Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

supapa EGR, curatare valva reciclaj 7700104195

adiemperor
post 27 Oct 2012, 15:18
Post #1

Membru

Group: Members

salut. in primul rand imi cer scuze daca mai exista un topic asemanator, eu unul nu am gasit. in al doilea rand am o problema cu fumul la G8T-ul meu. recent am schimbat bujiile incandescente si cand am desfacut galeria de admisie am vazut ca are urme de ulei pe tubulatura care intra in admisie langa egr si pe cea care vine de la turbo. eu zic ca turbo nu are probleme, motorul trage bine, are un suierat placut la turbo, tubulatura si intercooleru nu se vad a fi sparte pe undeva, consumul e de 5,4 pe autostrada de 6 si un pic mediu si 9,2 a iesit in oras, nu ma deranjeaza decat ca atunci cand e rece mie frica sa calc acceleratia ( ceva de genul sepiei), cand e cald motoru mai scoate fum dar cand o accelerez scurt peste 3500 rpm. in rest la drum intins sau la ralanti zici ca e motor electric.
A mai curatat cineva supapa egr? fumul e de culoare neagra si din cate stiu e fum de motorina nu de ulei sau apa
daca stie cineva cum se curata supapa egr si ce rol are instalatia din poza

<span class='edit'>28 Oct 2012, 04:30:</span>
cred ca nu a mai avut nimeni astfel de probleme, sa fie masina unicat? biggrin.gif blink.gif blink.gif

This post has been edited by adiemperor: 28 Oct 2012, 04:31

--------------------
renault laguna anade 2,2 dt 12v 1999
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 10th May 2025 - 14:55
Dacia