Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages < 1 2 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Fire sub scaune, Este oare incalzire in scaune?

daovidiu
post 26 Nov 2013, 17:25
Post #31

Membru incepator

Group: Members

deci sa inteleg ca ar putea fi de la incalzirea din scaune.sa fie oare prevazuta cu cabluri,mufe si doar sa montezi butoanele si sistemul de fire care incalzesc sezutul si spatarul?

--------------------
Renault Megane II.2 2006/tour
Megane 2.2 estate,2006,1.9dci,131cp
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
al3xtd
post 26 Nov 2013, 18:20
Post #32

Membru incepator

daovidiu meganurile 2.1 veneau pe electric preechipate din fabrica cu toate cablurile si mufele pentru toate optiunile ... de exemplu la scaune iti trebuie scaunul cu incalzitorul de cur sau plansa, releul, siguranta si butoanele de montat, iar dupa toate astea te mai joci si la calc masina ca activezi optiunea de afisat in bord cand sunt activate... pe langa astea trebuie sa te gandesti ce inseamna toatea astea ca si consum electric (poate tre sa schimbi bateria sau alte cenzuraturi de genul asta) in concluzie parerea mea este ca e prea multa bataie de cap sa te apuci sa iti faci upp asta .... ca si la cruisecontrol eu am preechiparea asta mai putin volanul (am citit pe forum ca poti sa faci manevra pe satelitul radio din spatele volanului si activat in comp de bord sa iti arate pe bord ceea ce tre sa iti arate ma batea gandul sa fac treaba asta cu un coleg forumist cu feedback-uri multe si pozitive dar nu am mai dat de om si nici nu se arata prea disponibil acum ceva vreme)
eu la 1.5 singurele upp au fost luminile de interior trecut pe leduri albe mai puternice, becurile farurilor ceva gen nightbraker plus, aux la vechiul radiocd din fabrica care e bun si de handsfreee si de redare mp3 la tel cu mufa de 3.5 si toate astea cu ajutorul colegilor de pe forumul asta biggrin.gif

hai ca mai am o leaca si-ti povestesc viata mea ... offtopic etc

sa auzim numai de bine

This post has been edited by al3xtd: 26 Nov 2013, 18:22

--------------------
Renault Megane 2.1 - ser 2006 1.5 dci
Renault Megane: 2006 1.5 - dci
+
daovidiu
post 26 Nov 2013, 19:07
Post #33

Membru incepator

ok.merci mult al3xtd.

--------------------
+
cezar13
post 26 Nov 2013, 19:52
Post #34

Membru autentic

From: Bucuresti Sector 4

exista huse ppentru incalzire cu conectare la bricheta, de ce atata dranj pentru asa ceva? cred ca muuult mai utila ar fi incalzirea in volan daca o luam asa

--------------------
Renault Megane 2 - B513CMG 2004 1.6 16v combi
+
daovidiu
post 27 Nov 2013, 19:04
Post #35

Membru incepator

doar am intrebat la ce folosesc mufele alea care le-am gasit acolo(ca nu stiam la ce folosesc).daca te-a deranjat nu trebuia sa intervii cezar 13.pana la urma pt asta e forumul,dk nu stim ceva sa intrebam colegii.nu toti suntem cunoscatori.si da sunt de acord cu tine cu incalzirea volanului.scuze daca te-a suparat intrebarea mea

--------------------
+
djthem
post 28 Nov 2013, 12:33
Post #36

Membru

From: Bucuresti

Salut!
si eu acele mufe in cotiera, sunt separate de senzorii de parcare si butonul lor de dezactivare, dar eu am doar trei mufe. (rosie, bleu si maro) cea gri e la senzorii de parcare.
Am mai intrebat si eu si nu a stiut nimeni sa imi spuna....

Poate cineva cu instalatie de incalzire din fabrica sa ne spuna culoarea mufelor de la butoane.

Multumesc!

This post has been edited by djthem: 28 Nov 2013, 12:38

--------------------
RENAULT MEGANE 4 RSLine 2022
+
2 Pages < 1 2
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 1st August 2025 - 14:48
Dacia