SOFT-uri navigatie, Discutii despre softurile de navigatie
![]() ![]() ![]() |
SOFT-uri navigatie, Discutii despre softurile de navigatie
dizzy |
![]()
|
||
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.059 Joined: 11 February 04 ![]() |
|
||
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|||
stanca stefan |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 2 January 15 ![]() |
De unde pot downloada si eu Igo bun pentru un PDA Asus
|
--------------------
dacia
logan
2010 preferance
- gj72gal
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Ploile iuti dau nastere unor cursuri de apa temporare, numite torenti.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
vallixx |
![]()
|
![]() Membru nesuferit Group: Members Posts: 4.547 Joined: 28 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Sau citesti mataluta mai cu atentie, din urma si vei descoperi o adresa a unui forum, unde iti faci cont si poti downloada IGO pentru mai multe device-uri sau rezolutii.
Nu ma pune sa caut in urma ca poti face si tu asta. Parca GPS zone......dar nu sunt foarte sigur. |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
- 2019 Ex. Renault Clio Symbol 1.4 16V - 2008 - 2022
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 8V - 2003 - 2008 |
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Sygic pentru Windows Phone e redus cu 60% până pe 6 iulie.
http://www.windowsphone.com/s?appid=340f7b...59-d4a6126c10b1 |
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Nu puteai pune stirea acum 2 ani? Am fost nevoit sa folosesc versiunea free...
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Nu mi-am dat seama, iartă-mă!
|
--------------------
Opel
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.542 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
corbexe, matale nu ai android?
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Manuel |
![]()
|
Glumește, nu-l cunoști pe corbex? Lui oricum nu-i trebe gps, primește indicatiile prin fax, direct din Modrogan.
|
--------------------
Opel
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.059 Joined: 11 February 04 ![]() |
Nokia here ruleaza fin, inclusiv fara conexiune de date.
si e moka! This post has been edited by dizzy: 3 Jul 2015, 17:53 |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
|
DNT |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 116 Joined: 2 June 09 From: Bucuresti ![]() |
Eu folosesc pe Android / Romania:
Waze - foarte elegant la navigare, parca are harti offline. MapsMe - are harti foarte fainut afisate, harti offline, GoogleMaps - poti sa salvezi offline niste zone de harta - zice in specificatie "Notă: dimensiunea maximă a unei hărți offline este de 50 km x 50 km. Dacă încercați să salvați o suprafață mai mare, vi se va solicita să măriți o zonă mai restrânsă. " Merge si asta partial. Ca veste noua - GoogleMaps spre sfarsitul anului o sa ofere posibilitatea de salvare si utilizare de harti offline - Full offline support. Pe Bucuresti le folosesc alternativ in functie de ce am nevoie. Pentru a vedea drumul Waze. Pentru a cauta strazi GoogleMaps, pentru a vedea niste alternative mai faine la drumuri MapsMe. Fiecare are avantaje/dezavantaje la afisare... This post has been edited by DNT: 3 Jul 2015, 19:01 |
--------------------
Renault
Laguna 3
2008
|
|
andreist |
![]()
|
![]() betiv fumator consumator de porc Group: Members Posts: 819 Joined: 24 November 14 ![]() |
Desi 2 din 3 masini care le folosesc au navigatie la zi, o consider drept un tablou pe perete... foarte fancy dar useless si greu de folosit.
Pe teritoriul Romaniei folosesc Google Maps, la drumuri mai mari de 100km, folosesc Waze in ultimul timp cand imi amintesc de el, imi place, mai ales cand ma avertizeasza de politie - chiar contribui si eu cand observ curcanii. In afara tarii folosesc Here Maps, eventual un iGo pe un Google Nexus tableta. Totul pe iOS. |
--------------------
Renault
W209/R129/Symbol
M113/K9K 702
|
|
corbex |
![]()
|
Lumea mai umbla si pe drumuri judetene. Ai incercat prin judetul Birlad?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
corbex |
![]()
|
Sa se orienteze dupa soare si directia vintului.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Manuel |
![]()
|
Cine?
|
--------------------
Opel
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
|
|
corbex |
![]()
|
Andreist. Doar nu tu. Esti de-al pamîntului.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.461 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(andreist @ 3 Jul 2015, 20:27) Here maps l-am folosit un drum. Cand am ajuns unde o considerat ca-i destinatia, mi-o sters automat pinul de destinatie. Nasol era ca destinatia era peste drum, separatie intre benzi, am mers inca un km pana sa gasesc un loc sa intorc, dupa care o trebuit sa setez iar destinatia, ca sa stiu si eu unde ma opresc. Din parcare pana-n usa la hotel, era deja sters. Deocamdata folosesc igo-ul, mi-ar place mai mult sa fie naibii aplicatie oficiala, ca are si asta mici probleme de stabilitate, care banui ca s-ar curata sensibil mai iute cu o baza mai mare de feeback. La urmatorul drum mai de doamne-ajuta o sa-i dau o incercare si sygic-ului, dar la el mi se pare interfata relativ urata. Dar mno, asta macar e oficial... |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
dizzy |
![]()
|
Waze nu merge fara conexiune net.
|
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
|
andreist |
![]()
|
![]() betiv fumator consumator de porc Group: Members Posts: 819 Joined: 24 November 14 ![]() |
Stiu ca in curand nu vom mai avea roaming, si treburi dinastea ale gsm'istilor, poate se va concretiza si cu datele sa avem abonament valabil pe UE.
