1.6 16v CVA Lux Dynamique
![]() ![]() ![]() |
1.6 16v CVA Lux Dynamique
Eggy |
![]()
|
||
![]() calm Group: Members Posts: 487 Joined: 2 November 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio III 1.6 16v
2007
|
|||
hornedfiend |
![]()
|
nimeni Group: Members Posts: 249 Joined: 26 May 07 ![]() |
La mine consumul average este 10.5- 10.6 in Bucuresti mai mult seara si noaptea circulat si am tot cutie manuala.
|
--------------------
Renault
Clio 3 1.6 16V
2007 Exception
|
|
joey |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 241 Joined: 9 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Salutare,
Sunt la un pas de a da comanda pentru un Clio 1,6 automat. Din studierea pietei, rezulta ca este raportul cel mai bun pret/optionale/calitate din clasa ei. Am rugamintea ca posesorii unei astfel de masini sa ma lamureasca cum se descurca in traficul din oras cu aceasta cutie automata in 4 trepte: schimba lin, trebuie sa iei piciorul de pe acceleratie ca sa schimbe viteza, are buton snow pentru plecarea iarna de pe loc in treapta a2a, are buton sport, se poate schimba si manual etc ? Va multumesc ![]() |
--------------------
RENAULT
CLIO 3
DYNAMIQUE 1,6 16v CVA Singurul loc in care Banii vin inaintea Muncii este in dictionar.
|
|
Modus |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.485 Joined: 21 August 08 ![]() |
Tata are tot un Clio 3 de 1,6 manual si are un consum mediu de 6,4. Sta in Ploiesti, si preponderent foloseste masina in traficul urban. Se mai duce din cand in cand la tara, munte, sau Bucuresti. Cam mare consumul la ale voastre (ma refer la cele cu cutie manuala).
|
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
herculane |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.237 Joined: 30 April 07 ![]() |
6.4 consum mediu cu mers preponderent urban? eu am cam 12 media asta
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Clio III Exception 1.6 16v 2007 / Ford
Mondeo Titanium 2.0 16v 2008
- xxxxx
|
|
Modus |
![]()
|
Asta ii arata computerul de bord. Si trecand peste asta, consumul masinii e foarte bun, tata confirma asta desi nu il intereseaza in mod direct. Faza tare e ca Renault in fisa tehnica a trecut la acest model cu cutie manuala un consum mediu de 6,7. Deci iata ca uneori consumul dat de constructor e mai mare decat in realitate
![]() Dar sa nu mai deviem mult, topicul e pentru Cliourile cu cutie automata. This post has been edited by Modus: 11 Sep 2008, 21:30 |
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
hornedfiend |
![]()
|
nimeni Group: Members Posts: 249 Joined: 26 May 07 ![]() |
Eu pe asta nu o mai cred cu 6.4 mediu si merg urban. Eu am 10.4 average (ca presupun ca la ala te referi). Te rog sa pui si tu o poza aici ca eu sunt Toma necredinciosul si vreau dovada.
|
--------------------
Renault
Clio 3 1.6 16V
2007 Exception
|
|
Modus |
![]()
|
Nu am cum sa pun o poza pentru ca eu stau in Timisoara, iar tata in Ploiesti. El mi-a zis ce ii arata computerul de bord, si e credibil avand in vedere ca intervalele de alimentare sunt mari. O sa il intreb la cat timp alimenteaza.
|
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
joey |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 241 Joined: 9 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Am o mare rugaminte la voi: cine poate scana si posta paginile din instructiunile de utilizare referitoare la folosirea cutiei automate pe Clio ?
Multumesc mult. Am dat comanda si as vrea macar sa stiu descrierea modului de conducere. |
--------------------
RENAULT
CLIO 3
DYNAMIQUE 1,6 16v CVA Singurul loc in care Banii vin inaintea Muncii este in dictionar.
|
|
r_vlad |
![]()
|
![]() --- Group: Members Posts: 1.267 Joined: 6 September 06 From: Sibiu ![]() |
In carte sunt doua tipuri de cutii de viteze automate. Normala si QUICKSHIFT. Pozele sunt cu cea normala.
