Mi-au suspendat permisul, Lamuriri
![]() ![]() ![]() |
Mi-au suspendat permisul, Lamuriri
adip |
![]()
|
||
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
|
||
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|||
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
QUOTE(wrs @ 2 May 2007, 09:32) Am trecut peste momentul accidentului , nu e un capat de tara ca stau o perioada fara permis. Teama cea mai mare este ca se poate intampla din nou. Eu zilnic sunt pus in situatia asta de 3-4 ori pe traseul pana la servici si inapoi. Sfaturile clasice in astfel de situatii sunt: te uiti la cei de pe drupul prioritar, ii rogi sa te lase etc, dar dupa cum se vede nu este suficient. Pai daca te-ai bagat in stilu papucaro-taximetrist. Astepti pana dai de unu ca mine, care se opreste inainte de strada ta si-ti da flash sa intrii in coloana. Nu te bagi cu japca... |
--------------------
-
-
-
|
|
diaconuliviu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.569 Joined: 17 August 04 From: Space, the final frontiere ![]() |
QUOTE(wrs @ 2 May 2007, 10:11) [...] Daca te loveste cineva din spate exista alte articole in lege care il invinuiesc si pe el de acord; sa zicem ca nu te loveste ci se supara ca il intarzii prin faptul ca lasi pe cineva care nu are prioritate sa intre si te reclama la politie ca mergi fara motiv cu viteza mica sau ca opresti in loc nepermis. Citi taximetristi care-si lasa colegii sa intre in trafic in situatia propusa de tine ai vazut reclamati la politie? Pe mine nu m-a claxonat nimeni ca am lasat pe unul sa intre din laterala, in schimb acela mi-a multumit. |
--------------------
Opel
Corsa
2001
- xx Universul si prostia sint infinite.
De a doua sint sigur. SSP,K! |
|
wrs |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 10 January 06 ![]() |
QUOTE(adip @ 2 May 2007, 14:39) Dar nu ne-ai spus daca atunci cand ai intrat in intersectie ai observat sa fi fost in unghiul mort al soferului de pe utilitara, sau ti-ai dat seama de asta doar dupa ce a intrat in tine. QUOTE(andu911 @ 2 May 2007, 14:59) Pai daca te-ai bagat in stilu papucaro-taximetrist. Astepti pana dai de unu ca mine, care se opreste inainte de strada ta si-ti da flash sa intrii in coloana. Nu te bagi cu japca... QUOTE(diaconuliviu @ 2 May 2007, 15:00) Citi taximetristi care-si lasa colegii sa intre in trafic in situatia propusa de tine ai vazut reclamati la politie? Pe mine nu m-a claxonat nimeni ca am lasat pe unul sa intre din laterala, in schimb acela mi-a multumit. adip: soferul utilitarei a spus ca nu m-a vazut; probabil ca ma aflam in unghiul mort... nu stiu... oricum chestia cu unghiul mort nu conteaza in lege dar poate fi o exlicatie la faptul ca a plecat de pe loc si a intrat in mine; nu iau in calcul "rea vointa" andu911: "stilu papucaro-taximetrist" este clar neacordare de prioritate; dor speri ca prin intimidare sa te lase; daca nu te lasa si faci accident este aceeasi situatie. diaconuliviu: Ai dreptate , eu personal nu am auzit de o astfel de reclamatie, dar asta nu inseamna ca nu exista. Daca as fi discutat saptamana trecuta despre o situatie ca cea in care am fost implicat eu as fi spus la fel ca tine: "cati .... ai vazut tu .... " dar uite ca se intampla. Eu personal am cam injurat de cateva ori cand am vazut un taximetrist ca a lasat alt taximetrist sa iasa desi eram doar el si eu pe strada si apoi ambii au trecut de semaforul urmator si eu am ramas primul la stop , evident nu consider ca ar trebui sa reclam asa ceva dar daca as fi in masina cu sotia gravida in drum spre spital si m-as trezi ca naste in masina din cauza asta ... cred ca altfel ar sta lucrurile. Oricum cred ca am divagat mult de la scopul discutiei. Intrebarea era: Cum poti iesi din intersectia respectiva fara ca nimeni sa incalce in vreun fel legea ? PS intrebarea nu mai are nici o legatura cu accidentul meu; ce a fost a fost si s-a terminat. In practica si eu procedez la fel ca ceilalti, nu sunt picat din cer sau altfel cum sugera cineva anterior; ma interesa doar aspectul legal. |
