Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

54 Pages « < 26 27 28 29 30 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Detector radar, As vrea sa cumpar-sfaturi!!!

GoGu
post 9 Apr 2008, 12:47
Post #811

Prea de la tara

Group: Moderatori
From: Iasi

Trebuie sa stii sigur daca parbrizul e atermic sau nu, faptul ca are zona punctata neagra in jurul oglinzii nu e un indiciu (si Loganul are, si nu a avut neam de neamul lui parbriz atermic). De obicei acest tip de parbriz e optional, deci nu considera "by default" ca masina e echipata cu asa ceva.

This post has been edited by GoGu: 9 Apr 2008, 12:48

--------------------
Renault Scenic 1.5dCi recolta 2012
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Cypher4laguna
post 9 Apr 2008, 13:00
Post #812

Honda Driver

Group: Members
From: Bucuresti

Intr-adevar nu e un indiciu dar daca se observa o diferenta de culoare a sticlei sunt sanse mari sa fie atermic.

--------------------
Honda Civic & Jazz ex-'06 Logan Laureate 1,5 dci
+
Scenic83
post 9 Apr 2008, 13:33
Post #813

Membru DaciaClub

QUOTE(camesibiu @ 1 Jan 2007, 12:53)
Ai gresit in ultima fraza. Se da examen numai daca " În cazurile în care a fost încălcată o regulă de circulație care atrage, ca sancțiune contravențională complementară, suspendarea exercitării dreptului de a conduce, conducătorul de autovehicul sau tramvai trebuie să se prezinte, obligatoriu, conform convocării, pentru verificarea cunoașterii regulilor de circulație."
*

Cam asa stiam si eu! smile.gif

salutare

--------------------
Logan kissfm 2007
+
ceribros
post 9 Apr 2008, 13:53
Post #814

Obiectele din oglinda sunt mai apropiate decat par

Da e posibil sa nu fi inteles eu bine, am vorbit cu un prieten si mi-a zis ca trebuie sa existe, cum se zicea mai devreme, o diferenta de culoare in dreptul oglinzii. Deja ma gandesc la un Pro 78 sa vad unde gasesc mai ieftin si sa vad daca pot sa incerc chestia cu revizia C, din ce am inteles eu poti sa il dai sa iti faca astia la whisler aceasta revizie in SUA dar nu stiu inca prea multe despe asta.

<span class='edit'>10 Apr 2008, 07:46:</span>
Dup ce am mai studiat si dupa ce am mai citit, multumesc tuturor in special @gogu, am ajuns la aceste 2 detectoare
-BELTRONICS VECTOR 965
-Whistler Pro 78
Care sa fie unsure.gif?

This post has been edited by ceribros: 10 Apr 2008, 07:46

--------------------
Am avut Dacie Berlina 1997
In asteptarea gaurii negre....eu sper totusi sa fie mulatra
+
GoGu
post 10 Apr 2008, 13:11
Post #815

Prea de la tara

Alegerea iti apartine smile.gif

Cu mentiunea ca 965 e cam struto-camila, n-are benzi selectabile si platesti in plus doar pt. o "poseta" de musama, mai bine iei 940 sau 955 si economisesti niste bani sau iei 995 si ai benzi selectabile (si Ku, bonus smile.gif ).

--------------------
+
logum
post 10 Apr 2008, 15:02
Post #816

Membru incepator

Apropo de cei ce se intreaba inca daca sa nu opteze pentru ceva Cobra ieftin.
Sfatul meu e neaparat sa faceti asta daca vreti sa-i nenorociti pe cei cu Whistlere XTR (si nu numai). Cobrele astea (usor de recunoscut dupa ventuzele mari si negre), de cate ori vor trece pe langa un XTR il vor face sa tiuie in banda K.
Ma gandesc ca la un moment dat o sa isi puna si politistii Cobre pe masini ca sa tempereze traficul.
E drept ca si whistlerele au probleme cu semnalele false dar o asemenea aberatie cum e "detectorul" Cobra mai rar. Si din "fericire" din 10 detectoare din Romania 9 sunt Cobra cu 999 de benzi selectabile. Asadar cumparati si altii ca merita.

--------------------
Logan Laureate 1.6 MPI 2005
+
parpanel
post 10 Apr 2008, 21:59
Post #817

Calator

Ma dispera alarmele laser false la bel 940 cand bate soarele in parbriz. Se poate face ceva?

