Am o ocazie unica si astept pareri
![]() ![]() ![]() |
Am o ocazie unica si astept pareri
claus |
![]() ![]()
|
||
![]() private spice Group: Members Posts: 1.695 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|||
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
La faruri e clar dar capota ? Esti sigur ?
Oricum daca fac cumva accident din greseala, se vor strica toate cele mentionate ![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
claus |
![]()
|
![]() private spice Group: Members Posts: 1.695 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
mda, buna intrebare.. nu stiu exact de capota
![]() |
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Sincer cred ca se potrivesc, singura suspiciune o am la faruri, daca nu cumva forma noua a farurilor de pe II.2 dau alta forma capotei pe la colturi. Dar putem face usor niste comparatii vineri.
Oricum, ca sa iti strici farurile, spoilerul, bandourile, aripile, etc.. automat iti indoi si capota, e cam greu sa scape, deci nu ar fi o problema. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
Toto - BOD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 556 Joined: 18 January 05 From: Craiova ![]() |
dar diferenta cat te ajunge??
|
--------------------
Renault
Clio
- BOD
2003
|
|
@tt@ck |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 115 Joined: 12 September 05 ![]() |
@claus... am uitat de cele spuse de tine, insa capota este la fel
@alex... eu nu dau nici un ban din buzunar Singura diferenta era daca imi comandam spoiler de RS. era o diferenta de 15 milioane. Din pacate nu am fost dispus sa dau acesti bani acum. Pe viitor este in plan si spoilerul de rs. |
--------------------
Megane 2
1.6 16V
2003 Hatchback Renault, Megane 2 Bicorp, Confort Dinamique, 1.6 16V 115CP, 2003
|
|
A l e x |
![]()
|
Pai am inteles... Am spus eu ca dai tu bani din buzunar ?
![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 00:25 |