SOFT-uri navigatie, Discutii despre softurile de navigatie
![]() ![]() ![]() |
SOFT-uri navigatie, Discutii despre softurile de navigatie
Alydor |
![]()
|
||
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
|
||
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|||
danutz_r |
![]()
|
![]() © ...membru cu symbol ™ Group: Members Posts: 596 Joined: 27 October 06 From: Bucuresti ... u.e ![]() |
noua harta a romaniei (Romania_2007.07_070810) nu mai afiseaza limitele de viteza ...
![]() ![]() ![]() |
--------------------
renault symbol
fidji
1.5 dci 80 CP
|
|
Alydor |
![]()
|
Intr-adevar am vazut ca lipsesc in unele locuri limitele de viteza insa oricum erau puse aiurea... Si pe harta veche, in brasov, arata limita de 50 doar dupa ce treceai petrom , adica dupa aproximativ 500 de metri. Oricum aia e mai putin important. Inca mai avem muuuuuult de asteptat pana sa ruteze astia toate strazile din tara si sa fie si romania acoperita 99.99%. In brasov au aparut in ultimul an vre-o 4 sau 5 sensuri giratorii, cica "pentru fluidizarea circulatiei", sensuri giratorii care nu apar pe hartile noi... asa ca mai greu cu actualizarea hartilor
Suma respectelor, Alydor. |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Alydor |
![]()
|
Skin pentru 480x272 Miomap 3.3 http://rapidshare.com/files/55410567/data_...2.2_480x272.zip PNA
Skin pentru Miomap 3.2 http://rapidshare.com/files/40842025/data_riks_v4.4h.zip Skin pentru Igo 2006+ http://rapidshare.com/files/53879359/igo2006_.Riks4.6e.zip Se copiaza peste fisierul existent schimbandu-se denumirea fisierului copiat de pe internet in data.zip !!! Atentie !!! Inainte de a pune unul din skinurile de mai sus faceti un back-up al fisierului data.zip de pe aparat sau card. Multumiri lui Riks. Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
tedy |
![]()
|
![]() Membru Indoctrinat Loganist Group: Members Posts: 580 Joined: 7 July 05 From: Bucuresti ![]() |
La primul link zice ca e sters fisierul
|
--------------------
VW
bettle
- xxx
1.9 tdi
|
|
Alydor |
![]()
|
Skin pentru 480x272 Miomap 3.3
http://rapidshare.com/files/55653018/data_...2.2_480x272.zip Au apartut noi harti pentru Rusia si Anglia. Cei interesati stiu ce au de facut. Suma respectelor, Alydor. |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.469 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Pentru harti si soft va pot ajuta si eu. Pm in caz de nevoie.
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
Alydor |
![]()
|
Schema de culori, de zi, modificata din mai multe alte scheme (aduce cu nav-n-go 3D,cu mentiunea ca fisierul a fost facut inainte sa apara Igo 8 sai Miomap 3D)
Schema de zulori pentru zi: http://www.speedyshare.com/255191558.html schema de culori, de noapte: http://rapidshare.com/files/40840043/RiksNight.zip schemele de culoare se pun in subdirectorul scheme, dupa care se intra in program si se selecteaza schemele dorite. ATENTIE: daca folositi schemele astea, se vor schimba icoanele la POI. Multumiri lui Riks,. Suma respectelor, Alydor L.E. Am corectat... ieri mergea... This post has been edited by Alydor: 18 Sep 2007, 14:40 |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Cica nu gaseste fisierul cu schema de zi pe rapidshare.
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
hms |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 40 Joined: 21 September 05 From: Galati ![]() |
Merge aici (Pe speedyshare.com).Trebuie sa dai click unde vezi asta:
RiksDay.zip This file has been downloaded 1915 times File size 113.49 KB, uploaded 101 days 19 hours 30 minutes ago This post has been edited by hms: 18 Sep 2007, 16:20 |
--------------------
Renault
Clio Symbol
2004 1,4 8V
|
|
Sony |
![]()
|
Multam fain!
![]() 18 Sep 2007, 23:46: Doar PDI-urile sunt reliefate. This post has been edited by Sony: 18 Sep 2007, 22:46 |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
andreicri |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 740 Joined: 5 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Stimati forumisti,mi-am cumparat de curand un sistem de navigatie TOM TOM ONE XL dar fiind la prima achizite habar nu am cum sa ii upgradez hartile la ultimele versiuni.ma puteti ajuta cu sfaturi sau eventual linkuri?el are 2 hartie europa de west si centrala si cea de est,dar nu sunt complete.as vrea sa am hartile la zi ptr toata europa.ce tre sa fac?multam fain.
|
--------------------
Renault
megane 2 sedan
1,9dCi/2004 Laguna 3 Dynamique 2.0 dCi full (fara piele si trapa)(pe vine)
|
|
Alydor |
![]()
|
Harti noi pentru MioMap Eastern Europe 2007.07.25
Albania, Belarus, Estonia, FYROM, Latvia, Lithuania, Moldova , Slovenia Cine le vrea stie ce are de facut Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
Am si o problema cu hartile astea de IGO.....
cand deschid IGO-ul imi zice ca unele harti sunt expirate. Mai are cineva problema asta????stiti cum vad care sunt???? e de rau sau ce???? merci de informatii...anticipat |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
hms |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 40 Joined: 21 September 05 From: Galati ![]() |
Schimba licenta
|
--------------------
Renault
Clio Symbol
2004 1,4 8V
|
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
Ieri am facut o constatare care m-a pus pe ganduri (dupa alte "mici" probleme).
