ca postul caruia ii raspund poate fi modificat, ceea ce duce la ruperea firului discutiei si la redundanta raspunsului meu.
Consider ca se poate cita intotdeauna, indiferent de locul in pagina, fragmentul de text caruia ii raspunzi. Duce la o fluenta mai mare iar spatiul ocupat pe server, daca se citeaza doar fragmente si nu posturi intregi, nu are prea mult de suferit This post has been edited by adip: 25 Jun 2009, 12:53 |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
da, s-a luat o decizie de modificare a regulamentului si se va efectua in curand impreuna cu alte cateva modificari.
|
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th April 2025 - 18:47 |