--------------------
DACIA Logan 2006 Ambition
+
GoGu
post 10 Apr 2008, 22:50
Post #818

Prea de la tara

Daca mai ai garantie poti reclama treaba asta...

Daca nu, monteaza detectorul in spatele parasolarului de la parbriz (daca ai asa ceva) sau in spatele zonei punctate de langa oglinda. Sau, babeste, ii lipesti un autocolant opac sau mai inchis la culoare pe partea frontala sleep.gif Receptia radar nu e afectata.

@logum: da, Cobrele au "scurgeri" tongue.gif, in special cand au protectia VG2 activata, de asta se plang si cei din USA, dar eu stiam ca in Ka, nu in K. Sincer, cu RX-ul nu m-a deranjat nici o Cobra pana acum, dar am Ka-ul inchis...
Pe cand aveam Whistler-ul (la care nu puteam inchide Ka-ul) am mers o buna bucata de drum in spatele unui tip cu o Cobra 7000 (se vedea clar in parbriz). Cum ma apropiam de el, cum aveam alerta Ka smile.gif
Oricum, daca ai XTR690 sau Pro78 poti folosi seturile de filtre, acestea au si scopul declarat de a filtra Cobrele, pe Filter 2 cica nu ar trebui sa mai deranjeze (in schimb adauga un delay in procesarea semnalului).

This post has been edited by GoGu: 10 Apr 2008, 23:01

--------------------
+
parpanel
post 11 Apr 2008, 23:26
Post #819

Calator

Detectorul are numai o luna si asa a facut de la inceput si din ce am citit pe net se pare ca asa e normal.
Sincer, puteti sa bash.gif dar trecerea de la SRT 30R la 940 nu e pe masura pretului, chiar daca alarmele false sunt mai putine la ultimul.

--------------------
+
GoGu
post 12 Apr 2008, 09:27
Post #820

Prea de la tara

Citisem pe un forum din USA ca cei care se plansesera de alerte false Laser la service-ul Beltronics au fost sfatuiti sa trimita detectorul la verificari (dar nu mai stiu daca au rezolvat ceva). Mie personal nu mi-a dat nici o alerta Laser de cand am activat aceasta "banda" (si platforma 940-ului e comuna cu rx65).

Cat despre diferenta de calitate intre srt30 si v940, poate nu ti se pare evidenta, dar exista. Plus ca si aici se aplica regula 80/20 (80% din calitate se obtine cu 20% din pret, restul de 20% din calitate se obtine cu 80% din pret...), adica orice "rafinare" costa smile.gif Ca exista si "magarii" recte modul de segmentare a seriei Vector (intre modele sunt diferente doar de soft), de exemplu, e altceva...

This post has been edited by GoGu: 12 Apr 2008, 09:54

--------------------
+
mihai24
post 12 Apr 2008, 10:24
Post #821

Membru autentic

Am si eu o intrebare.Acum 2 zile eram in mers in afara localitatii si aveam in jur de 120km/h, cand Sl-500 Whistlerul meu a inceput sa urle in camp deschis, dar din fata venea un LGN galben care avea radar, am franat tarziu, dar nu am dat importanta ca era in afara localitatii dupa cum ziceam.
Ei peste 2km in prima localitate ma opreste un garcea, care sustinea ca am fost depistat de radar cu 118/km in afara localitatii si ca sa ii dau actele si ca urmeaza sa iau amenda.El nu avea nimic inregistrat, doar statia ca dovada cica, nu avea sa-mi arate nici o proba video, doar vorbe.
Acum intrebarea mea e, hanicapatii astia au voie sa-mi intocmeasca PV pe vorbe, inca mai e valabila chestia asta?Si 2, daca aveam 118km/h in afara, eu stiam ca limita pe europeana( eram pe E85 pe langa Focsani) e 110km/h si deci pana la 120km/h ai limita aia de 10km/h, ca de la 50km/h la 60km/h

--------------------
volvo s60 2.0T - sv-09-gkf 2002
+
parpanel
post 12 Apr 2008, 17:19
Post #822

Calator

Vezi ca limita e 100 km/h +10 km/h, deci ar trebui sa primesti amenda de la 111 km/h in sus.
In oras se da amenda de la 61 km/h in sus.

--------------------
+
Cypher4laguna
post 14 Apr 2008, 14:09
Post #823

Honda Driver

QUOTE(GoGu @ 12 Apr 2008, 09:27)
Citisem pe un forum din USA ca cei care se plansesera de alerte false Laser la service-ul Beltronics au fost sfatuiti sa trimita detectorul la verificari (dar nu mai stiu daca au rezolvat ceva). Mie personal nu mi-a dat nici o alerta Laser de cand am activat aceasta "banda" (si platforma 940-ului e comuna cu rx65).

