Telefon cordless, Un sfat....
![]() ![]() ![]() |
Telefon cordless, Un sfat....
Cristi25 |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 131 Joined: 6 April 06 ![]() |
|
||
--------------------
Nissan
Murano 3.5
2009
|
|||
ramm |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 788 Joined: 13 July 06 ![]() |
Flit, nu te lasa bateria cand vorbesti. Am avut si eu unul mai demult de avea si radio si o groaza de alte prostii. Vezi daca gasesti in Ro Bellsouth Products (USA) sunt super jmechere, eu din'asta am de ceva timp si e meserias (din pacate nu e cordless).
|
--------------------
Honda
Civic
2007 Honda Del Sol Vti
|
|
Toto - BOD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 556 Joined: 18 January 05 From: Craiova ![]() |
Eu folosesc un Siemens Gigaset A180 si e foarte bun! Merge pe 2 baterii reincarcabile AAA, deci se poate folosi si pe post de incarcator de baterii.
![]() |
--------------------
Renault
Clio
- BOD
2003
|
|
DRD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 709 Joined: 20 September 06 From: Brasov ![]() |
Merita.Eu si eu am tot un siemens si am vorbit eu el de la etajul 4 pana la parter,da acolo incepea sa piarda din semanal.
|
--------------------
Renault
Megane 2
1.5 Dci Comfort Expresion 2004
|
|
richie |
![]()
|
The Right Member Group: Members Posts: 661 Joined: 17 January 06 ![]() |
In primul rand, daca vrei cordless, vezi sa fie neaparat DECT (transmisie digitala intre baza si receptor). Eu am Panasonic KX-TCA120FX...e prin Metro pe la 180 ron. Foarte bun. Are Caller ID si o gramada de dracii, inclusiv alarma, agenda...etc. Si merge si el cu mai multe receptoare pe aceeasi baza.
|
--------------------
Honda Accord /
Nissan Pathfinder 2.5dCI, LE Plus A/T
-
|
|
Cristi25 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 131 Joined: 6 April 06 ![]() |
Multumesc,vad ca am primit numai raspunsuri pozitive...Si eu ma gandeam tot la un Panasonic.
|
--------------------
Nissan
Murano 3.5
2009
|
|
Stefan_T |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 75 Joined: 8 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Si Philips produce telefoane de buna calitate. Ca un sfat suplimentar fata de cele primite de la ceilalti useri, alege un telefon care sa aiba display-ul iluminat.
|
-------------------- Renault Clio 1.5 Dci, 65 CP
|
|
pablo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.015 Joined: 10 December 04 From: ORADEA ![]() |
Am si eu un AEG (baza + 3 telefoane).Super multumit de ele.
Sint luate din Metro si au costat max 300 RON. |
-------------------- Renault Megane II Sedan Confort Expresion 1,6 16V (dec 2004,clima,jenti AL,ESP,etc)
Renault Clio Extreme 1,5 dCi 80 CP (iul 2005,tempomat) |
|
enageM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 305 Joined: 21 October 04 From: cand la BV cand la München ![]() |
Cele mai bune sunt DECT-urile Siemens, nr.1 in bransa! Asta ti-o spune un angajat Siemens! Din pacate la noi preturile sunt inmultite cu 2 fata de cele din Vest!
|
--------------------
Renault
Megane II Sedan
2004, 1.6 16V Megane II Sedan 1,6 16V Confort Privilege, mai 2004.
|
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Asa e, Siemens sunt super tari la telefoane fixe.
Eu am un Panasonic cordless care functioneaza cu 2 acumulatori AAA... Excelenta idee, pot fi inlocuiti f usor cand e nevoie. Functioneaza f bine, desi am impresia ca ar putea tine mai mult acumulatorii. |
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
Lex Luthor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.112 Joined: 25 April 05 ![]() |
Fereste-te de General Electric (GE). Sunt foarte slabe.
|
--------------------
----
----
---- ---
|
|
xymzar |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 256 Joined: 3 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Lex Luthor are mare dreptate, GE nu sunt proaste, sunt incredibil de proaste, spun asta din experienta proprie
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane II Estate
2006 / 1.5 dci-74KW
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th August 2025 - 12:06 |