QUOTE Orange elimină complet tarifele de roaming pentru voce, mesagerie și date pentru clienții care au abonamente de peste 30 de euro, notează Go4IT |
--------------------
Renault
W209/R129/Symbol
M113/K9K 702
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Mai da cineva 30 de euro / abonament ca persoana fizica? La firme inteleg, dar in rest...am cu altii cu 5 euro mai multe decat ce dau aia de la olingi la 30
![]() This post has been edited by argon: 5 Jul 2015, 12:29 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
AutoMapa 6.18 1509 EU All of Europe September 2015 Multilang
Name: AutoMapa EU Software version: 6.18.0.2611 Map version: 1509.6.783 EU Home: www.automapa.pl Interface: multilanguage Coverage: All Europe System Requirements: Windows Mobile 5/6, Windows CE.NET 5.0 / 6.0, Windows XP / Vista / Seven / 8 Size: 4.07 GB |
--------------------
...
...
...
|
|
vallixx |
![]()
|
![]() Membru nesuferit Group: Members Posts: 4.547 Joined: 28 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Waze asta, in afara ca marcheaza userii puncte control de politie, radar, trafic ingreunat, lucrari, gauri de canal...plm....mai face si altceva? Ca de rutat, ruteaza ca un cur. Mi-am bagat si mi-am scos azi.....m-a rutat pe cel mai idiot traseu existent.
La intoarcere am venit cu Google Maps. Alta treaba, m-a rutat excelent, am si informatii de trafic, mi-a si schimbat traseul cana a "vazut" aglomeratie. Deci....repet, in afara de faptul ca pe Waze pot userii sa marcheze diverse chestii (si aia e cu cantec, ca n-ai baza 100%) , mai face si altceva folositor? This post has been edited by vallixx: 1 Oct 2015, 15:06 |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
- 2019 Ex. Renault Clio Symbol 1.4 16V - 2008 - 2022
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 8V - 2003 - 2008 |
|
Squirrel |
![]()
|
![]() Captain of Black Pearl™… Group: Members Posts: 4.466 Joined: 13 March 08 From: partea mea: Drum bun! ![]() |
|
--------------------
Dacia
Duster
2010 1,6 16v 4Ś4 Laureaté Noir Nacré
- RO 44 AWD Fire, walk with me...in 4 strokes, water cooled.
|
|
Mindrunner |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 93 Joined: 11 May 06 ![]() |
QUOTE(vallixx @ 1 Oct 2015, 15:05) Waze asta, in afara ca marcheaza userii puncte control de politie, radar, trafic ingreunat, lucrari, gauri de canal...plm....mai face si altceva? Ca de rutat, ruteaza ca un cur. Mi-am bagat si mi-am scos azi.....m-a rutat pe cel mai idiot traseu existent. La intoarcere am venit cu Google Maps. Alta treaba, m-a rutat excelent, am si informatii de trafic, mi-a si schimbat traseul cana a "vazut" aglomeratie. Deci....repet, in afara de faptul ca pe Waze pot userii sa marcheze diverse chestii (si aia e cu cantec, ca n-ai baza 100%) , mai face si altceva folositor? Poate aveai setarile pe shortest...ca pe fastest face trasee rezonabile.Nu atat de bune ca pe igo dar sunt ok.In schimb te scoate lejer din trafic blocat. De cateva ori m-a salvat nemaipomenit de bine. Iar informatiile cu gabori la panda si radarele lor sunt excelente.Nici nu mai tin minte de cate ori m-a pus in garda in locuri unde intradevar erau militieni. |
--------------------
Renault
Clio
2004 [URL=http://www.carmultimedia.ro/navigatii-auto-android.html]Navigatii dedicate Android[/URL]
|
|
Squirrel |
![]()
|
![]() Captain of Black Pearl™… Group: Members Posts: 4.466 Joined: 13 March 08 From: partea mea: Drum bun! ![]() |
|
--------------------
Dacia
Duster
|
|
paul_p |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 1 April 06 From: psd=evil ![]() |
Un consortiu compus din Audi, BMW si Mercedes au cumparat Here de la Nokia, pentru o suma de 2.8 miliarde euro.
http://company.nokia.com/en/news/press-rel...-eur-28-billion Se pare ca prin aceasta achizitie cei 3 au vrut sa-si asigure independenta si sa evite ca Google sa aibe acces la datele clientilor lor. By buying HERE, the German automakers are clearly stating they don't want Google to collect data from their vehicles. If other automakers follow that lead, Google will be left out in the cold. |
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
Squirrel |
![]() ![]()
|
Vis-a-vis de introducerea vocii lui Morgan Freeman în Waze:
This post has been edited by Squirrel: 25 Feb 2016, 12:08 |
--------------------
Dacia
Duster
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
FUHRER |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 214 Joined: 15 December 07 ![]() |
Salut tuturor,
Am gasit prin debara un Goclever 500 Plus care functioneaza bine dar destul de vechiut. As fi interesat sa pun pe el un Igo si sa il dau lu tata care nu prea se descurca cu telefonul, dar merge mult cu masina. Am cautat pe net dar fiind o firma necunoscuta nu prea apar prea multe detalii. Ma puteti ajuta cu niste instructiuni daca merge si cum ar trebui sa fac? Multumesc anticipat! |
--------------------
DACIA
Logan
2014/ Laureate/ 0.9 TCE
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
NU MAI CERETI SOFTURI PIRATATE CA LUATI BAN! E pentru ultima oara cand va zic.
|
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th April 2025 - 21:00 |