*

Mie da!!! M-a innebunit rx-65-ul cu falsele de lidar si prin urmare am scos "banda". Daca aflii ce au "rezolvat" zi-mi si mie biggrin.gif

P.S. De vreo saptamana ajunge pe Kisselef si la 7 in banda K. La inceput credeam ca e radarul pe acolo. Stii cumva ce se intampla?

This post has been edited by Cypher4laguna: 14 Apr 2008, 14:11

--------------------
+
ceribros
post 15 Apr 2008, 13:46
Post #824

Eu stiu ca este un radar acolo, de fapt este unul care iti arata cu cat mergi chiar pe partea dintre Arcul de Triumf si Piata Presei Libere. Daca acolo se intampla lucrul asta este un radar. Si am mai descoperit unu ca asta de curand prin Drumul Taberei, in apropiere de locul unde era amplasat patinuarul, daca vreti sa verificati daca indicatorul de la bord merge sau sa testati detectorul vi le recomand smile.gif

--------------------
+
Cypher4laguna
post 17 Apr 2008, 09:33
Post #825

Honda Driver

Nup... acolo tace. Problema e pe Kisselef DUPA ce treci de Arcul de Triumf spre Victoriei, in zona parcului Kisselef (unde e patinoarul iarna) a ajuns azi la 9 (deci full pe banda K).

Gogu, nu a mai raportat nimeni treaba asta pe alte forumuri?

This post has been edited by Cypher4laguna: 17 Apr 2008, 09:34

--------------------
+
ceribros
post 17 Apr 2008, 09:43
Post #826

radmasa.gif Gata stiu care e problema, e de la BRD -ul de pe colt, ala de pe 1 Mai, incearca sa te duci mai aprope de el sa vezi ca o ia razna, am patit si eu cu un detector, daca nu e de la banca vezi ca s-au pus niste camere (cred ca sunt camere) o sa fac o poza sa decidem daca sunt camere sau nu deoarece saptamana trecuta cand testam un detector, cum ma apropiamde ele o lua razna.

--------------------
+
Cypher4laguna
post 17 Apr 2008, 13:23
Post #827

Honda Driver

Nup, pe Mihalache n-am probleme... ideea e ca de cum treci de Arcul de Triumf si te apropii de Victoriei piuie din ce in ce mai tare (de la 1-2) dupa Arc la 4-6 la intersectie cu Ion Mincu, la 8-9 in zona Patinoarului si a scolii de acolo si dupa ce treci de Muzeul Gr. Antipa tace. Iar in zona palatului Victoria maxim 2 in K si 2 in X (dezactivat la mine) dar doar cand ma intorc pe Aviatorilor.

Sooo... other ideeas?

--------------------
+
leonardg
post 17 Apr 2008, 14:32
Post #828

Member

From: Sibiu

Am Beltronics Vector 995. Multumit de el insa e prea sensibil, multe alarme false in banda Ka. Am eliminat celelalte benzi si am lasat numai K si Laser.
Mai da si la Laser alarme false cand bate soarele pe el. Este de inteles spectrul razei solare are si componenta de infrarosu (904nm). Intensitatea fiind mare, filtrul fumuriu nu face fata intotdeauna.

--------------------
Renault Laguna II - SB 2003 / Expression / 1,9 DCI 88KW
I'm not driving fast... I'm just flying low !
+
parpanel
post 17 Apr 2008, 20:29
Post #829

Calator

Deci toate BEL-urile dau alarme false laser de la soare?

--------------------
+
Cypher4laguna
post 18 Apr 2008, 13:22
Post #830

Honda Driver

Hmmm... cred ca de la asta era si la al meu deci ca batea cam tare soarele biggrin.gif , dar e bine ca am dezactivat banda wink.gif

--------------------
+
Matrics
post 18 Apr 2008, 18:23
Post #831

Membru incepator

Eu am Bel995 de vreo 3-4 luni, niciodata n-am vazut alarma falsa Laser, filtrul ala "fumuriu" este tocmai pentru a filtra radiatia vizibila si a lasa doar pe cea corespunzatoare razei Laser (in apropierea domeniului infrarosu).

