Ce "ascunde" garantia extinsa, merita sau nu?
![]() ![]() ![]() |
Ce "ascunde" garantia extinsa, merita sau nu?
PIF |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 109 Joined: 31 October 04 ![]() |
|
||
--------------------
-
-
- Megane sedan 2.2 1.5 dci 100cp - 2006
|
|||
victorb |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 54 Joined: 23 July 05 From: Bucuresti ![]() |
Nimic din ce atingi cu mana prin masina (la o utilizare normala) nu este acoperit de garantie - ca de ex: butoane, manete, manere.
Trenul de rulare este in garantie pana la 50k Km (sau X ani) Restul - pana la 100K Km (sau X ani) Unde X - este numarul de ani pt care extinzi garantia. Este un punct neclar (cel putin pentru mine) in legatura cu momentul intrarii in vigoare a garantiei extinse. A existat un thread pe forum in care cineva se plangea ca aia din service nu ii accepta garantia extinsa pentru ca nu are deja 2 ani vechime masina (deci sa expire garantia normala). Dar cred ca erau oamenii de la service batuti in cap. |
--------------------
Renault
Megane 2
2005 Megane II Bicorp 1.6 16V 115cp Confort Dynamique
Bleu Encre - 2005 |
|
bebeo |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 70 Joined: 15 March 06 ![]() |
Cand eu am cumparat masina dealer-ul mi-a spus ca garantia extinsa merita numai pentru ca exista posibilitatea sa se buseasca computerul. In rest nu are ce sa se strice la masina.
![]() |
--------------------
Megane II Renault Symbol Fidji 2005, 30.500 km la 09.05.2012
Renault Fluence Privilege 2011 13.000 km la 09.05.2012 |
|
AAndy |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 14 December 06 ![]() |
Din cate imi aduc aminte si mie mi-a zis la fel tipu' de la reprezentanta. Oricum eu zic k e o frectie; banii oricum ii dai fie ca se strica fie nu.
Ar trebui sa se ingrijeasca cu extinsul gratuit pe o perioada mai mare de timp! (Vezi concurenta din Asia care vine tare rau) |
--------------------
Renault
Megane II 1.5 dci
2005 - Limusine
- PH 58 DAL
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 12:06 |