--------------------
renault
symbol 1.5dCi 80cp
fidji, 01/2006
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
QUOTE(wrs @ 2 May 2007, 17:35) adip: soferul utilitarei a spus ca nu m-a vazut; probabil ca ma aflam in unghiul mort... nu stiu... oricum chestia cu unghiul mort nu conteaza in lege dar poate fi o exlicatie la faptul ca a plecat de pe loc si a intrat in mine Mai, eu te-am intrebat daca TU ti-ai dat seama ca ai putea fi in unghiul mort, nu ce anume i s-a parut soferului care a intrat in tine, in fine ![]() Oricum, bafta la contestatie / examen. P.S. Observ, oarecum offtopic, ca suntem foarte putini cei care recunoastem ca ni s-a luat carnetul pe bune, fara sa incepem sa cautam scuze sau sa ne prevalam de vicii de legislatie, circumstante, etc. |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(wrs @ 2 May 2007, 16:35) ...nu iau in calcul "rea vointa"... ...Intrebarea era: Cum poti iesi din intersectia respectiva fara ca nimeni sa incalce in vreun fel legea ?.... Ai ramas fara permis fiindca te-ai expus la reaua vointa a aluia care te-a lovit. Dar e aproape imposibil sa probezi asta la contestatie. Iar ca raspuns la intrebarea ta, as fi de parere ca un pic de rabdare la intrarea in intersectie nu strica. Eu unul astept FARA A INTRA IN BANDA CU PRIORITATE sa ma lase cineva sa intru COMPLET in flux, nu oblic, nu pe jumatate, complet, fara jumatati de masura. Ca e plina lumea de tampiti, de ce ar fi mai putini in trafic? |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
wrs |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 10 January 06 ![]() |
QUOTE(adip @ 2 May 2007, 17:25) Mai, eu te-am intrebat daca TU ti-ai dat seama ca ai putea fi in unghiul mort, nu ce anume i s-a parut soferului care a intrat in tine, in fine ![]() Oricum, bafta la contestatie / examen. P.S. Observ, oarecum offtopic, ca suntem foarte putini cei care recunoastem ca ni s-a luat carnetul pe bune, fara sa incepem sa cautam scuze sau sa ne prevalam de vicii de legislatie, circumstante, etc. QUOTE(vijelie @ 2 May 2007, 17:44) Ai ramas fara permis fiindca te-ai expus la reaua vointa a aluia care te-a lovit. Dar e aproape imposibil sa probezi asta la contestatie. Iar ca raspuns la intrebarea ta, as fi de parere ca un pic de rabdare la intrarea in intersectie nu strica. Eu unul astept FARA A INTRA IN BANDA CU PRIORITATE sa ma lase cineva sa intru COMPLET in flux, nu oblic, nu pe jumatate, complet, fara jumatati de masura. Ca e plina lumea de tampiti, de ce ar fi mai putini in trafic? M-am gandit la un moment dat ca as putea fi in unghi mort; chiar am avut destul timp sa ma gandesc la asta pt ca am stat in pozitia respectiva in jur de 20 de secunde. Daca cineva pune intrebarea:" Si atunci de ce te-ai bagat?" si si eu as raspunde acum la rece "de prost" , dar cand esti in trafic si te trezesti in ambuteije judeci altfel lucrurile si nu cred ca este nimic anormal .... asta este natura umana. Ce ma deranjaza este ca stim cu totii ca nu suntem perfecti si nici legea nu este perfect adaptata realitatii de pe sosele (nici nu cred ca ar putea fi vreodata) dar cand se aplica legea se considera ca totul este ideal. In cazul de fata apar solutiile