Cu rezervorul PLIN sau GOL, si pompa de benzina
![]() ![]() ![]() |
Cu rezervorul PLIN sau GOL, si pompa de benzina
raoul0384 |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 50 Joined: 24 October 06 ![]() |
|
||
--------------------
renault
megane classic
- ph 08 OOO
2002, 1,6 16V
|
|||
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
QUOTE(Meghitzanul @ 6 Jan 2007, 23:48) ce aveti fratilor???!!!....cand am vazut topic-ul asta am pufnit in ras pe cuvantul meu.....vad ca ati ajuns sa suflati si in iaurt... de aici atat e de retinut...ca nu trebuie sa iti faci un obicei in a merge cu rezervolul aproape gol ca se incalzeste ceva mai mult pompa aia din rezervor....atata tot dar de aici si pana la a spune faze de genul: asta sa mor io' a pus capat....nu vreau sa te jignesc ionut si nu vreau sa jignesc pe nimeni....dar cred ca sunt chestii mult mai importante in viata decat asta cu benzina proaspata in rezervor ![]() masina mea e un fier de care ma voi dispensa in urmatorii 2 ani si voi trece la alt fier... ce mai cred eu e ca unii nu se bucura cu adevarat de masina de teama sa nu o strice sau nu cumva sa nu o faca sa sufere ![]() ....eu chiar n-am de gand sa o vand noua....ce talpi ia saracaaaa... era sa uit...si aia cu amortizoarele a fost tare.... ![]() Foarte bine zis. Perfect de-acord. E bine sa ai grija de masina, dar nici in halul asta. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 14:59 |