Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

3 Pages < 1 2 3 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

B-55-BZZ, Oare proprietarul este membru pe-aci?

antifizic2
post 13 Sep 2007, 09:44
Post #61

Membru autentic

Group: Members
From: Bucuresti- Romania

Incep prin a spune, ca sunt posesor al carnetului de condus cat A si B de la inceputul lui 2004, dar intre timp am avut ocazia sa fac multe drumuri atat in europa cat si in state cu diverse tipuri de masini mai mult sau mai putin puternice.

nebuniile descrise de voi le-am intanit si inca le intalnesc pe toate drumurile, insa as vrea sa adaug ceva din gandirea mea:

1- cu cat nivelul de trai este mai scazut cu atata masinile sunt mai noi si mai mari pt ca oamnii simpt nevoia sa dovedeasca ceva. ex: in chisinau A6 este masina nationala. am fost acu 3 saptamani sad.gif nu au drumuri nu au mancare nu au multe da la capitoru A6/A4/passat etc o duc f bine
in tim ce in Cehia de exemplu unde nivelul de trai este cu mult mai mare oamenii au masini mai vechiute iar audi este o marca pt doar o anumita clasa sociala

2- mai e o chestie, in romania este o mare graba/stress care ne cumprinde, in special am vazutr in bucuresti, toata lumea nu conteaza masina varsta etc, se grabeste undeva, e nevoia oamenilo de a reusi intr-un mediu care nm este inca stabil -poate gresesc , e o simpla parere

3- politia nu poate fi respectata INCA, ma duc la Cheia saptamanal si pe centura de la Polesti ( partea stanga) este linie continua in afara localitatii, prin camp iar politia asteapta in fiecare weekend sa te prinda la depasire de carute.... si muuulte alte exemple pe care sunt sigur ca le aveti si voi

tinand cont de cele trei idei enuntate mai sus, nu ramane decat sa ma innarmez cu ff mult calm, guma de mestecat, mingiute de cauciuc si CD-uri diverse si sa infrunt jungla zilnica catre servici printre gropi,mitocani cersetori si politisti depasiti si sa astept vremuri mai bune.

cine stie ph34r.gif

Toate cele bune

--------------------
renault LAGUNA II / 1.9 DCi - B-57-LXF 2004
17" silverstone custom colour/ 2DIN DVD/ K&N/ EBC - greenstuff/ HID 5000k
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
A l e x
post 13 Sep 2007, 17:41
Post #62

Showing the fangs of rage

Group: Moderatori

QUOTE(sylvester @ 13 Sep 2007, 08:47)
salutari userului B.xx. CUG cu megane sedan negru! Eu eram nebunu ala de ieri dupa soseaua de centura!
*

Gresesc sau e pe forum ? Parca tin minte numarul...

--------------------
. . .
No remorse, no repent.
+
sylvester
post 13 Sep 2007, 19:37
Post #63

Membru autentic

From: Bucuresti

Pai cred ca e.Avea autocolant.

--------------------
Renault Megane II.1 2004 sedan
Renault Megane 3, Noir Nacre, Sport Edition 1,5 dci 110CP
Ex.Renault Megane Sedan,Pack autentique, Blanc Glacier, 2004
+
dragos62
post 17 Sep 2007, 14:41
Post #64

Membru autentic

Citind acest topic mi-au venit in minte o granada de situati asemantoare celor discutate aici si automat imi vine o intrebare...dece oare catalogam omul in fuctie de ce masina are?...era un logan,un capsunar,un tdi-st ,etc ...eu personal merg 90-100 dar si cu 190-200,depinde de treaba care o am,de timpul care il am la dispozitie si credeti-ma ca au fost cazuri cand m-am dat la o parte sau i-am facilitat depasirea si unei Daci 1310 care avea viteza mai mare decat mine si asta fara sa ma simt ofruscat...vai cum poate sa ma depaseasca asta cu rabla asta...bla,bla ,dar au fost si cazuri cand a trebuit sa reduc de la 190-200 din cauza unui MADRU care conduce un Renaul si intrase in depasire si nu vrea sa-si forteze masina si este al naibi de naplacut momentul asta.Pt uni posesori de Renault,lasa-ti mandria deoparte,acest romb este o masina de serie relativ ieftina,nu una personalizata de n-spe sute de mii de eur.P.S a nu se intelege ca am ceva cu Renault,am vrut doar sa punctez mandria UNORA

--------------------
Renault Megan Sedan Manager 2007 1,6 16v
+
b76bgaarh
post 17 Sep 2007, 16:46
Post #65

Membru autentic

mosu poate omul ala nu vroia sa incalce legea ca mata......daca limita e 130 si el a intrat in depasire cu 130...cum de se afla in fata ta care veneai cu 190.....200 desi cred ca mai greu cu managerul ca au bagat doar motor de 1,6 pe el.......
din punctul asta nu teai gandit.......sau cum de se afla in fata dumitale cand te grabeai nu??????