de genul : ii faci semn soferului aflat pe drumul prioritar, il rogi sa te lase etc si astfel rezovi cazul absurd de a astepta cateva ore in intersectie (chiar ca ar fi de ras daca ar sta cineva atat). In drumul spre servici trec pe langa o intersectie in care aflandu-te pe drumul fara prioritate ai vizibilitate in stanga maxim 30 metri (asta din cauza ca e in curba si pe trotuar este un chiosc de ziare). In cazul acesta o masina care se afla la limita ne-vizibilitatii si are 50km/h in momentul cand te asiguri si pleci ajunge in intersectie in 2.16 secunde ceea ce nu este suficient sa faci dreapta si sa prinzi suficienta viteza cat sa nu te loveasca sau sa nu il obligi sa franeze. Din punctul meu de vedere acest caz depaseste posibilitatile oricarui om dar daca te loveste cineva ... "legea e clara" .nu e asa? auzi povestea: " domnu' conducator trebuia sa te asiguri ...". In acest caz ce poti sa faci? te opresti si rogi pe cineva sa se duca mai la stanga si sa iti faca semn? cred ca deja este exagerat. Am sa explic acum ce m-a facut sa spun in primul messaj ca nu consider ca e vina mea. Judecand "omeneste" consider ca eu am gresit ca mi-am asumat riscul ca celalalt sofer sa nu ma vada si nu l-am atentionat ca sunt si eu acolo sau nu l-am rugat sa ma lase si pe mine iar celalalt sofer a gresit ca nu a fost atent la trafic. Cand vad ca mi se pune orbeste legea in fata si nu se iau in calcul si conditiile soselelor noastre ma supar si eu si iau legea la puricat si uite ce ce gasesc: Art.6. - În sensul prezentei ordonante de urgenta, expresiile si termenii de mai jos au urmatorul înteles: 1. acordare a prioritatii – obligatia oricarui participant la trafic de a nu-si continua deplasarea sau de a nu efectua orice alta manevra, daca prin acestea îi obliga pe ceilalti participanti la trafic care au prioritate de trecere sa-si modifice brusc directia sau viteza de deplasare ori sa opreasca; Acum va rog sa apreciati daca ce am facut este ne-acordare de prioritate in sensul definitiei data de lege. Parerea mea este ca se exagereaza cu aplicarea legii |
--------------------
renault
symbol 1.5dCi 80cp
fidji, 01/2006
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
Uite ce am patit eu acum 2 ore, sau mai bine zis ce era sa patesc.
Am ajuns intr-o intersectie, in care drumul cu prioritate este cel rosu.. Eu aveam cedeaza. Din sens opus venea un papuc. Care nu a dat semnal stanga si initial am crezut ca merge inainte...dar am ezitat sa plec de pe loc....M-am gandit ca e un papuc si orice e posibil.... Si am avut dreptate, idiotu facea stanga, fara sa semnalizeze. Sigur faceam accident si imi luau permisu. Iti dai seama ca dupa ce am vazut ca face stanga, i-am dat un claxon adresandu-i injuraturile de rigoare... Niste javre...ramaneam fara permis din cauza lui... Si fac pariu ca intentionat n-a dat semnal....o fi zis ca ne lovim si castiga si el cateva milioane...ca sa nu mai mergem la politie. Attached thumbnail(s) desen.JPG ( Size: 5.8k ) Number of downloads: 113 |
--------------------
-
-
-
|
|
diaconuliviu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.569 Joined: 17 August 04 From: Space, the final frontiere ![]() |
Nu neaparat intentionat ci datorita acelei "legi" prin care "daca ramii pe drumul principal/prioritar nu schimbi directia, deci nu semnalizezi". Uite un caz in care si pe drumul prioritar se semnalizeaza, dar... ii poti educa pe imbecili? Intreaba-i pe "profesionisti", o sa vezi ca multi iti vor spune ce am scris in ghilimele, ca asa stiu ei legea. E o interpretare GRESITA a schimbarii DRUMULUI cu schimbarea directiei sau invers.
