Design Passat B6 vs Laguna si Megane, Design nemtesc vs francez
![]() ![]() ![]() |
Design Passat B6 vs Laguna si Megane, Design nemtesc vs francez
cp_revine |
![]()
|
Membru incepator Group: Banned Posts: 1 Joined: 8 December 06 ![]() |
|
--------------------
VW
GOLF
2004
|
|
AND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.225 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Esti un firestarter. E discutabil. Cand zici Megane-Laguna vs. Golf/Passat ...ca design, astea frantuzesti sunt oarecum mai frumoase/futuriste, insa alea nemtesti au un lux aparte in design. Sunt mai pragmatice, mai bine puse la punct, mai respectabile.
^ Aici vorbind strict despre cele 4 masini de mai sus. Pentru ca per total francezii n-au ce mai spune in clase superioare. CLS, S-Klasse, Phaeton, A6/A8, Seria 5...saluti! Daca vor ajunge Renault sau PSA sa faca sedanuri de lux de 50k+ euro, atunci poate ca la un echivalent, si-ar arata gustul pentru frumos in fata nemtilor, insa in momentul de fata...puncte puncte. |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
- B - xx - xxx Audi's 5.9 TDI V12 - Worlds most powerful production diesel!
|
|
BogdanX |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 156 Joined: 14 September 06 From: Deva ![]() |
Scuzati-mi ignoranta si off-topicul
QUOTE Astept discutii legate strict de design. Cu tehnica stim cu totii cum e. Eu nu stiu, cum e? ![]() Eu zic sa asteptam sa iasa si versiunea noua de laguna. ![]() |
--------------------
Renault
Laguna II.2 2.0T
2006
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
In primul rand, design-ul acestui Passat e nou, la Megane si Laguna (desi au suferit mici modificari dupa facelift) e vechi. Hai sa comparam Passat-ul anterior cu Megane II.1 si Laguna II.1 si atunci e mai echilibrat.
In al doilea rand, ca sa fiu carcotas, design-urile la VW-urile astea noi au un mare defect estetic, dupa parerea mea. Au plasticul acela negru sub barele de protectie care strica TARE, TARE mult aspectul. Am vazut un G5 cu plasticurile vopsite si era de 1000 de ori mai frumos. Sincer, mie Passat-ul B6 nu-mi place. E dragut el de felul lui, dar nu mi se pare prea reusit. Noua linie de design prinde bine (dupa parerea mea) doar pe Eos. Si Polo-ul nou e dragutel doar pentru ca Polo-ul anterior era oribil, deci trecerea e spectaculoasa. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
SwatKat |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.087 Joined: 22 June 04 From: eterna si fascinanta RO ![]() |
Ba sa am pardon dl AND. Exista un Citroen C6 parca care dupa mine (parere subiectiva, la fel ca si a ta) arata bestial. Ca sa nu mai vorbim de concepte gen Peugeot 908 parca etc... nu le stiu pe de rost...
Ca parere personala, atat designul la exterior cat si la interior este super ok la frantuzoaice fata de nemtesti. Singurele nemtesti care imi plac sunt Audi A4/A6/A8 si Mercedes ML. Sincer atat noul S classe, 7-le BMW sau Passat-uri etc mi se par insipide. Asta e cu gusturile, nu se discuta, se accepta. |
--------------------
Skoda
O3 FL 1.4TSI DSG
2017 Ex -M2.2, 1.5/100
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Dupa parerea mea, interiorul la Reno de Privilege este bestial... Si e superior multor masini mai scumpe.
This post has been edited by alexava: 8 Dec 2006, 17:16 |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
Mai mai ... ramaneti on-topic [e vorba despre "Design Passat B6 vs Laguna si Megane" fara citroen audi mercedes si altele] va rog frumos. Altfel se sterg posturi sau se inchide. Multumesc,
|
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7)
- RO 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Designul este prin definitie o chestie extrem de subiectiva. Polemica pe acest subiect este inutila. Asadar nu vad rostul acestui topic.
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
A l e x |
![]()
|
Bun dar acum nu mai avem voie sa discutam nimic ce tine de pareri subiective ?
Eu propun mutarea topicului la Cafenea. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
cp_revine este cumva clona lui cp?
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
sorin |
![]()
|
pilot de renault Group: Members Posts: 883 Joined: 15 November 04 From: Lebbeke,Belgia ![]() |
Forma la Passat B6 nu-mi place si-a pierdut din compactul si impresia de soliditate care il caracteriza dar designul este ingrijit pana in cele mai mici detalii.Ramane plictisitor,nici o emotie doar perfectie.Masina de oameni peste 45 de ani.
Renault vrea sa fie altceva nici macar nu suporta comparatie cu vw,timp pierdut comparatiile astea si nici nu ajuta la nimic. |
--------------------
MEGANE 2 1,9dCi
--ESTATE
--octombrie 2004
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Long time no see cp..... pe unde ai stat?
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Poate prin service cu caruta, s-o fi stricat, mai gresesc si nemtii
![]() ![]() |
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
RenaultMeganeCC |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 145 Joined: 7 November 06 ![]() |
dupa parerea mea passat-ul anterior lui B6 este mult mai frumos decat acesta !
|
--------------------
renault
renault
2006
|
|
claus |
![]()
|
![]() private spice Group: Members Posts: 1.695 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
pai.. 1 la mana.. clona .. 2 la mana.. iar e topic de versus.. si 3 la mana.. ai gresit forumul ..
|
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th May 2025 - 17:33 |