--------------------
Supernova Confort - BC
+
catalin-g3
post 19 Apr 2008, 10:36
Post #832

Membru autentic

From: BaileGovora ; BUCURESTI

excl.gif Legat de dezactivarea bandei Ka, ieri pe Bucuresti-Alexandria era un Vento de politie cu radar iar detectorul a luat-o razna in banda Ka.

This post has been edited by catalin-g3: 19 Apr 2008, 10:37

--------------------
AsconaC/AstraF BERLINA 85/96
"Esti prost si vrei să te remarci? Aprinde proiectoarele!
Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceată!" - MAERSK
+
ceribros
post 21 Apr 2008, 11:04
Post #833

Am si eu o nelamurire, m-am hotarat la bell 955 si am vazut ca are 2 modele sau mai bine zis arata diferit un model fata de altu, dau 2 ex dedesubt, adica unu enegru cu gri iar altu este negru cu alb. E vreo diferenta intre ele?
http://www.lightav.com/car/bel/v955.jpg
http://di1.shopping.com/images/pi/a1/13/bd...177x150-0-0.jpg

This post has been edited by ceribros: 21 Apr 2008, 11:14

--------------------
+
Cypher4laguna
post 21 Apr 2008, 14:18
Post #834

Honda Driver

Cel negru ar trebui sa fie ceva mai vechi... cred

L.E. Ma gandesc sa nu fie diferenta la antena S7 sau M4 si la firmware.

This post has been edited by Cypher4laguna: 21 Apr 2008, 14:23

--------------------
+
holograma
post 21 Apr 2008, 14:21
Post #835

Membru autentic

nu pare sa fie unul si acelasi model...

--------------------
Dacia Logan 2005 Laureate
+
GoGu
post 21 Apr 2008, 17:04
Post #836

Prea de la tara

@ceribros: poza celui cu "capac" gri (si corpul e negru daca vad bine) e o poza a generatiei mai vechi (foarte probabil bazata pe S7).
Oricum, nu te lua dupa poze, de cele mai multe magazinele on-line pun ce poza le pica la mana, daca te intereseaza o anumita versiune trebuie sa suni, sa intrebi (presupunand ca stiu sa-ti raspunda la intrebari).
Generatia noua (M4) are corpul mai gri iar inscriptionarea de deasupra e in relief.

--------------------
+
ceribros
post 21 Apr 2008, 20:46
Post #837

Multumesc, dar in caz ca e generatie mai veche (asta prin absurd deoarece spuneau ca acum fac stoc) se merita sa il iau sau nu.

--------------------
+
Cypher4laguna
post 22 Apr 2008, 11:08
Post #838

Honda Driver

Antena de S7 (cel vechi) e mai buna ca cea de M4 (cel nou), dar cel nou are firmware mai bun. Cel mai bun compromis ar fi unul refurbished (cu antena S7 si firmware nou)... dar se gasesc f. greu

Orice ai alege e OK.

--------------------
+
GoGu
post 22 Apr 2008, 12:46
Post #839

Prea de la tara

La S7 nu exista firmware mai nou de 4.5 (asta a fost ultimul disponibil). M4 are o structura diferita si un soft incompatibil cu vechea platforma.

Discutia M4 vs S7 e nesfarsita, nu pot sa zic fara teama de a gresi care e mai bun, unii zic ca S7 era mult mai bun in K insa dadea false mai multe si, datorita constructiei (placa LO separata) ar fi posibile probleme de fiabilitate (ma rog...). Despre M4 se zice ca ar fi voit mai "nesimtit" in K (in special off-axis, deci mai putine alarme false), poate si datorita softului, mai bun in Ka, cu o constructie mai simpla (LO pe aceeasi placa cu restul componentelor), deci mai "solida". Cam astea sunt argumentele vehiculate...

--------------------
+
ceribros
post 22 Apr 2008, 21:03
Post #840

Multam pentru sfaturi, mi-am luat smile.gif abia astept sa il testez. Din pacate azi a plouat si nu am putut sad.gif dar lasa ca vine soarele laugh.gif

Off topic: Am gsit pe o straduta la un semafor chestia asta, oare o fi radar sau camera?

This post has been edited by ceribros: 22 Apr 2008, 21:11

Attached thumbnail(s)
Photo_0008.jpg ( Size: 242.98k ) Number of downloads: 415
Photo_0001.jpg ( Size: 229.03k ) Number of downloads: 386

--------------------
+
54 Pages « < 26 27 28 29 30 > » 
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 3rd August 2025 - 23:41
Dacia