--------------------
Renault Megane sedan 04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI
Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
+
dragos62
post 17 Sep 2007, 17:17
Post #66

Membru autentic

in primul rand nu cred ca este cazu sa mi te adresezi cu mosu si in doilea rand nu poate face nimeni pe justitiarul in afara politiei rutiere...iar daca citesti mai bine codul rutier in momentul depasiri semnalizezi,TE ASIGURI dupa care incepi manevra de depasire,nici decum semnalizezi si te bagi...dupa care mai si argumentezi...ce ba nu ai vazut semnalul,iar vis-a-viz de 190-200 te asigur ca managerul 1,6/16 poate atinge viteza asta,cam pripita replica ta si cu un ton arogant,controleaza-te te rog

--------------------
+
R19/16v
post 17 Sep 2007, 18:07
Post #67

Oldschool Member

From: Ploiesti

Da' daca ai merge tu ceva mai incet ce-ar fi?
Da' daca ai pleca 15 min mai devreme din puctul A ce-ar fi?
Pana una alta, dpdv meu nu meriti niciun fel de respect. Respectul se castiga nu se capata!
La 130kmph faci 36m/s.
La 200kmph faci 55m/s.

In afara localitati esti obligat sa semnalizezi cu 150m inainte de a incepe manevra. La viteza matale distanta aia o faci in 2.72 secunde!
Inainte sa adune pompierii bucati din tine de pe asfalt (asta intr-un caz fericit in care o patesti doar tu si nu mai tragi si pe altii dupa tine) incearca sa mergi mai incet!

Ia documenteaza-te tu cam cat ti-ar lua sa opresti:
http://www.csgnetwork.com/stopdistinfo.html

This post has been edited by R19/16v: 17 Sep 2007, 18:13

--------------------
DS 5H VRSCA Screamin' eagle
Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back!
+
dragos62
post 17 Sep 2007, 18:22
Post #68

Membru autentic

Chiar nu tanjesc dupa respectul tau,mi-am expus doar punctul de vedere si la viteza aia crede-ma ca sunt constient de cea ce mi se poate intampla.Am vrut doar sa punctez 2 cazuri extreme happy.gif

--------------------
+
R19/16v
post 17 Sep 2007, 18:29
Post #69

Oldschool Member

From: Ploiesti

/:) respectul meu?

Vad ca ai pretentia sa ti se adreseze colegii de forum respectuos, la asta m-am referit.

Ai avut vreodata un accident serios? Ai lovit un pieton vreodata? Cati organe ai vazut pe asfalt? Am mari indoieli ca esti constient de consecinte.

In plus, vad ca individualizezi... Macar uite-te la stirile de la protv, vezi acolo cati mor de unii singuri si cati iau si alti amarati dupa ei.

--------------------
DS 5H VRSCA Screamin' eagle
Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back!
+
dragos62
post 17 Sep 2007, 18:42
Post #70

Membru autentic

Deja vad ca exagerezi...accidente,pietoni{ pe autostrada ma indoiesc} ,nu ai facut alceva decat sa citesti printre randuri,iar pretenti de a fi respectat am atata timp cat respect si eu,adresarea unui om pe care nu-l cunosti cu limbaj de cartier nu cred ca este adecvata,nu am pretins sa mi se adreseze cu d-nul,stimatul etc,un simplu tu era suficient,dar in fine ...deja este al 3lea post care in fac pe tema asta si nu vreu sa intru in polemica cu nimeni

--------------------
+
claus
post 17 Sep 2007, 22:50
Post #71

private spice

dragos, r19 si garh.. cearta nu ajuta si nu schimba pe nimeni.. mai ales nu schimba comportamentul unui om la volan ..

