Probleme reale sau discreditare ?
![]() ![]() ![]() |
Probleme reale sau discreditare ?
ssilviu |
![]()
|
||
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|||
Vio |
![]()
|
![]() MEMBERMENSCH Group: Members Posts: 942 Joined: 19 April 05 From: Judetu' Sachsen, D.D.R. ![]() |
Eu ma opresc aici. Dar ii dau dreptate lui ssilviu si imi pun si eu intrebari similare. Tot felul de ilustri necunoscuti vin si fac generalizari fara noima, emit sentinte, ne indeamna pe toti sa scapam de Renouri, sa le dam foc, pe rapa la vale, sa intram si noi in randul oamenilor... Cee, noi credem ca avem bemeweuri? Nici nu sunt masini de fapt, Reno-urile noastre... azi maine cred ca ne scot si in afara legii... ar cam trebui sa ne gandim la case (garaje
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane II
2003 1,4 16V 98 cp Pack Authentique, gri boreal, 105.500 km
If you want to hit your target, shoot first, and then call whatever you hit the target. |
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Un alt aspect ciudat, este ca toate aceste posturi se termina intr-un mod categoric in genul urmator "Eu nu-mi mai cumpar Renault cat oi trai","E clar ca ei habar nu stiu ce e aia fiabilitate", "masinile Renault sunt cele mai proaste", "Sa nu va cumparati niciodata un Renault". Ceva nu miroase bine...
This post has been edited by ssilviu: 29 Nov 2006, 15:03 |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.322 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Ce nu inteleg eu este ca...daca nu esti multumit de o masina de de nu o vinzi si sa-ti iei altceva care te satisface.... nimeni nu te obliga sa umblii cu o masina care nu iti place...
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
La solicitarea Domnului ssilviu ... s-a facut split din alt topic.
|
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7)
- RO 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Vin din nou cu intrebarea "Si ce ?"
Si ce daca sunt oameni care vorbesc de Reno de parca ar fi ultima caruta ? Daca voi sunteti multumiti, e tot ce conteaza. Parca daca ati avea BMW, si ati avea singura masina dintr-un milion cu probleme (exagerez, evident), ati fi mai multumiti ? Totul se rezuma la fiecare si ce vrea de la masina. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
ssilviu |
![]()
|
Revin cu cateva exemple de asemenea reply-uri:
QUOTE apropo de probleme la Renault Laguna2.Am si eu una 3,0 V6.An de fabricatie 2002.Cumparata de noua de la reprezentanta.Sa va citez din istoricul de service: -11.000 km;schimbat mecanisme broaste -15.000 km:amortizoare fata -15.000 km:scimbat tot ce tine de iluminare interioara -33.000 km schimbat tren fata si spate fara amortizoare -49.000 km schimbat ABS bloc si senzori -65.600 km schimbat motor complet cu motorul au fost mari probleme si interventii pentru ca masina iesise din garantie.Dupa ce s-a schimbat motorul am fost rechemat in service pentru o setare noua a cutiei de viteze secventiala.Dupa 5.000 km cutia s-a stricat definitiv.Nu mai schimba nici o viteza.Am investit 4.000 euro in reparatia ei,pretul uneia noi fiind de 8.800eu.asa ca fiabilitatea la Renault este ceva necunoscut lor sau QUOTE Am un Renault Megane hatchback din 2003 .Dupa 3 ani: -2 usi nu se mai inchid 2 nu se mai deschid -macaraua fata sa stricat -15.000.000 lei +manopera reparatia adica stau fara ea pana o vand -incuiietoarea la torpedo sa stricat -computeru de bord nu mai indica toate informatiile corect... _ca sa nu mai vrb de "serviabilitatea" celor de la service Renault Am dat pe ea 15.550 DDP si ma chinui sa o vand cu 8.000... Conluzia:incercati orice altceva japoneze nemtesti numai Renault nu!!!! sau QUOTE DEZASTRU FRATILOR RENAULT LAGUNA 2.0 T 10.000KM SCHIMBAT DISCURI FRANA 15.000KM RECTIFICAT DISCURI FRANA LA STRUNG 20.000KM SCHIMBAT CASETA DIRECTIE 27.000KM SCIMBAT DISCURI FRANA 29.000KM MASINA VIBREAZA LA FRANA RASPUNS RENAULT.....NU STIM CE SA-I MAI FACEM toate astea numai intr-un singur topic aici: http://www.auto-motor-si-sport.ro/forum-au...opic,736.0.html Si daca mai cauti si pe alte forumuri mai gasesti.... This post has been edited by ssilviu: 29 Nov 2006, 15:29 |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
|
VladSoare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.716 Joined: 12 May 04 From: Voluntari, pe stînga ![]() |
Alfa are o grămadă de probleme tehnice, dar lumea o adoră.
