Manual utilizare Scenic II in limba romana, scanat, link, pdf....
![]() ![]() ![]() |
Manual utilizare Scenic II in limba romana, scanat, link, pdf....
dan22y |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 5.512 Joined: 7 June 06 From: B ![]() |
|
||
--------------------
R
M
8
- B
|
|||
imax |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 19 July 06 ![]() |
salut Dani, am citit si mesajul de la tine.
Din pacate si eu am doar manualul de utilizare in germana. Am reusit totusi sa xeroxez un manual de la un prieten care si-a cumparat Scenic-ul de nou din Romania. Cred ca, atata timp ce exista in format electronic, va iesi in curand pe net. Eu am manualul de reparatii in format pdf, dar e in limba franceza. numai bine. |
--------------------
Renault
Scenic 2
2004 1.5dci
- -
|
|
dan22y |
![]()
|
Am sa incerc la dealerul din orasul nostru, poate rezolv ceva...
![]() |
--------------------
R
M
8
- B
|
|
dan22y |
![]()
|
Prin bunavointa unei persoane de la dealer, am reusit sa scanez manualul de utilizare in limba romana, dar pentru Scenic II varianta 2. Asa ca totul e ok.
![]() |
--------------------
R
M
8
- B
|
|
luck26ro |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 28 February 07 ![]() |
salutare. am cumparat un renault scenic din 2001.poate cineva sa imi trimita si mie un manual de utilizare sau ceva despre cum se intretine??? nu conteaza in ce limba e ca duc la tradus ce m-ar interesa.. multumesc anticipat..mail luck26ro@yahoo.com
|
--------------------
renault
scenic
2001
- braila
|
|
catnico |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 143 Joined: 14 April 07 From: bucuresti colentina ![]() |
o fi identic cu cel de la Rx4?
Modelatoru' ce zice? |
--------------------
renault
Rx4
benzina 2001
- b
|
|
dan22y |
![]()
|
Nu este identic cu cel de RX4. Banuiesc ca este aporape identic cu cel de Scenic 1 phase 2.
|
--------------------
R
M
8
- B
|
|
MadMax |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 19 May 07 ![]() |
eu am un scenic din 2002 1.9dti cu climatronic si am nevoie de un manual de utilizare.
va rog. multumesc |
--------------------
Renault
Megane Scenic
2003 Renault Megane Scenic 1.9dTI - 2003
|
|
rardelean |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 21 February 07 ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane Scenic II
2004, 1.5l
|
|
robert03 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 47 Joined: 24 August 08 From: cluj-napoca ![]() |
un manual de utilizare pentru scenic 1 phase 2 1,9 dci nu exista pe undeva? chiar si in franceza ar fi bine ! multumiri anticipate
|
--------------------
renault
espace 4 1,9 dci -2003 , clio 1,6 16v -2002
scernic 1,9dci -2003
|
|
Master01 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 488 Joined: 13 January 09 From: Suceava ![]() |
Sau nu sunt manuale de reparatzii pt SCENIC 2 sau nu dau colegii nostri de suferintza? Doream si eu un manual de reparatzii, este foarte necesar. Se ofera cineva?
|
--------------------
RENAULT
MEGANE SCENIC
2005/1598 cmc 1,6 16 V
- Nr. de SV Il cheama bizon / Are-un neuron / Si tot claxoneaza / Cand altii sofeaza
Grupul soferilor blocati in trafic saluta bizonul din intersectie. |
|
geapsy1980 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 37 Joined: 9 December 08 From: Bucuresti ![]() |
Master01 ,
DE CE FURI POZELE ALTORA , NU POTI SA TI LE FACI SINGUR. ![]() |
--------------------
Renault
Megane II
2008 Megane II 1.6 16V, 82KW,2008
|
|
tuner |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.556 Joined: 27 September 05 From: BrAsOv ![]() |
SUPER TARE ....
|
--------------------
am avut o dacie
131o L
mandru posesor de SCENIC 2001 :) acum și Zoe Am un RENO si asta imi ocupaaa tot timpul!!!
|
|
imax |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 19 July 06 ![]() |
salut,
imi pare rau, dar nu am mai intrat o vreme pe forum. Pt cine vrea acest manual, il am doar in franceza. Daca-l doriti trimiteti-mi un link ftp pe care sa vi-l pun. Pe email e cam dificil, are 22MB arhivat. |
--------------------
Renault
Scenic 2
2004 1.5dci
- -
|
|
Master01 |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 488 Joined: 13 January 09 From: Suceava ![]() |
Sorry, mi-a fost mai usor sa iau poza ta. Promit sa fac o fotografie originala. Dar trebuie sa fii mandru ca esti copiat! Cooincidentza face ca masina mea sa aiba acceasi culoare, de asta mi-a si placut masina ta din poza!