--------------------
renault megane II 2003 confort dynamique
+
shteffanivlad
post 18 Sep 2007, 07:43
Post #72

Membru cu ESP/ASR

QUOTE(b06fcn @ 29 Jan 2007, 16:28)
@r&d : asta e mentalitatea de aprozarist a majoritatii celor care si-au luat masina noua si puternica (neaparat cu DI rosu), chiar daca nu au suficient sange in veioza sa le duca la limita : " cum domle, eu am super limuzina cu DI rosu si vine unul din asta cu Laguna 1 sa ma faca?". Cand esti cu Volvo insa, se gandesc de doua ori baietii........
*

Ceea ce spui tu aici este 150% adevarat. Si chestia asta o vad si eu. Cand sunt cu meganu, vad in oglinda numai flashuri, aud claxoane si asta de la DI-urile rosii sau alte masini mai tari/scumpe/bengoase (frate) decat a mea. Pe de alta parte, daca sunt cu allroad-ul, nimic. Cu toate ca in general conduc la fel, pentru ca dupa parerea mea siguranta si viata ta sunt mai importante decat a arata unui aprozarist mucos ca ai masina mai tare/scumpa/bengoasa (frate) ca a lui...

This post has been edited by shteffanivlad: 18 Sep 2007, 07:44

--------------------
Renault Megane II.2 Sedan Privilege 1.5dCi - B-81-LXV Ianuarie 2008 / LMSE
iGO Primo cu Ioana
Statie CB TTi cu antena pe plafon
+
Dan73
post 20 Sep 2007, 00:20
Post #73

Membru autentic

Stiti ca in Germania poti lua amenda pe baza unei marturii a unui "participant la trafic" ?(alta formula nu am gasit decat cea a lui Vochina biggrin.gif )
Ia sa se intample si la noi la fel si atunci sa vezi cumintenie pe sosele.
Vine unul intepat in coasta mea intr-un Megane..flashuri normal. Era in rampa drumul cu banda pentru camioane si aveam pe la 110-120. Am intrat asa cu un sfert de masina pe banda de camioane sa ii fac loc sa se duca dementului si sa nu fie obligat sa intre pe contrasens (drum destul de lat dealtfel), ca nu avea nici un fel de vizibilitate inainte. Dar cum panta crestea si-a vazut limitele masinii si nu a reusit sa treaca (mentionez ca nu am accelerat) si a renuntat. Banda de camioane se termina si cum am vazut ca a renuntat am dat semnal stanga sa reintru complet. S-a terminat urcusul si am redus viteza doar doar trece. A trecut si m-am uitat la el...am intuit ce era la gura lui. Am deschis si eu geamul si am scos o mana cu un deget ridicat in sus. Asa am tinut mana si cu degetul mijlociu in sus, cateva zeci de sec pana si-a reluat, evident, din nou slalomul.
PS: nu am nimic cu meganul...numai cu idiotul din ea....daca e p'aci prin forum (ca exceptie evident) aceleasi salutari.

This post has been edited by dan73205: 20 Sep 2007, 00:28

--------------------
Citroen C5 III 2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
+
cristianxxl
post 20 Sep 2007, 07:33
Post #74

flower power

From: Otopeni

Duminica seara pe DN 1.Mergeam spre Bucuresti, venind de la reghin.Nus vitezoman ,eram si f obosit si ma grabeam spre casa ,dar nici amenda nu vroiam , mai ciupeam un 110 cind era loc.Mergind pe banda 2 aveam coloana de masini in dreapta si vine din spate un laguna scurt si da-i cu flashuri rapide.Eu nu aveam unde sa ma duc , am accelerat pe la 130 dar nu aveam cum sa ii fac loc.M-a zapacit cu flashurile, avea si proiectoare.Cind am avut un pic de loc l-am lasat sa treaca , apoi am intrat in spatele lui si am stata cu flashurile si eu pe el.La intrare in buc l-am vazut la stop ,am mers paralele cu el ,un okelarist de vreo 35 de ani, cu familia si 2 batrini in spate.
Asta l-a scapat de scandal+ca strategic desi eram evident in dreptul lui cu geamul lasat ,a privit numai inainte.Ce sa fac , sunt de 2 ori cit el,era si cu familia l-am lasat dracu ,dar mi-a ramas in git ca o mincare proasta.Sincer ma felicit ca nu m-am dat la el, am vreo 108kg si am facut si fac sport...iesea vreo porcarie.In Buc nu mai fac de-astea demult , atunci eram f obosit dupa 800km in 2 zile.Boul de la volanul lagunei a trecut pe linga un accident nasol , sper sa inteleaga ceva din asta!

