Probleme turatie motor, la apasarea ambreajului si franei
![]() ![]() ![]() |
Probleme turatie motor, la apasarea ambreajului si franei
cibernuts |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 169 Joined: 5 January 06 From: Alexandria ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna 1.9 DCI
2002 Renault Laguna Authentique 1.9 DCI 107CP 2002
Renault Megane 1.5 DCI 82 CP 2004 |
|||
bolomara |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 8 November 06 ![]() |
Salutare lagunisti!
Am si eu o nedumerire legata de laguna mea 1,9 dci.In mers daca o scot pe liber si franez turometrul scade sub 800 rpm si motorul da senzatia de a se opri(parca moare), dar daca am calcat ambreiajul imediat, sau iau piciorul dupa frana totul revine la normal.Mentionez ca nu face mereu asa si nu conteaza daca e cald sau rece motorul.Voi ce parere aveti??? A mai patit cineva asa ceva ca in moimentul franarii pe liber sa scada turatia chiar si la 600??? |
--------------------
renault
laguna
- IL 11 STF
2001/authentique
|
|
cibernuts |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 169 Joined: 5 January 06 From: Alexandria ![]() |
Eu patesc ceva asemanator dar nu stiu exact ce sa iti zic ca este.mai cunosc inca vreo doua persoane care patesc acelasi lucru nu stiu daca chestia asta intra la categoria asa fac toate.Difera si mult de modul cum este condusa ,cand am fost la servicesi a condus mecanicul la el nu facea deloc
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1.9 DCI
|
bh07xyk |
![]()
|
![]() C Group: Members Posts: 976 Joined: 10 March 06 From: Oradea ![]() |
Am si eu simptomele de relanti neregulat la apasarea franei. Doar uneori.
De exemplu, de o saptamana nu mai face deloc. Saptamana trecuta am iesit intr-o noapte si i-am dat forje pe strazile goale. Respectiv accelerat progresiv pana la 3400 de ture in a treia si tinut acolo cativa kilometri. Normal ca de atunci motorul se tureaza mai usor si mai rotund in sarcina. Nu ma asteptam insa sa dispara problema astalalta cu relantiul neregulat la apasarea franei. Se pare ca am 'vindecat' problema dar tin pacientul sub observatie... Incercati si voi, sunt curios daca se comporta la fel. Postez daca (mai degraba "cand") reapare problema. |
--------------------
Alfa Romeo 156
Sportwagon 1.9 JTD
2003 Progression ex Laguna Grandtour 1.9dci Dynamique , 120, 17", 2002
Manuale reparatii Laguna in pagina personala. |
|
Cypher4laguna |
![]()
|
![]() Honda Driver Group: Members Posts: 931 Joined: 2 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Ciudat. Eu numai motorina Mol pun in ambele motoare si n-am probleme
![]() |
--------------------
Honda
Civic & Jazz
ex-'06 Logan Laureate 1,5 dci
|
|
cibernuts |
![]()
|
bh07xyk stai linistit ca are sa revina la mine de exemplu timp de vreo 2 luni incetase sa mai faca si cand eram si eu mai fericit i s-a pus pata iarasi
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1.9 DCI
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st July 2025 - 15:11 |