|
--------------------
RENAULT
MEGANE SCENIC
2005/1598 cmc 1,6 16 V
- Nr. de SV Il cheama bizon / Are-un neuron / Si tot claxoneaza / Cand altii sofeaza
|
catalin_spiridon |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 13 February 09 ![]() |
Salut,
As avea si eu nevoie de manual la scenic2 in limba romana. daca se ofera cineva, spiridon_catalin@yahoo. Merci, |
--------------------
renault
scenic2
2005
- B-44-SYU
|
|
Master01 |
![]()
|
As vrea si eu in limba romana insa nu cred ca are cineva. Eu am gasit pe site dar in limba franceza, cine are in lb. romana sa posteze aici.
|
--------------------
RENAULT
MEGANE SCENIC
2005/1598 cmc 1,6 16 V
|
drupi |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 31 Joined: 4 November 08 From: Cluj - Floresti ![]() |
manual de utilizare scenic 2 scanat (32MB) in limba romana - http://freestorage.ro/o7ukxapvda7u
manual de reparatii scenic 2 in franceza (22MB) - http://freestorage.ro/t7fedpe62wuw Luati-le repede pana nu dispar sper sa nu am probleme cu admin |
--------------------
Renault
Megane
2003/Scenic 2
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Cica Wrong password
![]() |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
drupi |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 31 Joined: 4 November 08 From: Cluj - Floresti ![]() |
unde iti cere password?
|
--------------------
Renault
Megane
2003/Scenic 2
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
|
jedimisu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 244 Joined: 24 October 08 From: Bacau ![]() |
La mine se descarca, dar zice ca: "The file is damaged and could not be repaired."
|
--------------------
Renault
Captur, TCe EDC
2015 Energy flows where attention goes.
|
|
drupi |
![]()
|
spuneti un site unde pot face upload
2 Mar 2009, 20:02: poate merge asa http://www.2shared.com/file/4987420/6030f3da/scenic2.html This post has been edited by drupi: 2 Mar 2009, 20:02 |
--------------------
Renault
Megane
2003/Scenic 2
|
|
jedimisu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 244 Joined: 24 October 08 From: Bacau ![]() |
Struna !
Multumim fain de tot ! |
--------------------
Renault
Captur, TCe EDC
2015 Energy flows where attention goes.
|
|
blue_angel |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 26 October 08 ![]() |
sa traiti o mie de ani sefu.
am reusit sa dau jos doar manualul acela scanat in limba romana daca poate cineva sa il mai puna si pe cel de reparatii ii raman profund indatorat george |
--------------------
Renault
Scenic
2004 Scenic 2, 1.9 diesel, 2004
|
|
drupi |
![]()
|
la ultimul link am pus ambele manuale intr-o singura arhiva
era un "a" in plus <span class='edit'>4 Mar 2009, 10:19:</span> Am gasit si manual de utilizare in limba engleza (nescanat) format pdf pentru scenic 2 si pentru modus. Cand reusesc sa le uploadez undeva o sa postez link-urile Sau pot sa le adaug aici direct cu "Add this attachment"? This post has been edited by drupi: 4 Mar 2009, 10:20 |
--------------------
Renault
Megane
2003/Scenic 2
|
|
R19/16v |
![]()
|
Nu, nu le poti atasa aici.
|
--------------------
DS
5H
|
drupi |
![]()
|
ok
Am pus aici manualul de utilizare in limba engleza pt scenic 2, daca vrea careva si manualul de modus sa spuna renault_scenic_owners_manual_2005.pdf - 4.6 Mb |
--------------------
Renault
Megane
2003/Scenic 2
|
|
catalin_spiridon |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 13 February 09 ![]() |
din pacate manualul in romana nu l-am putut deschide din nici un link. Am reusit doar pe cel in engleza. Multumesc celor care s-au chinuit sa posteze.
|
--------------------
renault
scenic2
2005
- B-44-SYU
|
|
drupi |
![]()
|
am incercat sa fac un torrent cu aceste manuale, nu stiu daca functioneaza
incercati sa-l downlodati de aici http://www.mininova.org/tor/2359781 |
--------------------
Renault
Megane
2003/Scenic 2
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 22:58 |