Atitudinea fata de incepatori (chiar antitalente), ... a soferilor din Bucuresti. Studiu
![]() ![]() ![]() |
Atitudinea fata de incepatori (chiar antitalente), ... a soferilor din Bucuresti. Studiu
adip |
![]() ![]()
|
||
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
|
||
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|||
AlexC |
![]()
|
![]() Vrum Vruuum Group: Members Posts: 1.651 Joined: 22 May 05 From: Bucuresti ![]() |
si risti sa ti-o furi de la vreun sofer mai grabit sau sa iei o amenda pentru blocarea traficului :-)
Sunt insa pentru ideea asta intr-o duminica la pranz, propun urmatoarele intersectii: - Corneliu Coposu cu linia lui 16 (la Km. 0) - Calea calarasi cu Decebal si cu Mihai Bravu - Dimitrov (Liceul Iulia hasdeu) - Intersectia Dna Ghica cu Colentina - Razoare - Eroii revolutiei - Piata Sudului - etc... Eu ma ofer sa vin cu camere video, foto si fotografi. Contra cost, pot asigura si paza impotriva eventualelor scandaluri :-) This post has been edited by AlexC: 19 Dec 2006, 02:15 |
--------------------
Renault
Laguna III Privilege
2.0dci CVA 150CP Butoanele ne fac viata mai frumoasa :)
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu vreau sa nu se mai ia traseul pe 100E si un test psihologic ca la carte...dupa aia mai discutam
![]() Personal... nu ma stresez cu incepatorii... pentru ca sunt INCEPATORI si e normal sa mai greseasca....de aia au si lamaie in geam...( mie mi-a dat-o tata jos dupa 2 saptamani de condus... ![]() ![]() PS: din ce am scris mai sus..se exclud jmekerii si IMBECILII...( da, stiu, imbecilitatea o e boala...) |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
ramm |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 788 Joined: 13 July 06 ![]() |
Fata de incepatorii care sunt ok si stau in banca lor in dreapta si merg incet nu am nimic; dar pe mine ma seaca incepatorii care au dacii 1300 din '80 toamna "tunate" in Vitan cu beculete, eleroane, capace cu spinnere, sunt 5 in masina si se baga in depasiri la limita nebuniei..ups era sa uit..neaparat pozitii albastre si proiectoare "jmechere". Cand ma intalnesc cu d'astia pe strada regret ca nu am o raba incarcata la maxim ca sa ii fac afis de vre'un zid..
![]() |
--------------------
Honda
Civic
2007 Honda Del Sol Vti
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
ramm, aia de care spui tu nu sunt incepatori, ei fac parte dintr-o rasa anume de soferi... Ei sunt "Pilotii de Dacie".
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
ramm |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 788 Joined: 13 July 06 ![]() |
![]() |
--------------------
Honda
Civic
2007 Honda Del Sol Vti
|
|
sqryn |
![]()
|
![]() Clio rulezzz Group: Members Posts: 736 Joined: 2 February 06 From: München ![]() |
Sunt mai multe categorii de incepatori:
- Aia cuminti care stau in banca lor si au grija de ce fac la volan. cred ca si tipa din threadul ce a initiat topicul asta intra pe acolo desi era destul de comica. Astia nu prea deranjeaza si oricum sunt de preferat sa ii ai colegi in trafic fata de celelalte categorii - Aia care nu sunt atenti la ceea ce fac la volan si nu au constientizat ca masina si condusul nu e o joaca. Aici apar pericole si in general e bine sa te feresti de ei. Astia ar trebui urecheati in mod constructiv, poate le vine mintea la cap - Aia teribilisti, adevarati piloti de curse care isi pun viata in pericol si din pacate si pe a altora....vezi stirile de la ora 5 in care se prezinta accidente foarte grave cu cei care au permis, sau ma rog au avut, de 2-3 luni. Lor le-ar trebui suspendat/anulat permisul la o faza mai nasoala din trafic si li s-ar face si lor si noua (restul soferilor) un bine. Pe primii ii tolerez, chiar ii mai ajut in trafic, ma gandesc ca si eu am fost la inceput ca ei, stateam stresat si foarte atent sa nu fac vreo prostie. Am observat ca nu sunt singurul, mai demult cand mergeam cu semnele de incepator (ale fratelui, din lene sa le mai dau jos) erau multi care imi faceau semn sa trec la intersectii. Pentru ceilalti...o bataie zdravana ar rezolva multe. |
--------------------
RENAULT
Clio II Bicorp Phase1 1.4 8v
- B-xx-xxx
Alize/1999 Clio II Bicorp Phase1 Alize, 1.4 8V 75cp - sept.99
Opel Astra H 1.9 CDTI DPF 120cp - iun 2005 |
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Ei, la faza asta pot sa spun ca sunt de-acord. Mai degraba femeia din clip, la urma urmei, in cel mai rau caz aia imi zgarie masina sau imi indoaie ceva usor, decat cei de care spunea si sorin mai sus, care au de 2 luni permisul si ii vezi la stiri cum omoara oameni.
Dar intotdeauna exista si mai rau, asta nu inseamna ca de acum orice incepator care merge incet si incurca toata circulatia e ok doar ca nu omoara oameni. E de apreciat ca sta in banca lui dar cand intra in tine iti spun eu ca nu poate fi placut ![]() This post has been edited by A l e x: 19 Dec 2006, 12:28 |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 01:27 |