SOFT-uri navigatie, Discutii despre softurile de navigatie
![]() ![]() ![]() |
SOFT-uri navigatie, Discutii despre softurile de navigatie
vet |
![]()
|
||
![]() Membrul Group: Members Posts: 464 Joined: 9 December 07 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2007 / KissFM 1.5 dCi .
|
|||
george_slz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.162 Joined: 17 July 05 From: BUCURESTI S6 ![]() |
nokia maps gratuit.
|
--------------------
dacia
Astra H Cosmo
- b xx sef
2008
|
|
EdyB |
![]()
|
![]() Reno-watt! Group: Members Posts: 462 Joined: 21 February 07 From: Bucuresti ![]() |
Arunca o privire si aici http://www.reno.ro/index.php?showtopic=170555&hl=
|
--------------------
Renault
Clio Symbol 2
2000 Expression 1.4 8V 75CP - 50 000 km
|
|
nickvio |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 80 Joined: 30 January 06 From: Timisoara ![]() |
salut la toata lumea !!! Poate cineva sa-mi spuna cum reactualizez hartile pe un MIO C720 cumparat acu 2 ani? Multumesc !
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
|
|
dannyblue |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 17 January 10 ![]() |
Poate cer cam mult, dar am si eu cateva nelamuriri.
Am un Wayteq x920 bt. Am pus iGo 8.3. pe el. Pot sa pun si un Garmin? In sensul ca va merge cursiv? Si daca se poate, care e ultima varianta? |
--------------------
dacia
logan 1,4
2007
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
nu prea ai sanse sa iti mearga cursiv garminul pe alt aparat decat pe garmin... spun asta din verificarile facute atat pe un c520 cu procesor de 400 mhz , cat si pe un HTC HD2 cu procesor de 1 ghz... Pe orice aparat am incercat a mers impiedecat si sacadat
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
dannyblue |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 17 January 10 ![]() |
Mersi mult Alydor.
Am tot citit despre garmin si f. multi il lauda. Nu stiu cum arata ca si program de navigatie si eram curios sa incerc. Dar daca tu spui ca asa stau lucrurile, o sa ma limitez la ceea ce, deocamdata, merge bine pe acest aparat. Adica iGo. |
--------------------
dacia
logan 1,4
2007
|
|
Corbu' |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 763 Joined: 6 August 05 From: Canada ![]() |
QUOTE(Alydor @ 29 Jan 2010, 19:08) nu prea ai sanse sa iti mearga cursiv garminul pe alt aparat decat pe garmin... spun asta din verificarile facute atat pe un c520 cu procesor de 400 mhz , cat si pe un HTC HD2 cu procesor de 1 ghz... Pe orice aparat am incercat a mers impiedecat si sacadat Suma respectelor, Alydor Garmin Mobile XT asa este facut sa mearga. Practic face refresh la imagine cand primeste informatii de la GPS. Si cum majoritatea receptoarelor GPS de pe piata sunt pe 1 Hz si deci 1 fps, daca iei ceva extern pe 5Hz atunci va merge mai cursiv. iGo are implementat un algoritm care practic ghiceste pozitia pe drum intre informatiile primite de la receptor, rezultatul fiind o cursivitate excelenta. Oricum la GMXT e chestie de obisnuinta la cursivitate, te obisnuiesti cu el mergand mai "impiedicat", socul e mare doar la inceput cant treci de la Sygic sau iGo. |
--------------------
-------
-------
------- Arguing on the internet is like running at the special olympics. Even if you win, you're still retarded. |
|
dorinromeo |
![]() ![]()
|
![]() inca incepator Group: Members Posts: 160 Joined: 5 February 10 From: Cluj-Napoca ![]() |
Salut cu respect onorati forumisti,
Va rog ajutati-ma cu un sfat. Am un M7oo Glofiish cu GPS, am iGO8 versiunea 8.3.2.80612 din martie 2009 cu harta de Romania model 2008+. Nu ca nu ar fi buna, dar daca este posibil, as vrea sa instalez ultimul soft si hartile noi. Am obosit sa sap pe net dupa download, poate nu stiu eu sa ma orientez, dar va rog, indrumati-ma voi. ps: va rog, indicatii ca pentru incepatori... ![]() |
--------------------
Dacia
1310
1998 Romania merge pe drumul cel bun. Doar noi calcam pe alaturi.
|
|
LuluMOB |
![]()
|
![]() Membru cu pedale. Group: Members Posts: 1.136 Joined: 28 October 05 From: Iași ![]() |
Am testat putin NDrive. E un program mai putin cunoscut fata de iGO sau Garmin. L-am pus pe un dispozitiv generic cu QVGA, TS, WIN CE 5.0. Se misca foarte bine, programul fiind destul de simplu.