Attached thumbnail(s) 1m.jpg ( Size: 147.46k ) Number of downloads: 345 2m.jpg ( Size: 134.94k ) Number of downloads: 341 3m.jpg ( Size: 161.36k ) Number of downloads: 340 4m.jpg ( Size: 149.37k ) Number of downloads: 326 5m.jpg ( Size: 103.11k ) Number of downloads: 319 |
--------------------
VW/Tesla
Tiguan eHybrid/Model 3
2022/2023
|
|
joey |
![]()
|
r_vlad, MULTUMESC MULT DE TOT PENTRU PROMPTITUDINE !
|
--------------------
RENAULT
CLIO 3
|
|
joey |
![]()
|
Am dat comanda pentru Clio 1,6 CVA. Termen de livrare: 15 noiembrie.
De abia astept sa intru in posesia ei. Ca optionale am ales: pachetul electric cu senzori de parcare si garantia extinsa cu 24 luni. Va tin la curent dupa ce o primesc. PS: Cine vrea o Solenza Clima din 2004 ![]() |
--------------------
RENAULT
CLIO 3
|
|
Modus |
![]()
|
S-o stapanesti sanatos; minunata alegere
![]() |
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
joey |
![]()
|
Am o rugaminte pe care o adresez posesorilor de Clio cu cutie automata: cum sta cu fiabilitatea ?
In planul de service se specifica la cat timp se schimba uleiul din cutia automata ? Multumesc mult ! |
--------------------
RENAULT
CLIO 3
|
|
dannyb |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 31 Joined: 24 August 04 ![]() |
Am facut 2 ani cu ea, am 31000km (2 revizii la activ) si nimic anormal. Mi se pare ca uleiul din cutie se schimba la 60k, nu sunt sigur.
In afara de consumul nemilos, totul e ok. |
--------------------
Renault
Clio
III BVA 2006, 1.6 16v
|
|
robert03 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 47 Joined: 24 August 08 From: cluj-napoca ![]() |
conduc un clio 1,6 16v 107cp cutie automata . masina e din 2002 deci clio 2 , luata din germania , este super . stiu ca are acelasi model de cva . bineinteles nu e asa sofisticata ca ale voastre clio 3 , dar va pot oferi date in plus despre fiabilitate . nu am avut nicio problema cu cutia in infernul din romania , se chinuie in oras dar nu plange deloc . afara e o placere , schimba insezizabil dar o ajuta si motorul , foarte bine etajata. din cate am auzit si citit uleiul din cutie e pe viata dar nu ar fi rau sa fie schimbat in jur de 75000 km. ulei renaultmatic synt d3
|
--------------------
renault
espace 4 1,9 dci -2003 , clio 1,6 16v -2002
scernic 1,9dci -2003
|
|
joey |
![]()
|
Am o intrebare, pentru cei ce au masina cu cutie automata: la semafor daca stati mai mult, o scoateti la punctul mort (N) sau ramaneti cu piciorul pe frana ?
|
--------------------
RENAULT
CLIO 3
|
|
dumid |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 641 Joined: 12 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Eu o las in D. Stiu ca e mai bine asa, in nici un caz in N. Cel mai bine ar spune RADU.
13 Jan 2009, 09:47: Nu scrie nicaieri ca uleiul din cutie se schimba, e lifetime. This post has been edited by dumid: 13 Jan 2009, 08:47 |
--------------------
5461
1997
2012
|
|
balanel |
![]()
|
![]() Transmisie automata - confort si siguranta. Group: Members Posts: 1.219 Joined: 29 September 06 ![]() |
Se schimba, inclusiv filtrul. Intervalul este cam 60000 km daca nu ma insel.
|
--------------------
chevrolet aveo sedan
t300 LT+ a14xer - 1.4 benzina aspirat 100 CP/ 2013
(in curand alta masina, cu transmisie automata) *********
Mwe Louis-Rene Panhard si Emile Levassor, inventatorii transmisiei manuale. Fan Mircea Badea. |
|
dumid |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 641 Joined: 12 July 06 From: Bucuresti ![]() |
In carnetul de intretinere nu scrie asa ceva, am si intrebat la service de cate ori am avut ocazia si mi s-a spus ca nu se schimba. Nu zic ca nu e bine sa-l schimbi dar constructorul zice ca nu.
|
--------------------
5461
1997
2012
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 15:47 |