Atitudinea ta a fost superpreventiva, bravo tie. |
--------------------
Opel
Corsa
2001
- xx Universul si prostia sint infinite.
De a doua sint sigur. SSP,K! |
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
Putin off-topic da are legatura cu permisu
![]() Daca pe o strada avem o singura banda pe sens iar in stanga este o linie de tramvai,se poate merge si pe linia de tramvai(banda 2)? Parca stiam ca o poti folosi cu conditia s.o eliberezi cand vine tramvaiul.Astept si eu un raspuns sigur ![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
Daca este strada DA, daca este intersectie NU!
LE " ART. 99 (1) Constituie contraventii si se sanctioneaza cu amenda prevazuta in clasa I de sanctiuni urmatoarele fapte savarsite de catre persoane fizice: ... 10. nerespectarea obligatiei conducatorului de vehicul de a lasa liber traseul tramvaiului la apropierea acestuia, cand drumul are o singura banda; ..." si " ART. 100 (1) Constituie contraventii si se sanctioneaza cu amenda prevazuta in clasa a II-a de sanctiuni urmatoarele fapte savarsite de persoane fizice: ... 9. nerespectarea obligatiei de a circula pe un singur sir, indiferent de directia de deplasare, intr-o intersectie in care circula si tramvaie si de a lasa liber traseul tramvaiului atunci cand spatiul dintre sina din dreapta si trotuar nu permite circulatia pe doua siruri; ..." This post has been edited by adi_ar: 8 Jun 2007, 08:04 |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
Mersi pentru informatii
|
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
|
puiu82 |
![]()
|
![]() MOTANU'RAPIDIST! Group: Members Posts: 1.940 Joined: 15 August 05 From: bucuresti,giulesti ![]() |
Domnilor,am o intrebare pt.bucuresteni in special .
La intersectia sos.Kiseleff cu str.Ion Mincu sunt doua semafoare,unul suspendat si unul normal. Distanta intre ele este de aprox.10 metri si o trecere de pietoni. Daca ma aflu pe banda din dreapta[incadrat gresit,recunosc]acea banda permitind circulatia la dreapta cu un semafor intermitent verde si sunt claxonat pt. a face loc si depasesc trecerea de pietoni se considera ca am trecut pe rosu? Mentionez[daca nu stiati]ca nu stanjenesc de loc circulatia de pe str. Ion Mincu si nu incurc traversarea pietonilor pe Kiseleff. Multumesc anticipat. |
--------------------
Toyota
Auris
2011
- B-999-CGS Mandru posesor de doua maini stangi!!!
Ex-clima verde jad. |
|
ady85btz |
![]()
|
QUOTE(puiu82 @ 9 Jun 2007, 01:22) Daca ma aflu pe banda din dreapta[incadrat gresit,recunosc]acea banda permitind circulatia la dreapta cu un semafor intermitent verde si sunt claxonat pt. a face loc si depasesc trecerea de pietoni se considera ca am trecut pe rosu? Da,si daca te prinde pa-pa permis! p.s: nu te mai incadra gresit ![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
puiu82 : Exact acolo l-am vazut pe unul facand aceeasi treaba, fiind incadrat gresit unul din spate l-a tot claxonat (vroia sa faca dreapta pe intermitent), si o politista era in intersectie. Cand cel din fata s-a dus la celalalt semafor, cel din spate a dat geamul jos si i-a zis la politista "Uite-l cum trece pe rosu, ia-i permisul !". Politista n-a facut nimic...
Sincer, nu stiu daca se poate considera trecut pe rosu, la urma urmei nu te bagi in intersectie... Eu n-am reusit sa inteleg logica in spatele acelei intersectii oricum, deci nu stiu ce sa-ti spun. Dar sfatul meu, te incadrezi gresit, cere-ti scuze si tine-l in spate. Nu-ti risca totusi permisul pentru 1 minut cat tine rosu.. Mai ales ca in B e o chestie obisnuita ca toate benzile sa fie pentru inainte. Ca e semafor separat de stanga, ca e intermitent dreapta, rar gasesti acele benzi libere deci nu e nimic neobisnuit in a avea intermitent si a astepta sa se faca verde This post has been edited by A l e x: 9 Jun 2007, 05:57 |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Nu este neobisnuit dar este anormal!
