Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

boxe clio symbol

visi_eddy
post 26 Dec 2006, 01:02
Post #1

Membru incepator

Group: Members

am fost la un service auto sa-mi montez niste boxe ovale pe spate....si mi s-a spus ca ar fi niste probleme pentru ca daca se taie din tablita acolo exista niste intarituri si nu ar fi recomandat.
Credeti ca ar fi vreo problema.....?sau daca a mai montat cineva ovale sa-mi zica si mie daca a a vut probleme.Ma gandeam ca.., cu niste distantiere poate ar merge fara sa se mai taie ceva..Boxele sunt JBL T595 Limited...
Ce parere aveti despre ele?Mai are cineva asa ceva pe masina?Boxele vor fi ...normal amplificate.ms.... smile.gif

--------------------
renault clio symbol 2001
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
C8V5S
post 26 Dec 2006, 14:19
Post #2

Membru incepator

Boxele tale le-am vazut la cineva, insa nu le-am auzit. Ce-ti pot spune e ca alea nu sunt boxe pt player, ci trebuie amplificate. Au 150w rms si nu prea vad eu cum le vei misca cu 25w rms ai unui player bun...

--------------------
Dacia SLZ - -
+
visi_eddy
post 26 Dec 2006, 22:41
Post #3

Membru incepator

normal ca vor fi amplificate .m-am gandit la http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoa.../GTA_4_Special/

--------------------
renault clio symbol 2001
+
C8V5S
post 27 Dec 2006, 16:22
Post #4

Membru incepator

Statia cred ca e ok, pusa in punte la 4 ohmi dar aici intervin doua probleme:
-nu stiu ce difuzoare ai pe fata, dar mai mult ca sigur sunetul o sa-ti vina din spate ceea ce nu e tocmai placut (cel putin pt mine)
- a doua chestie, daca o sa le montezi pe polita din spate, trebuie ridigizata intr-un fel (eventual schimbata cu una din mdf), pentru ca boxele amplificate puse pe o suprafata de genul asta, vor creea vibratii ale suprafetei si automat calitatea sunetului(mai ales a frecventelor joase) va avea de suferit...

This post has been edited by C8V5S: 27 Dec 2006, 16:23

--------------------
Dacia SLZ - -
+
visi_eddy
post 27 Dec 2006, 23:19
Post #5

Membru incepator

pe spate polita este din tabla acoperita cu material.........si nu prea exista posibilitatea sa o schimb........dar m-am gandit la o isonorizare a portbagajului.Pe fata din pacate locurile pt boxe sunt prevazute in bord....unde intra boxe de 10.Am gasit modelul asta http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare/DL...le/Classic_424/ care vor fi si ele amplificate dar nu acum.Pt moment vor fi amplificate doar de player.....

--------------------
renault clio symbol 2001
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 13th August 2025 - 19:34
Dacia