VOCEA CLIENTULUI, ....are rost sa-i sunam?
![]() ![]() ![]() |
VOCEA CLIENTULUI, ....are rost sa-i sunam?
costin02 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 57 Joined: 9 November 02 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Captur
2022/Phev Zen
- CT-01-***
|
|||
Vasile Pop |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 15 May 23 ![]() |
Salut !
Apropo de vocea clientului, cred ca este inutila. Am sunat in legatura cu termen de livrare pentru piese de schimb (de o luna si jumatate inca nu am primit termen de livrare pentru piese) Masina avea mai putin de trei ani de la data inmatricularii, la date intrarii in service Raspunsul celor de la vocea clientului a fost ca au luat nota de sesizare si au transmis mai departe pentru urgentare si cam atat De ce fabrica masini daca nu au piese sau macar sa te informeze la data cumpararii ca daca se strica masina este problema ta |
--------------------
Megane
berlina
2019
- MS15VDA
|
|
zoliasi |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 36 Joined: 7 August 08 ![]() |
Eu zic ca v.c. face treaba.
Ce am rezolvat eu: Dealerii sunt cam smecheri,cand iei o masina noua,pe oferta iti baga si un pachet ce contine covorase(inclusiv cel din portbagaj) si trusa de securitate auto(doar asta e peste 300 lei). Am cerut dealerului sa scoata acest pachet din oferta,fiind trecute ca accesorii,deci nefiind obligatorii.Eu doream sa iau alt tip de covorase.Replica dealerului:nu se poate. Am contactat atunci v.c. care in 2 zile a rezolvat problema.Am putut sa iau masina fara acele accesorii. 2 dealeri din Iasi aveau acelasi tip de oferta,deci cred ca e o chestie generalizata. |
--------------------
Renault
Austral
2023 Echilibratu'
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th April 2025 - 17:40 |