Un alt exemplu, un pic invers: la intersectia cu Calea Dorobanti, cum se urca de la disco Black & White (intersectia unde era Ficus inainte, pt cine stie) este semafor si verde intermitent pentru dreapta (spre Primaverii) dar verdele intermitent este doar pana cand se face verde pentru cei care vin din Piata Dorobanti (din stanga). Ei bine, dupa ce se stinge verdele intermitent TOTI trec pe rosu: la fiecare semafor minim 5-6 maisini. Eu stiu semaforul si ma opresc, si sa vedeti claxoane si injuraturi. Nici de-al naibii nu plec pe rosu. This post has been edited by padre: 9 Jun 2007, 09:55 |
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
Ce abrambureala!
![]() Asta merita filmata si trimisa la Politia Rutiera + Primaria de sector. |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
@puiu82
de obicei pe unde este verde intermitent banda respectiva iti permite sa o faci la dreapta sau sa mergi inainte. Asta depinde de ce marcaje ai la locul respectiv. Eu, in principiu, cind vad ca este verde intermiten pentru dreapta si daca vreau sa merg inainte nu ma bag pe banda respectiva, dar am fost si in situatii in care eram grabit si m-am bagat pe banda respectiva. Cel din spatele meu, voia s-o faca la dreapta (desi erau marcaje ca pe banda respectiva se poate merge inainte sau la dreapta), a ales sa ma impinga cu masina lui, era un Frontera iar eu aveam o solnitza, asa ca am fost nevoit sa ma dau jos sa-i explic cum sta treaba ![]() Dar cum am zis in principiu daca este intermitent prefer sa nu ma bag, si daca ma bag si observ ca sint citiva in spatele meu care vor la dreapta, ma repliez un pic sa poata sa mearga ei linistiti, asta cu conditia sa nu fie prea insistenti ![]() |
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
puiu82 |
![]()
|
![]() MOTANU'RAPIDIST! Group: Members Posts: 1.940 Joined: 15 August 05 From: bucuresti,giulesti ![]() |
[quote=A l e x,9 Jun 2007, 06:52]
puiu82 : Exact acolo l-am vazut pe unul facand aceeasi treaba, fiind incadrat gresit unul din spate l-a tot claxonat (vroia sa faca dreapta pe intermitent), si o politista era in intersectie. Cand cel din fata s-a dus la celalalt semafor, cel din spate a dat geamul jos si i-a zis la politista "Uite-l cum trece pe rosu, ia-i permisul !". Politista n-a facut nimic... La fel am patit si eu,dar era un politist pe moto si......... acum am dovada ![]() Nu conteaza ca n-am jenat pe nimeni,nu conteaza ca nu erau pietoni,nu conteaza ca mi-a luat painea de la gura gratuit,asta este. Apropo,martorul politiei trebuie sa semneze de fata cu mine P.V. sau garcea opreste unul pe strada si-l pune sa semneze? Numele martorului[adresa ,cnp]apar pe P.V.? @ Kaspersky,si eu fac la fel in 99% din cazuri,dar acum nu am fost lasat sa schimb banda. ![]() This post has been edited by puiu82: 9 Jun 2007, 10:26 |
--------------------
Toyota
Auris
2011
Ex-clima verde jad. |
|
adi_ar |
![]()
|
... daca ai martor ca n-a semnat martorul lui de fata cu tine este viciu de procedura, eventual fals in acte si/sau declaratie mincinoasa.
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
|
|
puiu82 |
![]()
|
Din pacate nu am martori,dar........
|
--------------------
Toyota
Auris
2011
Ex-clima verde jad. |
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Testul de 15 intrebari se poate da si in alta localitate decat cea de resedinta? Perioada de suspendare se poate reduce la 30 de zile daca nu ai avut nici-o sanctiune in ultimul an?
