accident
![]() ![]() ![]() |
accident
catalin80 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 728 Joined: 30 July 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
renault clio symbol
,
skoda superb
|
|||
zodrac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 426 Joined: 13 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Dar daca ai suna la ei si ai intreba nu ar fi mai simplu si mai rapid decat sa astepti poate s-o trezi vreo unul sa iti raspunda.
IPSO stiu ca au, numai ca la ei dureaza pina iti da masia chiar de e gata, pana primesc acceptul de plata de la asigurator. This post has been edited by zodrac: 1 Mar 2007, 11:29 |
--------------------
*
*
* Dacia Logan Ambition 1.5 dCi - iunie 2006
|
|
catalin80 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 728 Joined: 30 July 04 From: Bucuresti ![]() |
am intrebat , nu am dat cu parul
poate mai sunt si altii care au avut nevoie de un tinichigeriu si un vopsitor si ar vrea sa dea un sfat |
--------------------
renault clio symbol
,
skoda superb
|
|
AlinD |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 86 Joined: 18 December 06 ![]() |
de ce pe casco? a fost vina ta? daca o repari pe casco trebuie sa platesti "reintregirea" + nu stiu daca prima de asigurare e mai mica pentru anul viitor.
|
--------------------
Megane
Bicorp 2.2
- 1.5 Dci (100cp) Confort Dinamique, 2006
|
|
catalin80 |
![]()
|
pai respectivul avea asigurarea valabila incepand cu data de maine
|
--------------------
renault clio symbol
,
skoda superb
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Cum așa? Și ce pățește în acest caz?
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
Si ce catalin ? l-ai lasat sa plece asa singur fara probleme ... cand el era cel cu vina si nici nu avea actele in regula ? cam aiurea putin ... nu sunt rau dar putina "atentionare" trebuia. Bafta la reparat
|
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
- RO
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7) 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
catalin80 |
![]()
|
politistul a zis ca din partea lor el are asigurare ( era facuta pe 27 , dar eu cred ca a facut-o dupa accident) ca i-a fost trimisa prin fax. Daca vroiam sa fac pe asigurarea lui , firma la care avea el rca-ul nu ar fi acceptat asa ceva. Politistul a zis ca pot sa o fac pe casco. Zis si facut. Acum ramane sa se descurce firma mea de asigurari ( caer v-a plati dauna) cu cel care m-a lovit .
|
--------------------
renault clio symbol
,
skoda superb
|
|
saddie |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 53 Joined: 4 December 06 ![]() |
Serus are decontare directa cu BCR asigurari iar eu am fost multumita de ei cand am schimbat bara fata acum vreo 2 luni. Ba chiar au chemat ei inca o data agentul constatator cand au dat bara jos au au vazut ca mai erau si altele de constatat decat initial.
Numai ca fiind pe Casco am platit reintregirea politei 180 RON. |
--------------------
Renault
Clio Symbol
1,5 dci, 80 CP, Dynamique, 2006
|
|
catalin80 |
![]()
|
exista vreo metoda de calcul a reintregirii politei casco?
|
--------------------
renault clio symbol
,
skoda superb
|
|
saddie |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 53 Joined: 4 December 06 ![]() |
e un procent din valoarea reparatiilor din cate stiu, ce nu am inteles eu e de ce am platit suma asta la serus si nu la asigurari
|
--------------------
Renault
Clio Symbol
1,5 dci, 80 CP, Dynamique, 2006
|
|
Fuzz |
![]()
|
![]() gHIdusul Group: Members Posts: 1.013 Joined: 21 October 06 From: RFG ![]() |
Tine cont si de numarul de luni ramase din asigurare, foarte mult nu este, dar era alta treaba daca faceai pe CASCO si aveai atasat si RCA-ul vinovatului, in asa fel incat BCR-ul sa isi ia banii de la firma la care avea respectivul RCA.
Pentru o dauna de 2700 de ron si CASCO vechi de o luna, eu am platit reintregire 120-130 ron. Eu am fost la Filaret, foarte multumit de tinichigerie/vopsire, si in 2 zile au rezolvat si a treia zi trebuia sa iau dar erau probleme cu toate dosarele noi din 2007, atata tot. In general 3 zile dureaza cam la toate. |
--------------------
Renault
Megane Sedan Luxe Privilege 2.2 - 1.6 16v 110cp
- B-XX-FUZ
Decembrie 2006
|
|
catalin80 |
![]()
|
pai am dus si copie a rca-ului celui care m-a lovit. Problema la el cred ca o sa fie ca era valabila cu 2 martie si firma unde era asigurat nu cred ca o sa accepte sa-si asume nota de plata a reparatiei mele.
Pana la urma nu e vina mea ca el circula fara RCA , sau cu el neintrat in vigoare. cat priveste reintregirea cred ca o sa fie o suma modica ![]() |
--------------------
renault clio symbol
,
skoda superb
|
|
mister |
![]()
|
![]() Nu cumpara masini frantuzesti si parfumuri nemtesti, ci invers. Group: Members Posts: 474 Joined: 13 July 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault Megane Sedan
Lux Privilege
- 1,5 dci 100 CP
2006 Orice, oriunde, oricand, dar nu oricum.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th August 2025 - 08:59 |