PT CEI DIN BRASOV...AJUTOR :), info pentru ski
![]() ![]() ![]() |
PT CEI DIN BRASOV...AJUTOR :), info pentru ski
uncle |
![]() ![]()
|
||
![]() pole after pole Group: Members Posts: 528 Joined: 19 July 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
renault
megane 1.4 16v / yamaha szr 660
>>> 2005 / 1998 2.1 hatch, Influence > 26.600km la revizia de 30k pe data de 03.01.2007
|
|||
tzk |
![]()
|
membru cu megane Group: Members Posts: 208 Joined: 20 December 05 ![]() |
si eu vroiam sa urc azi in poiana, dar am auzit ca e balamuc mare si m-am calmat.
iar daca in cursul saptaminii, a fost asa iti dai seama ce e in weekend. nu am vazut cu ochii mei , deci nu pot sa iti zic sigur, dar din experienta personala stiu cam care ar fi situatia. gindeste-te ca acuma incep sa vina si rusii/moldovenii ca incep sarbatorile lor LE: am vb cu un prieten, a zis ca e adevarat ca au blocat poiana din cauza locurilor de parcare in prima zis de ninsoare, dar a doua zi s-a dus acolo mai de dimineatza si a fost ok This post has been edited by tzk: 5 Jan 2007, 09:51 |
--------------------
Renault Megane
II Sedan Expression
1,5dCi 80 2005
|
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
![]() ![]() Cand am citit titlul am crezut ca esti pe undeva inzapezit si ceri ajutor sa vina lumea sa te ajute sa dai la lopata ![]() Frumos la Poiana, neaparat sa ne pui si noua niste poze sa ne mai indulcim ziua un pic... |
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
DRD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 709 Joined: 20 September 06 From: Brasov ![]() |
A nins intr-o seara super tare si i-a luat pe toti prin surprindere,drumul spre poiana a fost blocat inclusiv si ieri,acum nu stiu cum e dar oricum o sa fie o aglomeratie imensa in poiana acum cu sarbatorile pe calendarul vechi,eu iti sugerez sa mai astepti ca zapada e la greu numai ca se incalzeste vremea.
|
--------------------
Renault
Megane 2
1.5 Dci Comfort Expresion 2004
|
|
tzk |
![]()
|
nu ca as fi fan al televiziunii asteia, dar tot de aici de pe forum intrasem sa vad alt link
zapada in poiana |
--------------------
Renault Megane
II Sedan Expression
1,5dCi 80 2005
|
|
made |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 195 Joined: 13 April 05 From: Bucuresti ![]() |
Imi cer scuze, n-am vazut ca nu s-au incarcat pozele
![]() ![]() Mai fac o incercare... Attached thumbnail(s) DSC05778.JPG ( Size: 97.05k ) Number of downloads: 32 DSC05790.JPG ( Size: 50.46k ) Number of downloads: 43 |
--------------------
ex Renault
Megane 2 Sedan
2005 Expression
|
|
casper |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 481 Joined: 9 September 05 From: militari pe stanga ![]() |
am fost sambata in Poiana, mare aglomeratie, la capatul autobuzului, ma bag frumos pe banda din stanga in spatele unui autobuz, si cand sa fac dreapta sa urc la Poiana vad cum imi face semn nenea militianu sa fac stanga, se vedea in statia de autobuz lume multa, las geamu jos ingrijorat si il intreb " s-a intamplat ceva ? " raspuns: "mergeti cu autobuzul" si atat nici o alta explicatie, doar eram proaspat intrat in UE. opresc ceva mai incolo in parcare sa ma sfatui cu ocupantii celorlalte locuri, "ce facem ne-am trezit cu noaptea-n cap sa venim atata drum pana in brasov si sa urcam cu autobuzul cu schiurile in brate ?". cand imi arunc un ochii inapoi spre intersectie, stupoare: masinile urcau fara nici o restrictie .... plini de spume ne urcam repede in masina si ocolim frumos si gata, vedem numai masina politiei parcata regulamentar si nici un garcea sa dirijeze pe nimeni spre autobuz, stateau in masina. in schimb cu mare greutate am gasit un loc de parcare sus, langa partie.
|
--------------------
MEGANE
SEDANE
2005 megane sedan expresion 1,5 dci 80 cai - martie 2005
|
|
uncle |
![]()
|
![]() pole after pole Group: Members Posts: 528 Joined: 19 July 05 From: Bucuresti ![]() |
pana la urma m-am oprit in Predeal si a fost ok, nu am stat f mult la telescaun pentru ca m-am bagat ca nesimtitul in fata... in mod normal nu fac din astea, dar acum toata lumea facea asa si nu vroiam sa stau ca boul 45 de min la coada si altii sa fac 2 coborari in timpul asta.
total 10 coborari dar nici nu mai puteam mai multe sunt stors (plecasem cu o durere la picior din Bucuresti) ![]() |
--------------------
renault
>>> 2005 / 1998 2.1 hatch, Influence > 26.600km la revizia de 30k pe data de 03.01.2007
|
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Mamaaaa ce poze frumoase... eu nu am vazut iarna asta nici o partie.
Sper ca sambata sa pot da o fuga pana la munte, eventual la Predeal, e cel mai "comod". Mai merge cineva weekendul urmator? Poate ne intalnim pe partie si facem niste coborari impreuna. |
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
made |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 195 Joined: 13 April 05 From: Bucuresti ![]() |
Wk urmator o sa fie tot nebunie cred (e revelionul pe stil vechi parca). Eu o sa mai astept vreo 2 -3 sapt, apoi ... partieeeee! Oricum, la meteo am auzit ca iarna revine in forta in ultima decada a lui Ianuarie.
poze Poiana Bv This post has been edited by made: 8 Jan 2007, 12:19 |
--------------------
ex Renault
Megane 2 Sedan
2005 Expression
|
|
tzk |
![]()
|
si acu e nebunie , ca e craciunu , cam tot aia
|
--------------------
Renault Megane
II Sedan Expression
1,5dCi 80 2005
|
|
Pearl Jam |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 135 Joined: 1 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Uncle, să nu mai faci așa. Era și lume cu copii mici la coada aia mare... E ca și cum ți-ai dovedi istețimea depășind coloana oprită la semafor... Cred, totuși că ai glumit...
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 4 Intense
2020 1.4 TCE
|
|
uncle |
![]()
|
stai linistit Peral Jam, ca nu mai fac
![]() ![]() |
--------------------
renault
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th July 2025 - 21:28 |