problema acceleratie, in sens giratoriu
![]() ![]() ![]() |
problema acceleratie, in sens giratoriu
aseldmi |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.223 Joined: 15 March 09 From: ARAD ![]() |
|
||
--------------------
renault
laguna 2
2002
- ar 06 mfo
|
|||
postasu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.195 Joined: 23 August 11 From: Timisoara ![]() |
Verifica debitmetru de aer.
O problema similara ai taicamio la laguna lui ! Apasa pe acceleratie si masina nu reactioneaza, lasa de acceleratie si apasa iara si isi revine. Cred ca e acelasi lucru si la tine. |
--------------------
Renault
Laguna III
2008
- TM ...... Renault Laguna 3 Sport Tourer
2.0dci, 2008, 110kw, Cand Dumnezeu a impartit mintea a zis " Editie Limitata" |
|
bad_x |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 717 Joined: 5 February 08 ![]() |
Posibil sa intre ESP in functiune deoarece vede rotile virate brusc si iti taie cuplul la motor pt a putea vira dupa care decupleaza si masina se tureaza
|
--------------------
Renault
laguna 2 1.9dci privilege gri perlat 88KW/120 CP
2004
|
|
jordi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.185 Joined: 25 March 10 From: Ploiesti ![]() |
cel mai probabil din cauza ESP....vede rotile virate si are un senzor de acceleratie transversala, din cauza asta taie acceleratia..... decupleaza esp si vezi ce se intampla. Bafta!
This post has been edited by jordi: 28 Apr 2012, 16:10 |
--------------------
ex. Renault
LAGUNA II 1,9 dci, 120hp
2004 Expression
- PH-XX-XXX
|
|
aseldmi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.223 Joined: 15 March 09 From: ARAD ![]() |
la orice curba poc intrerupe cceleratia, am descoperit ca firul de la un senzor esp de la roata dreapta e putin agatat, dezizolat 3 cm, o fi problema mea?
27 Jun 2012, 11:51: problema e ca nu arata nimic pe bord, vrio eruare, nimic, This post has been edited by aseldmi: 27 Jun 2012, 10:51 |
--------------------
renault
laguna 2
2002
- ar 06 mfo
|
|
aseldmi |
![]()
|
mai nou si cand sunt denivelari pe drum mai mari imi cade acceleratia,
|
--------------------
renault
laguna 2
2002
- ar 06 mfo
|
|
jordi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.185 Joined: 25 March 10 From: Ploiesti ![]() |
pune tester-ul pe ea si mergi in proba pana surprinzi momentele. Trebuie sa apara o eroare....Bafta.
|
--------------------
ex. Renault
LAGUNA II 1,9 dci, 120hp
2004 Expression
- PH-XX-XXX
|
|
aseldmi |
![]()
|
o singura eroare, ceva legat de senzor de vacum, zice ca e senzorul de pe telescopul din dreapta, l-am schimbat, aceasi sitoma, chiar nu stiu cum sa o rezolv
|
--------------------
renault
laguna 2
2002
- ar 06 mfo
|
|
aseldmi |
![]()
|
Nici acum nu am rezolvat problema, am pus teste pe ea, nimc, ma inebuneste, intru in sensu giratoriu, cand ies,pac nu mai am acceleratie ii dau drumu, o apas iar,merge, merg pe drum cu denivelari cum acuma toate sunt asa de la caldura din 100 in 100m raman fara acceleratie
|
--------------------
renault
laguna 2
2002
- ar 06 mfo
|
|
postasu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.195 Joined: 23 August 11 From: Timisoara ![]() |
aseldmi ai rezolvat ceva cu problema asta?
|
--------------------
Renault
Laguna III
2008
|
aseldmi |
![]()
|
nu am rezolvat nimic ca nu mai face, de multa vreme nu mai face si nu stiu de la ce a fost, daca aflii ceva zimi si mie sa stiu care e rezolvarea daca cumva mai face si a mea
|
--------------------
renault
laguna 2
2002
- ar 06 mfo
|
|
postasu |
![]()
|
taicamio are problema asta la laguna lui ! dar nu il prea pot ajuta ca is la 250 km distanta. i-am spus sa scoata mufa de la EGR afara si sa circule cu ea asa sa vada daca mai face.
|
--------------------
Renault
Laguna III
2008
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 07:15 |