This post has been edited by cristianxxl: 20 Sep 2007, 07:36

Attached thumbnail(s)
moaca.jpg ( Size: 212.26k ) Number of downloads: 147

--------------------
renault Megane 4 2018
+
OVIDIUS
post 20 Sep 2007, 08:19
Post #75

bogat în valori simple

From: Orasu' lui Bucur

N-o sa inteleaga. Cum nu vor intelege nici restul de pusti oligofreni, indiferent de mijlocul de locomotie, care nu fac altceva decat sa-si etaleze frustrarile pe sosele, impiedicand si ceilalti participanti la trafic sa conduca normal si linistit. Sa ajunga din punctul A in punctul B. Atat...

This post has been edited by OVIDIUS: 20 Sep 2007, 08:21

--------------------
Renault Laguna 2.0 T 2007 / Dinamique + Twingo 1.2 16v 2004
Chiar si ziua de luni poate aduce minuni...
+
kiel
post 20 Sep 2007, 08:27
Post #76

Arkan

@cristianxxl De ce ti-ai pus poza pe site??? Sa vedem cum arati??? Ai clio dar poze cu Audi??? radmasa.gif
Mai glumim acum nu trebuie sa te superi?!

--------------------
Renault Megane 2.2 airbag lateral spate, climatronic - XX 2X TXX 2006 lux privilege
+
Hack
post 20 Sep 2007, 10:03
Post #77

Megan' ti-ai luat?!

From: The Moon

Eu unul nu a-s vrea sa-l supar sincer icon_mrgreen.gif .

--------------------
Reno Megan' Sedan 2.2 2007 Expression 1.6l/16V/110CP
+
bear_mc
post 20 Sep 2007, 10:37
Post #78

Half-Life 2 Fan

E plina tara de vitezomani. Toti vor sa demonstreze ca masina lor e cea mai tare, ca ei sunt cei mai buni, ca tu cel care mergi in niste limite esti mai fraier ca ei. Eu de obicei ii las sa se duca si nu-mi bat capul cu ei. O singura data am alergat un "destept " care ma omorase cu flash-rile si cand m-a depasit a tras de volan spre mine ca sa-mi demonstreze ce tare e el, lucru care m-a scos din sarite. Vitezomanul avea o skoda fabia 1.2HTP.

--------------------
Renault Megane II - B-43-ZHY (sau 42) 2005
Confort Expression+clima+jante+vopsea metalizata
(masina lu'tata) for( int i=0, i<68730, i++)
+
semit
post 20 Sep 2007, 10:38
Post #79

Private Spice

Super car wub.gif

--------------------
Reno Megane GT line 1.5dCi '13
nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
+
dogy_10
post 20 Sep 2007, 11:04
Post #80

Membru autentic

From: Timisoara

apropo de catalogat omul dupa masina...sant destul de multi retardati cu "renouri", "scode", "voslvaghenuri" si alte rachete de masini care daca merg cu 90 si incearca sa-i depaseasca un logan imediat incep s-o calce, ca deh...cu dracu sa-i depaseasca pe ei un logan, ca ei au masina de la "frantia"....dupa parerea mea astia sunt la fel de periculosi ca si teribilistii, si din cate am vazut e plin forumul de asemenea persoane.....

--------------------
. . .
+
cristianxxl
post 20 Sep 2007, 11:44
Post #81

flower power

QUOTE(kiel @ 20 Sep 2007, 08:27)
@cristianxxl De ce ti-ai pus poza pe site??? Sa vedem cum arati??? Ai clio dar poze cu Audi??? radmasa.gif
Mai glumim acum nu trebuie sa te superi?!
*

Audi e al unui prieten cu care am fost la mare, cind inca nu-mi luasem clio.Poza am pus-o ca sa intelegeti de ce nu m-am dat la uscatul ala cu okelari care facea pe zmeul la volan, iar apoi facuse kk pe el cind am venit mai aproape.
Iar la simtulu umorului ,uneori pot fi patologic...asa ca ia vezi ca te iau dupa nr masinii si te caut!
PS-man glumesc, daca saream la toti idiotii care m-au suparat in trafic acum eram de mult dupa gratii...iar fizicul meu e doar, e doar o consecinta a psihicului. ph34r.gif

--------------------
renault Megane 4 2018
+
semit
post 20 Sep 2007, 11:50
Post #82

Private Spice

te asteptam pe la intalnirile din Bucuresti micutule.. tongue.gif

--------------------
+
DrK
post 20 Sep 2007, 11:55
Post #83

Lapins Creed Assassin

From: From: From:

foarte bine... nu trebuie sa se ajunga la violenta... eu sunt total impotriva violentei la semafor... dar.. daca e nevoie sa intorc masina si sa o pun perpendicular pe DN1 nu e problema biggrin.gif

