boxe clio symbol
![]() ![]() ![]() |
boxe clio symbol
visi_eddy |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 26 December 06 ![]() |
|
||
--------------------
renault
clio symbol
2001
|
|||
C8V5S |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 67 Joined: 18 May 06 ![]() |
Boxele tale le-am vazut la cineva, insa nu le-am auzit. Ce-ti pot spune e ca alea nu sunt boxe pt player, ci trebuie amplificate. Au 150w rms si nu prea vad eu cum le vei misca cu 25w rms ai unui player bun...
|
--------------------
Dacia
SLZ
- -
|
|
visi_eddy |
![]()
|
normal ca vor fi amplificate .m-am gandit la http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoa.../GTA_4_Special/
|
--------------------
renault
clio symbol
2001
|
|
C8V5S |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 67 Joined: 18 May 06 ![]() |
Statia cred ca e ok, pusa in punte la 4 ohmi dar aici intervin doua probleme:
-nu stiu ce difuzoare ai pe fata, dar mai mult ca sigur sunetul o sa-ti vina din spate ceea ce nu e tocmai placut (cel putin pt mine) - a doua chestie, daca o sa le montezi pe polita din spate, trebuie ridigizata intr-un fel (eventual schimbata cu una din mdf), pentru ca boxele amplificate puse pe o suprafata de genul asta, vor creea vibratii ale suprafetei si automat calitatea sunetului(mai ales a frecventelor joase) va avea de suferit... This post has been edited by C8V5S: 27 Dec 2006, 16:23 |
--------------------
Dacia
SLZ
- -
|
|
visi_eddy |
![]()
|
pe spate polita este din tabla acoperita cu material.........si nu prea exista posibilitatea sa o schimb........dar m-am gandit la o isonorizare a portbagajului.Pe fata din pacate locurile pt boxe sunt prevazute in bord....unde intra boxe de 10.Am gasit modelul asta http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare/DL...le/Classic_424/ care vor fi si ele amplificate dar nu acum.Pt moment vor fi amplificate doar de player.....
|
--------------------
renault
clio symbol
2001
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th August 2025 - 19:34 |