Aston Martin costă o căruță de bani și are probleme care i-ar face chiar și pe posesorii de dacii să rîdă cu gura pînă la urechi. Și totuși, care dintre noi nu și-ar dori unul? Ferrari ia foc din senin. Și totuși, care dintre noi ar refuza un Ferrari? Etc. So, cui nu-i place Reno, e liber să-și cumpere altceva. Mie-mi place și o să mai cumpăr și altă dată. Sîc! ![]() |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
RenaultMeganeCC |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 145 Joined: 7 November 06 ![]() |
Am auzit si eu despre probleme la coloana de directie,la megane.E posibil sa fie ,dar asta nu inseamna ca toate Megane sunt proaste. Si oricum aia care vorbesc , vorbesc asa in necunostinta de cauza,sunt sigur. Chiar si cei de la Mercedes au rechemat un lot de SLR McLaren,din cauza ca putea sa ia foc , nefiind facuta corect o izolatie sau cam asa ceva . Asta ce inseamna (pentru prosti) ?
ca Mercedes e o masina proasta. Cel mai bine e sa nu vorbesti din auzite.Am auzit ca X....,am vazut la Y ...,Z zice ca . . . |
--------------------
renault
renault
2006
|
|
sorin |
![]()
|
pilot de renault Group: Members Posts: 883 Joined: 15 November 04 From: Lebbeke,Belgia ![]() |
Ma baieti,un om cu capul pe umeri nu se lasa influentat de asemenea palavragisme ieftine ceea ce denota si din vanzarile exceptionale ale firmei,fabrica automobile,van-uri,camioane si poate sa-si sponsorizeze echipa de F1.
Din asta reiese ca managementul este extraordinar si ca firma este foarte sanatoasa,asa ca mi se rupe de ce spun altii eu nu ma plang. This post has been edited by sorin: 29 Nov 2006, 18:58 |
--------------------
MEGANE 2 1,9dCi
--ESTATE
--octombrie 2004
|
|
Zetu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 633 Joined: 18 December 04 ![]() |
Pe mine unu ma dernajeaza ca exista oameni dastia care raspandesc fel de fel de "barfe" despre reno. Pe unde umblu tre sa bag capu intre umeri si sa-l plec pentru ca mi-am luat un reno, si care mai de care "Tu nu te-ai interesat ce de probleme are ?? cum de ti-ai luat reno??" sau "Eh or fi frumoase dar nu sunt rezistente".
|
--------------------
NISSAN
QASHQAI 1.3 dct Tekna
2019
|
|
RenaultMeganeCC |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 145 Joined: 7 November 06 ![]() |
Sunt perfect de acord cu sorin si zetu. Asa este !
|
--------------------
renault
renault
2006
|
|
DRD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 709 Joined: 20 September 06 From: Brasov ![]() |
Persoanele care raspandesc asemenea barfe habar nu au ce inseamana o masina,poate sa aiba 10.000 de probleme indiferent de marca,eu sunt foarte multumit de ea,nu am avunt nici o problema,merge frumos,singura problema la Renault ar fi service-urile din Romania,dar nu toate.
|
--------------------
Renault
Megane 2
1.5 Dci Comfort Expresion 2004
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Asaa, pentru ca sunt si eu in categoria celor nemultumiti de reno... Nu mai contesta nimeni ca Reno e cam la baie cu fiabilitatea, si asta nu o spun neaparat cei care umbla pe forumuri.
Eu raman la parerea ca este o masina mult prea scumpa pentru ceea ce ofera si cat te costa intretinerea ei. Nu am facut nici o afirmatie in necunostinta de cauza, tot ce am scris am scris cu dovezi in spate, cine vrea, este liber sa constate. Nu am nici un interes sa desfiintez marca in sine, concurenta a fost si este un lucru bun. Poate sunt eu carcotas pentru ca am avut masina mai buna inainte si acum mi se pare slaba asta, dar are defecte care sunt de nepermis la masina. Mai rau este ca nu sunt singurul, majoritatea celor de pe aici au fix aceleasi probleme cu ale mele, ceea ce ma doare si mai mult, n-am vazut pe nimeni cu Clio sa fie multumit de indicatorul de carburant, rar pe un Symbol pe benzina auzi sa mearga bine ambreiajul sau sa nu troncane rulmentul de presiune, sa aiba bordul dintr-un plastic mai omenesc, nu sa ma sui intr-o solenza cu un bord facut de nea tache cine stie pe unde. Ma uit la jante ca au inceput sa fuleze, asta cu anvelopele in stare buna, fara galme sau crapaturi, (deci neaccidentate) trebuie sa le echilibrez de 3-4 ori pe an si tot imi vibreaza volanu-n mana la 140. N-am auzit de o singura rechemare la service pentru probleme, deci interes zero fata de clienti, in schimb te pun sa folosesti numai consumabile originale reno (kilu' meu, pai prost eram sa-mi pun tot stergatoare valeo ca sa am aceleasi probleme...) ca sa mentii aceeasi "calitate". Asa ca nu-i nevoie sa citesc de pe la altii ca Reno e o firma cu probleme, vad si singur. Nu l-am discreditat, ba chiar i-am laudat si partile lui bune, dovada multitudinea de posturi de pe aici si sfaturile pe care le-am dat, dar nu pot sa-i trec cu vederea defectele si, de bine de rau n-o platesc eu. Daca o plateam eu imi smulgeam parul din cap, exista o varietate mare de masini care n-au atatea probleme ce-mi rapesc placerea conducerii. |
--------------------
.