--------------------
Sedan Negru 2015
Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso
+
BOG
post 20 Sep 2007, 11:59
Post #84

Riders on the Storm

From: Bucuresti/Botosani

Baaaaaiiiiiiii neamule...au inceput sa-si cumpere manelisti Renault-uri..tare.....am vazut vreo 10 Megane-uri cu muzica la maxim pe la Plaza, dar nu stiu ce artist in voga era....dracu sa-l ia ca nu stiu plangea unu acolo ca n-are nu stiu ce...Semit le cunoaste...si vreo doi cu Lagune proaspat aduse.....tareeeee!

--------------------
Reno M 2.1/CD - B xx BOG 2005/1.6 16 V
Ce este adevarul?, a aruncat sfidator Pilat din Pont, dar nu a asteptat raspunsul! (Bacon)
+
cristianxxl
post 20 Sep 2007, 12:11
Post #85

flower power

Unde sunt intilnirile astea in bucuresti?Merci de invitatie , kiar vreau sa vin...tre sa vin singur sau poate veni si prietena, si ea are un clio symbol ,dar nu o sa venim cu 2 masini! blush.gif

--------------------
renault Megane 4 2018
+
semit
post 20 Sep 2007, 12:13
Post #86

Private Spice

AICI xxl smile.gif

--------------------
+
cristianxxl
post 20 Sep 2007, 12:18
Post #87

flower power

Merci!La ora aia o sa vin singur...maine seara la 21.30...o sa postez acolo.

--------------------
renault Megane 4 2018
+
Laurentziu83
post 20 Sep 2007, 16:03
Post #88

Membru autentic

QUOTE(BOG @ 20 Sep 2007, 12:59)
Baaaaaiiiiiiii neamule...au inceput sa-si cumpere manelisti Renault-uri..tare.....am vazut vreo 10 Megane-uri cu muzica la maxim pe la Plaza, dar nu stiu ce artist in voga era....dracu sa-l ia ca nu stiu plangea unu acolo ca n-are nu stiu ce...Semit le cunoaste...si vreo doi cu Lagune proaspat aduse.....tareeeee!
*

De-abia acu ai observat? biggrin.gif

--------------------
. . .
+
bdorin
post 6 Nov 2007, 20:26
Post #89

parerea mea...

From: suceava-bucovina

foarte interesanta discutia. inteleg ca se ajunge la urmatoarele concluzii: daca vezi bombalai in trafic fa tot posibilul sa te feresti de ei si cel destept cedeaza.
daca ar fi si asa de usor de pus in practica...
totusi, ce ma intriga pe mine este de ce mai au vioe sa circule genul ala de basculante facute acu zeci de ani care nu reusesc sa atinga in rampa 10 kmh si mai fac si ceatza (scuze pentru tz, l-am pus ca sa se inteleaga) in jurul lor cu fumul pe care il scot. si e o situatie relativ des intalnita, chiar si pe drumuri europene sau nationale de-ti vine sa-ti iei toti caii de pe masina si sa-i arunci in capul celor care scot asemenea conserve pe drumuri

6 Nov 2007, 20:27:
PS nici mie nu-mi place violenta dar tind sa devin coleric atunci cand ma izbesc de sistemul in care traim...

This post has been edited by bdorin: 6 Nov 2007, 20:27

--------------------
Renault Megane III Grandtour 2010
+
georgeax
post 7 Nov 2007, 12:44
Post #90

...putin derutat

Din pacate si daca ii lasi sa treaca este foarte posibil ca dupa vreo 2 km sa isi aminteasca de tine si sa te astepte (cand sunt vreo 4 in masina putin luati de aburii rashpincii pe care tocmai au consumat-o) pentru a-ti arata ei tie cine-i sefu.
Eu asa am patit. Ma depaseau, se lasau depasiti, semne obscene, tipete, urlete, injuraturi etc.). Nu am reusit sa scap de ei decat prin stationarea langa o masina de politie. Muream de nervi dar nu aveam ce face. Eram doar eu si sotia.

7 Nov 2007, 12:45:
presupun ca daca era sa reactionez putea sa iasa si mai rau

This post has been edited by georgeax: 7 Nov 2007, 12:45

--------------------
renault megane sedan noiembrie 2007 lux privilege/1,5 dCI 105 CP
+
3 Pages < 1 2 3
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 7th August 2025 - 21:14
Dacia