Lichid de racire csenic II 1.6 benzina, Am pierderi de antigel dupa completare
![]() ![]() ![]() |
Lichid de racire csenic II 1.6 benzina, Am pierderi de antigel dupa completare
dragosbobina |
![]()
|
||
![]() Dragos Group: Members Posts: 29 Joined: 25 April 13 ![]() |
Attached thumbnail(s) agla03_2c9fdb.jpg ( Size: 6.67k ) Number of downloads: 115 1f661d16376d.jpg ( Size: 42.57k ) Number of downloads: 115 |
||
--------------------
Renault
Scenic II 1.6 16v
2005
|
|||
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Vezi pe unde se scurge lichidul apoi remediaza problema si la final inlocuieste antigelul amestecat doar cu Glaceol typD.
Cauta pe forum cand mai ai nevoie de informatii...sunt destule! |
--------------------
.
.
- .
. RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
dragosbobina |
![]()
|
![]() Dragos Group: Members Posts: 29 Joined: 25 April 13 ![]() |
Problema cu scurgerea am rezolvat-o, acolo unde sistemul de racire facea legatura cu motorul dadea scurgere probabil din acest motiv aveam si ulei de motor pe langa antigel.
Dar intrebarea ramane, este oare atat de important sa fie doar Glaceol type D in rezervor? Cum am inteles de la vanzator Glacelf e acelasi lucru doar ca culoarea e diferita si nu afecteaza cu nimic sistemul de racire. |
--------------------
Renault
Scenic II 1.6 16v
2005
|
|
BiGBearRO |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.338 Joined: 19 October 05 From: de unde se da ora exacta ![]() |
Pune liniștit Glacelf, dupa ce se amesteca ar fi bine sa masori cu densimetru sa vezi ce punct de inghet ai
|
--------------------
Toyota
AURIS
- IF-94-URS
Touring Sport 2015
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
QUOTE(dragosbobina @ 9 Oct 2014, 10:17) Cum am inteles de la vanzator Glacelf e acelasi lucru Informatiile este bine sa le cauti de la fabricantul masinii.....nu de la vanzatorul de piese. Glacelf este antigel G12 si la Renault se recomanda Glaceol RX typD.....nu este deloc acelasi lucru! |
--------------------
.
.
- .
|
|
BiGBearRO |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.338 Joined: 19 October 05 From: de unde se da ora exacta ![]() |
Glacelf exista si in varianta tip D
http://www.autoaccesorii.ro/antigel/antige...uto-supra-tip-d * nu am nici o legatura cu site-ul de mai sus Attached thumbnail(s) total_glacelf_auto_supra.jpg ( Size: 15.44k ) Number of downloads: 76 |
--------------------
Toyota
AURIS
- IF-94-URS
Touring Sport 2015
|
|
espacern |
![]()
|
Dupa cum am scris mai sus cauta-ti informatiile altundeva nu la vanzatorul de piese.
Pe site la Total(fabricant) antigelul supra apara la specificatii ca G12.....si nu are omologare Renault autoturisme. http://www.total-distributor-partners.co.u...c_-_03.2010.pdf This post has been edited by espacern: 9 Oct 2014, 15:19 |
--------------------
.
.
- .
|
|
miciceii |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 665 Joined: 15 June 09 From: Bucuresti ![]() |
Salutare natiune,legat de acest subiect pot sa va relatez urmatoarele:
In 2009 la schimbul distributiei mi-a fost inlocuit antigelul masinii din semnatura care era de culoare roz,cu unul din acela verde de Dacia care era tip D , a zis mecanicul ca merge fara probleme insa dupa cateva luni am observat ca incepusera sa se "umfle"furtunele de la radiator si un dop de cauciuc care il am pe instalatia de racire se facuse efectiv ca o gogoase/acadea ,cum vreti voi,cert este ca mai avea un pic si plesnea. Am comandat dopul respectiv la Reno (ca nu il avea nimeni aftermarket) si am inlocuit antigelul tip D de Dacia cu ,Glacelf Auto Supra de culoare roz care nu stiu daca este G12 sau tip D si de atunci nu mai am nici o problema. Asa ca Mare Atentie la ce tip de antigel folositi. This post has been edited by miciceii: 17 Oct 2014, 16:27 |
--------------------
Renault
Scenic
- B XX XXX
2005 Renault Scenic II Ph.1 - 2.O 16V Privilege
benzina/GPL BRC Sequent 24.11-toroidala 56L |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th August 2025 - 20:46 |