Alegere radiocasetofon auto, 3 modele
![]() ![]() ![]() |
Alegere radiocasetofon auto, 3 modele
mauru007 |
![]()
|
||
![]() sir Group: Members Posts: 437 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti ![]() |
Attached thumbnail(s) conector.JPG ( Size: 13.94k ) Number of downloads: 149 |
||
--------------------
Ford
Focus
- vl
2002/Ghia Ford Focus Sedan 1.6 I 101 CP / Ford Fiesta 2009 1.4 diesel
Bucuresti/Salajan |
|||
Cypher4laguna |
![]()
|
![]() Honda Driver Group: Members Posts: 931 Joined: 2 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Dintre astea 3 eu as lua Panasonicul. Dar mi se pare putin cam de slaba calitate butonul de volum. Si eu vreau sa iau ceva acum. Tot la butoane Pioneeru mi se pare si mai slab, desi asa e bunicel. Mergi si tu in magazin sa vezi cum suna. Asta e sfatul meu. Din ce au zis altii Alpine e mai bun. Eu mi-am ales pentru Golan varianta asta: http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_M...9846R_-_9846RM/
Aman investitia ca sa schimb si boxele tot cu Alpine dar de 16cm (insufficient funds) p.s. Nu stiu sigur, dar cea din schema ta mi se pare mufa iso. Spor la ales This post has been edited by Cypher4laguna: 14 Dec 2006, 22:40 Attached thumbnail(s) alpine.jpg ( Size: 85.52k ) Number of downloads: 155 |
--------------------
Honda
Civic & Jazz
ex-'06 Logan Laureate 1,5 dci
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.818 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Nu stiu cum suna JVC-ul, dar modelul ala de Panasonic se aude infect pe langa Pioneer.
This post has been edited by IRONICK: 15 Dec 2006, 01:35 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
- B-11-LUX
1982
|
|
B 45 GAO |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 203 Joined: 2 September 05 ![]() |
RADIOCASETOFON????Vrei sa spui RadioCD poate.Nu ma pricep la mufe dar tinand cont ca e Ford Focus ar cam trebuii sa fie mufe ISO prin spate pe acolo.Si chiar daca nu ar fi ISO sunt sigur ca poti sa adaptezi una foarte usor.
|
--------------------
DACIA Logan 1,4/
SEAT Leon 1,6 16V/
- B 45 GAO
TOYOTA Aygo 68CP Te tin franele sa ne tragem?
|
|
Cossty |
![]()
|
![]() Cossty Group: Members Posts: 112 Joined: 19 April 06 From: Ploiesti ![]() |
Subscriu la ce a spus @IRONICK.
Eu am modelul acela de Pioneer, asortat cu boxe pioneer TS-G 1349 fata si TS-G 1749 spate si se aude super. |
--------------------
Dacia
Logan
- PH-xx-FRG
2006 Dacia Logan Laureate 1.4 MPI (deocamdata multumit)
Opel Corsa D 1.2 enjoy + optionale (f. multumit) |
|
mauru007 |
![]()
|
![]() sir Group: Members Posts: 437 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti ![]() |
Am comandat deja Pioneer-ul, intreabarea mea e ce fel de conexiune e preout-ul si ce fel de adaptor imi trebuie sa il pun pe masina mea. Am inteles ca ar fi iso conectorul de pe masina
|
--------------------
Ford
Focus
- vl
Bucuresti/Salajan |
|
madhorsefuzzy |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.247 Joined: 9 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Pioneer-ul vine cu un cablu adaptor de la mufa ISO la mufa lui. Il gasesti in cutie.
Pentru montaj iti mai trebuie un adaptor pentru antena de la mufa mama, de obicei pusa pe antena, la mufa tata care intra in mp3. Pentru a nu pierde garantia magazinul te trimite la montaj la unul dintre punctele de lucru Pioneer (e o lista pe foaia de garantie parca) unde ti se ia intre 10RON si 20RON pentru montaj care include si acel adaptor pentru antena. Chiar daca e gratuit montajul esti taxat pentru mizeria aia de adaptor, plus pretioasa stampila pe hartii. Deh garantia asta ... Eu vreau sa-mi schimb adaptorul ala si mufa mama de pe cablul de antena cu o mufa tata pusa direct pe antena. Inadirile astea cu adaptoare si n-spe mufe duc la pierderi de semnal. Eu am desfacut de 2 ori mp3-ul sa refixez mufele si adaptorul ala. Ultima data parca i-am prins o pozitie ok, dar tot vreau sa-l schimb. Iti sugerez cand te duci la montaj la un punct de lucru din asta Pioneer sa il rogi pe baiat sa-ti puna direct mufa tata pe cablul de la antena. In cutie mai gasesti un surub cu dublu filament care cu o parte se infileteaza in mp3, iar in partea cealalta i se pune un dop de cauciuc cu rol de fixare in partea dorsala in consola din bord. Le gasesti tot in cutie, dar la montaj baietii nu se mai obosesc sa le puna. Personal le-am pus dupa ce l-am desfacut ulterior si daca ar fi sa mai cumpar unul i-as lasa sa faca cum stiu ei montajul si apoi l-as desface eu acasa sa-l fixez cum trebuie. Tara de cocoa, n-ar face unul treaba cum trebuie daca nu e pentru el ... L.E. Preout-ul are conexiune RCA. Sunt 2 mufe L/R. Detalii si manualul aici. This post has been edited by madhorsefuzzy: 15 Dec 2006, 09:57 |
--------------------
Laguna Grandtour
2011 4Control 2.0dci
200cp+ / Honda Insight Hybrid 2010 stock "Vei invata sa conduci cand vei sti sa te feresti de prosti, nu cand vei sti legea!"
|
|
mauru007 |
![]()
|
Mi-am luat un rcd Alpine CDE 9846R pina la urma. Poveste lunga.Sa vad cand ajung sa il montez ca mufele (care or fi ele nu se pupa cu ce am eu pe masina)
Unde gasesc adaptoare? O sa ma duc cu ambele rcd-uri dupa mine la unul conexiunea e preout (alpine) la sony-ul de e montat acum habar nu am ce mufa e posibil iso. This post has been edited by mauru007: 19 Dec 2006, 17:22 |
--------------------
Ford
Focus
- vl
Bucuresti/Salajan |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th August 2025 - 08:48 |