.
.
|
|
ionutzbogdan |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 59 Joined: 21 November 06 ![]() |
mi am luat clio sport o masina pe care mi o doream de mult.
senzatie de masina. motorul e exceptional,consumul super bun,dotari super(xenon,piele,clima,magazie cd,racitor torpedo,esp,pilot automat,senzori lumina si ploaie,distributie variabila,),sta super bine pe drum. dar e inacceptabil ca sa zdroncane panourile usilor mai rau ca la nova lui taicameu,sa se strice senzorul de lumina si apoi sa se repare singur,sa fasaie la viteza,sa pun hartii pe la plasticele de la boxe sa nu mai vibreze,sa bata tetierele din spate,sa se duca amortizoarele spate la 30000 km,sa vibreze geamul soferului la ralanti,sa scartie scaunul,in fiecare zi sa aud cate un sunet diferit prin bord sau prin usi de ma iau nervii,etc si sa nu mai vorbesc se piese care au preturi infernale pt o marca obisnuita. de calitatea service nu mai vorbesc nimic sunt vai de mama lor si la pregatire si la respectul fata de clienti si la grija cu care lucreaza si la timpul de asteptare. pt toate astea ma ..... pe renault e o marca fara pretentii. in schimb incerc sa uit de toate micile lipsuri de calitate si de fiabilitate si sa ma bucur de ea(dc mai pot cand ma gandesc ca s ar putea sa mi se duca caseta de directie si sa ma coste vreo 50 mil) si tot n as da o pe nici un bmw sau audi acum. dar asta nu inseamna ca nu pot sa fiu obiectiv si sa ma fac ca nu remarc diferenta de calitate fata de alte masini,chiar fata de opel. vorba unui prieten de al meu cu megane"ti am zis sa nu ti iei renault" |
--------------------
RENAULT
CLIO
2004/2.0 16V
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Zetu, nu te supara dar daca tu "pleci capul" ca ai Reno, e vina TA, nu a altcuiva. In primul rand, niciodata nu trebuie sa-ti fie rusine de masina ta. Ca e trabant, ca e Reno, ca e Maybach, asta ai, asta iti permiti, si atata tot.
In al doilea rand, Reno-ul nu este o masina cu care sa-ti fie rusine. Din contra, ca design, dotari, tehnologie, este la nivel cu orice alta masina.. Si desi au preturi mici, oricum nu e o masina care si-o permite oricine. Acum fazele cu fiabilitate, sunt discutabile, nu vreau sa intru din nou in comparatii si alte prostii, dar in rest, un Reno Megane arata bine, pana si celor de la Top Gear le place, si vorba aia, ei sunt extrem de excentrici. Mie nu mi-e rusine de Reno, am doua si sunt mandru de amandoua. Eu circul mai mult cu Clio, asta-l am in Bucuresti, si am colegi de facultate cu masini la care numai tuningul depaseste pretul masinii mele (pret de noua). Si ce ? Asta e masina mea, bine ca nu ma ploua inauntru ![]() Nu tre sa-ti pese ce crede altul. Ia-ti masina care ti-o permiti, atat dpdv al pretului initial, cat si al consumului. Lasa-i pe ceilalti, ca oricum de multe ori cei care au masini mai scumpe nu zic nimic de rau de Reno, de obicei posesorii de Dacii sau "posesorii de RATB" comenteaza cel mai mult. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
ssilviu |
![]()
|
QUOTE(Laurentziu83 @ 30 Nov 2006, 13:43) Nu mai contesta nimeni ca Reno e cam la baie cu fiabilitatea Studiu de caz: Acesta este exemplul perfect al omului care a avut probleme cu masina sa si se grabeste imediat sa generelizeze si sa dea un verdict categoric. Intrebarea: cum ii facem pe acesti oameni sa-si dea seama ca se insala? |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
|
Vio |
![]()
|
![]() MEMBERMENSCH Group: Members Posts: 942 Joined: 19 April 05 From: Judetu' Sachsen, D.D.R. ![]() |
Raspuns: n-avem cum... Oricat i-ai combate cu argumente, tot o sa vina sa iti spuna ca asa e ca i-o zis lui nea Caisa mecanicul de la coltu strazii ca renourile is varza... Cred ca s-ar putea scrie o teza de doctorat despre motivele care au determinat aceasta imagine a Reno in Romania...