Cu noua harta a Romaniei, daca fac un traseu Brasov-Constanta, nu reusesc nicicum sa ajung pe la Fetesti, se incapataneaza sa ma duca peste pod la Giurgeni. Rutarea este in regula pana la "iesirea" de pe autostrada dupa trecerea podului peste Dunare. Daca destinatia este dincolo de giratoriul A2/DN22C se duce-n balarii pe la Giurgeni. Aveti idee care-i problema? Se pare ca A2 cu DN22C nu se intalnesc, ceva de genul: A2_DN22C.jpg ( Size: 913.91k ) Number of downloads: 750 |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
Corbu' |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 763 Joined: 6 August 05 From: Canada ![]() |
Ca o paranteza, ce dimensiune (in MB) are harta asta noua a Romaniei?
|
--------------------
-------
-------
------- Arguing on the internet is like running at the special olympics. Even if you win, you're still retarded. |
|
GabyT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 641 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Ultima varianta de harta (cel putin cea pe care o am eu) este "Romania_2007[1].07_070810" si are 14,718 KB.
|
--------------------
Dacia
Solenza
Scala / 2003 Dacia Logan Laureat Plus / 2006
Renault Clio 3 / 2006 MIO C520 |
|
Corbu' |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 763 Joined: 6 August 05 From: Canada ![]() |
Mda, destul de veche, credeam ca a aparut ceva mai nou. Multumesc oricum.
|
--------------------
-------
-------
------- Arguing on the internet is like running at the special olympics. Even if you win, you're still retarded. |
|
Alydor |
![]()
|
Care veche nene??? este versiunea din august a hartii...e cea mai noua aparuta pana acu.... Oricum este ultima aparuta.. urmatoarea este asteptata luna aceasta...Cand apare va anunt...
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
Corbu' |
![]()
|
My bad
![]() |
--------------------
-------
-------
|
testerics |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 39 Joined: 11 October 07 ![]() |
Salutare!
Un fisier mai recent cu POI pentru Romania are cineva? ![]() Multumesc. |
--------------------
peugeot
307 HDI
2002
|
|
Alydor |
![]()
|
Cauta in topicul dedicat Speedcams...
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
Sclaud |
![]()
|
Status: activ Group: Members Posts: 480 Joined: 24 July 04 From: Brasov ![]() |
QUOTE(testerics @ 15 Oct 2007, 13:29) Salutare! Un fisier mai recent cu POI pentru Romania are cineva? ![]() Multumesc. http://pdi.romania.googlepages.com/ |
--------------------
none
none
- BV-XX-XXX
2019
|
|
Alydor |
![]()
|
cel de pe topicul dedicat aflat sub obladuirea lui DFA contine muuult mai multe camere decat cel de pe pdiromania... In cel al lui DFA sunt trecute si zonele unde sunt radarele mobile..
Am inteles azi dimineata ca in bucuresti la nush ce intersectii vor mai fi montate camere video.. Cam 15 bucati.. Asteptam pozitionarea pe harta... Suma respectelor,Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
Sony |
![]()
|
Vrei sa nu te vada baietii cand pleci de la BB dupa cativa metri de bere?
Vad ca nu vrea sa ne spuna niciun brailean pe unde sunt camerele alea. Il voi ruga eu pe disaster sa intre si pe aici si sa ne indice pozitia. Mie mi le-a introdus direct in aparat, asa ca nu va pot spune pe unde sunt. Nu cunosc Braila. ![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
DFA |
![]()
|
![]() moderator://DC/Logan Group: Moderatori Posts: 3.562 Joined: 30 September 05 From: Buzău, RO ![]() |
Poate că testerics vrea Puncte De Interes (PDI/POI) actualizate (hotel-uri, benzinării, etc.) și nu lista camerelor și radarelor.
QUOTE(Sony @ 16 Oct 2007, 09:15) În ce format sunt camerele tale stocate pe dispozitivul tău GPS? Dacă e un fișier gen SpeedcamUpdates.spud atunci comprimă-l într-un ZIP și atașează-l la un post aici sau pe topicul meu cu speedcams. |
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
- 27 Iul 2021
2021 sedan Logan III Comfort ECO-G 100, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălz.+Climă, P. Comfort, P. Park. 2, volan piele, geam. el. sp.
ex Logan I 1.5 |
|
GabyT |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 641 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Sa inteleg ca pentru lista update-ata a POI-urilor din Romania este buna adresa postata de "obscur", si daca da, imi dati si mie ceva indicatii referitoare la ce / unde trebuie sa copiez / sterg din gps (sa nu fac ca data trecuta cand...
![]() Referitor la POI-urile din strainatate unde pot gasi update-ari ? Pentru camerele din afara voi utiliza tot lista postata de DFA. Aveti idee, contine si "pericolele" care ma asteapta la bulgari si turci ? Cat de adusa la zi este pentru Ungaria, Austria, Germania, Franta (plec si pe acolo luna viitoare) ? |
--------------------
Dacia
Solenza
Scala / 2003 Dacia Logan Laureat Plus / 2006
Renault Clio 3 / 2006 MIO C520 |
|
DFA |
![]()
|
![]() moderator://DC/Logan Group: Moderatori Posts: 3.562 Joined: 30 September 05 From: Buzău, RO ![]() |
QUOTE(GabyT @ 16 Oct 2007, 11:48) Da. QUOTE(GabyT @ 16 Oct 2007, 11:48) Urmezi exact instrucțiunile de la adresa dată. |
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
- 27 Iul 2021
2021 sedan Logan III Comfort ECO-G 100, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălz.+Climă, P. Comfort, P. Park. 2, volan piele, geam. el. sp.
ex Logan I 1.5 |
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
NU MAI CERETI SOFTURI PIRATATE CA LUATI BAN! E pentru ultima oara cand va zic.
|
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st August 2025 - 11:37 |