Sunt doua intrebari foarte importante1 |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
padre : Bineinteles ca este anormal, ideea era, daca tot faci acest lucru (imi place sa cred ca din greseala), nu-ti risca permisul si nu trece pe rosu, tine-l in spate...
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
lucian_v |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 543 Joined: 13 December 03 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
---
---
---
- ---
|
|
A l e x |
![]()
|
Sony : Pentru a reduce perioada de suspendare, din cate stiu eu trebuie sa iei examenul si sa faci o cerere la capitanul de politie sau ceva de genul, si apoi el iti va trimite o aprobare, si cu dovada (care trebuie sa aiba stampila ca ai absolvit examenul) + aprobarea capitanului te duci dupa 30 de zile si-ti ridici plasticul...
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
disaster |
![]()
|
![]() Membru cu detector de radar Group: Members Posts: 367 Joined: 31 May 04 From: UE - Bucharest ![]() |
30 de zile din momentul suspendarii sau din momentul absolvirii examenului?
|
--------------------
Renault
Latitude
2011 Life sucks. Enjoy
Viteza nu ucide, oprirea brusca da. |
|
danutz_r |
![]()
|
![]() © ...membru cu symbol ™ Group: Members Posts: 596 Joined: 27 October 06 From: Bucuresti ... u.e ![]() |
din momentul expirarii dovezii de circulatie, sau suspendarii
|
--------------------
renault symbol
fidji
1.5 dci 80 CP
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Multumesc pentru raspunsuri!
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
puiu82 |
![]()
|
QUOTE(puiu82 @ 9 Jun 2007, 01:22) Domnilor,am o intrebare pt.bucuresteni in special . La intersectia sos.Kiseleff cu str.Ion Mincu sunt doua semafoare,unul suspendat si unul normal. Distanta intre ele este de aprox.10 metri si o trecere de pietoni. Daca ma aflu pe banda din dreapta[incadrat gresit,recunosc]acea banda permitind circulatia la dreapta cu un semafor intermitent verde si sunt claxonat pt. a face loc si depasesc trecerea de pietoni se considera ca am trecut pe rosu? Mentionez[daca nu stiati]ca nu stanjenesc de loc circulatia de pe str. Ion Mincu si nu incurc traversarea pietonilor pe Kiseleff. Multumesc anticipat. Am ramas fara permis...... Ce sanse am daca fac contestatie? |
--------------------
Toyota
Auris
2011
Ex-clima verde jad. |
|
xcristina |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 350 Joined: 18 April 07 From: Ploiești/Tîrgu Mureș ![]() |
Ai o miiiiiiiica sansa sa dai peste un judecator mai milos care sa-ti dea un avertisment in loc de amenda, dar sanctiunea complementara a retinerii permisului in vederea suspendarii dreptului de a conduce poate fi mentinuta. Te mai salveaza sinceritatea de multe ori... si faptul ca nu s-a produs un ditai accidentul de circulatie sau ai fortat semaforul cu tupeu.
Alta data, lasa-l pe ala sa claxoneze pana face spume, desi vina a fost a ta... Acum am vazut: QUOTE(adi_ar @ 9 Jun 2007, 11:29) ... daca ai martor ca n-a semnat martorul lui de fata cu tine este viciu de procedura, eventual fals in acte si/sau declaratie mincinoasa. Nu este niciun viciu de procedura. Martorul politiei nu este martor ocular, ci martor asistent, este cel care semneaza TOCMAI ca sa ateste ca tu nu erai de fata/refuzi/nu poti sa semnezi cand s-a incheiat pv si poate fi orice om de pe strada. Scrie chiar in pv. Oricum, singurele motive de nulitate absoluta si expresa, adica cele care duc la anularea neconditionata a pv sunt cele din art.17 din OG 2/2001. Restul pot duce la anulare doar in anumite cazuri greu de imaginat si de intalnit in practica. This post has been edited by xcristina: 13 Jun 2007, 12:46 |
--------------------
Renault
Clio III
1.2 2006 Dynamique
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 13:57 |