France.png Hartile mi s-au parut bune, inclusiv pentru Romania. E destul de simplu sa alegi o destinatie, insa e mai complicat sa creezi o ruta cu mai multe puncte intermediare. Merge si pe WM sau Symbian. Producatorul vinde si dispozitive. Are o chestie mai speciala: 3d photo maps. Italy_colosseum.png Imaginile par a fi cele de la http://www.bing.com/maps/ . Din pacate n-am gasit inca Romania, sunt curios daca cineva dintre voi a cumparatul cardul de 8GB pe care se afla ele. http://www.ndriveweb.com/products/product/40/ This post has been edited by LuluMOB: 7 Feb 2010, 10:26 |
--------------------
Dacia
Logan
ABS+ AC 1.4MPI 06/2007
|
|
dansidragos |
![]()
|
![]() Pasionat Group: Members Posts: 76 Joined: 23 March 08 From: Romania ![]() |
Harta pentru Romania este destul de detaliata. Nu chiar ca si ultima harta TM pentru iGO8, dar este OK!
3D Photo Maps pentru Romania nu exista inca. Cu stima, dansidragos |
--------------------
Kia Sportage 2007;
BMW 525D Touring
2003 Marbella M-5010 (480x272)
iGO8 v8.3.4.117940 - skin Riks v3.8c 2DIN Witson W2-D258G (400x234) iGO8 v8.3.4.117940 - skin GJ v6.15p_da |
|
Bejenaru Ionut |
![]()
|
![]() Doar membru, atat. Group: Members Posts: 708 Joined: 9 December 05 From: Bacau ![]() |
Buna ziua tuturor.Am si eu ceva nelamurir cu privire la un gps c520 si igo8.
1. Pot face in asa fel incat ca si soft de navigare sa am numai igo8 pe aparat dar fara sa necesite deblocare. Adica sa pot afce cumva ca la lansarea miomap sa ruleze igo. 2. Am apelat la metoda deblocarii si am folosit igo8. Daca inchid aparatul fara sa ies din programul de navigare la deschidere softul ramane blocat si nu mai raspunde la nici o comanda. La fel se comporta si cu igo si cu miomap. Care ar fi problema? Multumesc. O zi buna. |
--------------------
Reno
Megane 2.1 break
- Numar de Bacau.
2005, ful opshan, 1.6 16v Good things come to those who wait.
Va urma... "Nimeni nu scapa virgin...viata ne f.te pe toti..." |
|
Alydor |
![]()
|
1. fara nu se poate
2. cauta alta varianta de soft de deblocare sau alta varianta de igo/miomap Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
Din cate stiu mio si igo folosesc aceleasi tipuri de harti..ce recomandati pentru Turcia?trebuie sa cumpar un gps (cred ca mio ca altceva nu prea imi place..model..S505) si habar nu am daca vine cu harta turciei..si nici pe site ul lor cu gasesc descrierea softului..
|
--------------------
------
------
------
|
|
Alydor |
![]()
|
igo2006 si miomap3.3 au aceleasi harti . nu este valabil si pentru igo8
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.811 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Igo Primo - New From Nav N Go
iGO-primo-Traffic.jpg iGO_primo_lrg.jpg Primo_7.jpg Primo_9.jpg Primo_9.jpg Primo_8.jpg Primo_4.jpg 8.5.9.130045 --- Feb. 08. 2010, lansare pe 8 Martie, vanzare din 10 Martie. This post has been edited by IRONICK: 8 Mar 2010, 23:32 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
- B-11-LUX
1982
|
|
Alydor |
![]()
|
Sa il vedem si ce stie... ca de aratat arata frumos...
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Stii cumva daca vine cu set nou de harti?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Alydor |
![]()
|
teoretic ar trebui sa functioneze cu hartile de amigo/igo8.3 Practic... vom vedea dupa ce apare pe piata
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Nu ma gindeam la compatibilitate, ci la harti actualizate. In versiunea actuala a hartii romaniei am decoperit ceva balarii fara sa fac eforturi mari (drum existent pe harta si inexistent pe teren si invers).
