Amplificator Yamaha, Specificatii
![]() ![]() ![]() |
Amplificator Yamaha, Specificatii
ghetau dan |
![]()
|
||
D.O.C.T.O.R. cu 50%warn si ban Group: Banned Posts: 1.269 Joined: 9 March 06 ![]() |
|
||
--------------------
Subaru
Legacy 3.0R
2007
|
|||
dya |
![]()
|
![]() Membru fost gras Group: Members Posts: 386 Joined: 25 August 05 ![]() |
Specificatiile pentru minimum output power, sunt asa cum probabil ai intuit si tu, pentru boxele cu impedanta cea mai mare. Adica 8 Ohm.
Pe masura ce impedanta boxelor scade (6/4/2), puterea se modifica crescator (DIN Standard Output Power). Sunt diverse tipuri de "puteri" sa le spunem: RMS ar fi asa numita putere armonica. Ti se da si o plaja de frecvente acolo: 20Hz to 20kHz, cat si un factor de distorsiune la putere maxima: 0,019%THD. Se pare ca ampliful tau se simte cel mai bine cu boxe pe 4 Ohmi: DIN Standard Output Power 4 ohm,1kHz, 0,7%THD - 95W dar asta nu inseamna ca nu functioneaza si cu celelalte impedante. Daca ai timp sa studiezi iti recomand cu caldura urmatoarele doua link-uri: http://www.hi-fi.ro/fhifi/index.php - forum HiFi cu multe informatii utile http://forum.softpedia.com/ - forum multimedia si software, au multe topicuri zic eu utile. Succes! |
--------------------
Nissan
Qashqai
2008 1.5dCI 105CP
|
|
ghetau dan |
![]()
|
D.O.C.T.O.R. cu 50%warn si ban Group: Banned Posts: 1.269 Joined: 9 March 06 ![]() |
Multumesc,o sa studiez.
Ca o completare...Yamaha nu prea face boxe cu impedanta de 4 si 8 ohm,eu le am pe 6 ohm. De fapt toate boxele stand-floor (turn) sint pe 6 ohm...adica cele din clasa HI-FI de la Yamaha. Mai am si un selector de impedanta pe amplificator: 1.Stinga:pt o pereche de boxe,impedanta fiecareia sa fie de 4 ohm sau mai mare,iar pt 2 perechi de boxe impedanta fiecarei boxe sa fie de 8 ohm sau mai mare. 2.Dreapta:pt o pereche de boxe impedanta sa fie de 6 au mai mare iar pt 2 perechi de boxe de 12 sau mai mare pt fiecare boxa. Eu daca am de 6 ohm,pe ce pozitie selectez? Am o pereche de boxe. Daca mai pun o pereche identica pe speakers B nu sint sanse sa prajesc ampliful? La statia mea ce putere minima trebuie sa aibe boxele pe 6 ohm? Vreau sa evit clippingul si jitterul... |
--------------------
Subaru
Legacy 3.0R
2007
|
|
ghetau dan |
![]()
|
M-am edificat,puteti inchide topicul,multumesc.
|
--------------------
Subaru
Legacy 3.0R
2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th August 2025 - 06:14 |