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Alydor |
![]()
|
care e versiunea actuala a hartii pe care o ai? Poti sa stai linistit... ca nu o sa scoata harti noi pentru versiunea asta. Eventual harti recompilate. Cum sunt cele de igo8.0 care nu merg pe 8.3. Sunt tot fbl, dar su fost compilate altfel
Suma respectelor, Alydor This post has been edited by Alydor: 19 Mar 2010, 21:22 |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
corbex |
![]()
|
Am TopMap_2009.06_090730.
Erorile sint la drumuri locale - nu stiu daca-s judetene sau comunale. Nu e cine stie ce, dar m-a trimis de vreo doua ori pe cimp, undeva prin zona Sibiu-Agnita. This post has been edited by corbex: 21 Mar 2010, 21:22 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Alydor |
![]()
|
iti recomand Romania8.3TM_2009.12_100208.fbl
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
corbex |
![]()
|
Multumesc ! Azi o sa incerc sa dau de ea.
23 Mar 2010, 22:10: Am gasit-o. Probabil are imbunatatiri, ce am constatat eu rapid e ca spre localitatile Padureni si Albi de pe linga Sibiu nu duce nici un drum ![]() This post has been edited by corbex: 23 Mar 2010, 21:10 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
badbear |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 44 Joined: 28 November 07 From: Botosani ![]() |
Buna ziua,
stie cineva de unde se pot achizitiona un update la harti pentru un Alpine bmp200 ? sau daca mai are cineva cum se pot updata hartile alea? sunt destul de slabute ca detalii |
--------------------
Renault
Megane Bicorp
2004, 1.9dci
|
|
corbex |
![]()
|
personal n-am auzit de Alpine asta, ceea ce ma indeamna sa-ti sugerez sa updatezi insusi Alpinul cu altceva, IGO, de pilda, ca-i mai ieftin si are actualizari dese la harti. daca esti mai exigent, te va satisface Garminul.
aa, pardon, am cautat pe net si am gasit cum ca Alpinul asta e de fapt scula, un HTC (Qtek 2020i HTC Alpine). In cazul asta, update-ul potrivit pentru un HTC Alpine ar fi un HTC Pirinei sau HTC Himalaya. Caci hartile se scriu pentru un soft anume, nu pentru o jucarie anume. Am mai sapat putin si am descoperit ca exista si BMP2000, care e un soft de editare bitmapuri, cu care fiecare-si face ce vrea. Asta inseamna ca trebuie sa-ti lucrezi singur hartile, sau sa cauti pe tot netul, sau pe tot dc++ pina gasesti una lucrata si postata de altcineva, care sa se potriveasca cu nevoile tale. Pare o treaba dificila. This post has been edited by corbex: 24 Mar 2010, 12:24 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
badbear |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 44 Joined: 28 November 07 From: Botosani ![]() |
prea tarziu sa-l schimb cu altceva...folosesc hands-free de la el pe masina deocamdata
|
--------------------
Renault
Megane Bicorp
2004, 1.9dci
|
|
Ge0rge |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 384 Joined: 23 February 06 ![]() |
Dragilor
Am nevoie de o informatie, am ramas in urma cu versiunile de harti + soft (am ramas la Igo 2006) Va rog ce versiune de soft recomandati si care sunt ultimele harti ok pentru Romaniei + Bulgaria Multumesc mult |
--------------------
EX Clio Symbol 1.4
Astra H Enjoy+ 1.6 115Hp
2007 Buy Date: 10.04.2006
Sell Date: 19.02.2007 |
|
corbex |
![]()
|
iGO8.3.4 (117940). Baga-te adinc in goagal. Cu putina rabdare gasesti harti din toamna lui 2009, iar a romaniei chiar din 12.2009. Vezi postul lui Alydor, de mai sus !
This post has been edited by corbex: 24 Mar 2010, 13:38 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
am si eu o mica problema..nu pot seta rezolutia corecta...apare cam 2/3 ..din search-ul meu am inteles ca trebuie sa schimb data.zip; am luat de pe net data.zip.de 38.9 mb...al meu are 13,4...am inlocuit..dar aceeasi treaba...am vazut ca in arhiva asta (data.zip) sunt o gramada de rezolutii...de ce nu alege rezolutia optima? sau...ce sa schimb pe acolo..am incercat sa las numai 480/272....dar nu merge..eroare..etc... (am un pna)
|
--------------------
------
------
------
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
NU MAI CERETI SOFTURI PIRATATE CA LUATI BAN! E pentru ultima oara cand va zic.
|
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th August 2025 - 20:07 |