Daca le spui ca pe o piata matura ca Germania Megane-ul are o imagine aproape la fel de buna ca VW Golf-ul si ca practic diferenta de cifre de vanzari este data de binecunoscutul nationalism german in achizitia de masini, o sa iti rada in nas, desi tu STII ca asa este... Revenind la nea Caisa, ar fi frumos sa aveti ocazia sa auziti parerile unor nea Caisa germani despre masinile lor nationale... in majoritate se poate rezuma cam asa: "au fost odata... da' nu mai sunt"... da' le cumparam in continuare, ca-s ale noastre... Am avut parte de conversatii in care mi s-a ras in nas cand le-am spus ca Germania e pentru Romania un model, un standard in multe aspecte, de la masini si pana la comportamentul uman... Stiti ce mi s-a raspuns?... gasiti-va alt model... ca altfel nu va vad bine... |
--------------------
Renault
Megane II
If you want to hit your target, shoot first, and then call whatever you hit the target. |
|
roty |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 605 Joined: 19 May 06 ![]() |
QUOTE(Laurentziu83 @ 30 Nov 2006, 13:43) Nu mai contesta nimeni ca Reno e cam la baie cu fiabilitatea, si asta nu o spun neaparat cei care umbla pe forumuri. Probabil n-are niciun sens sa iti sugerez sa vizitezi forumurile altor marci sa vezi cate probleme pot aparea la alte masini, mai rasarite, mai "germane". La preturi pe masura. Am avut parte de multe ridicari de spranceana la primul renault. Unu care dupa fata era fan categoria "bemeve ursulet 85 cea mai bengoasa vere" m-a intrebat de ce am luat megane cand "se stie" ca are aripi din plastic care nu ma protejeaza la impact si ma fac praf...probabil nu stia ca si seria 6 foloseste acest sistem... Cert este ca dupa 1 an si jumatate de Renault, de 1 saptamana am primit cel de-al doilea membru renault in familie. De ce? Pentru ca la megane nu am avut nicio problema, pentru ca arata bine, pentru ca nu costa prea mult insa ofera foarte mult. Pana la urma fieru tot fier. Sunt unii care injura masina daca i se arde un bec. Le sugerez sa treaca pe felinare cu gaz. Toate cele bune! |
--------------------
Renault
Clio 3
2006, 1.4 16V Renault Megane II Sedan, Confort Expression, 1.6 16V 115CP, 2005
|
|
ssilviu |
![]()
|
Revenind la problema initiala, sunt adevarate povestile cu masinile alea cu mii de probleme?
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
|
Vio |
![]()
|
Ce propui?... crezi ca am putea afla cumva daca e asa sau nu?...
|
--------------------
Renault
Megane II
|
sandman_ |
![]()
|
![]() software engineer Group: Members Posts: 2.416 Joined: 20 June 05 From: Viena, Austria ![]() |
aripile alea de plastic sunt de n ori mai bune ca aripile lui de tabla de pe ursulet, dar nu mai conteaza
![]() daca unii arunca cu noriu intr-o marca e treaba lor. Asa cum spunea alexava, atata timp cat eu sunt multumit de ea, nu ma intereseaza ce spun altii, dar nu ma pot abtine sa nu el dau peste nas unora care ma iau cu figuri de masina nemteasca sau pejo hasdei care rupe tot... |
--------------------
Renault
Megane 2(.1) C-C
Dinamique, 2.0 16v 136cp, 2005
- GJ-01-SSP Renault Laguna 3 2.0dCi, 150CP, 2008
and the best is still to come... |
|
Laurentziu83 |
![]()
|
QUOTE(ssilviu @ 30 Nov 2006, 15:30) Studiu de caz: Acesta este exemplul perfect al omului care a avut probleme cu masina sa si se grabeste imediat sa generelizeze si sa dea un verdict categoric. Intrebarea: cum ii facem pe acesti oameni sa-si dea seama ca se insala? Daca vad ca se schimba ceva la calitate, adica vad si eu ca Renault se apuca sa faca masini bune, la care sa nu mai vedem atata zgarcenie, recunosc ca ma insel. Dar cand vezi din start ca pe o portiera ai o scrumiera, pe cealalta nu (cost de productie 1.5 lei maxim) , ce sa mai astepti? Cineva spunea ca pe forumuri intra doar cei care au probleme cu masina si ca nu e relevant. Gresit: cand m-am inregistrat pe reno.ro nici macar nu aveam masina, la fel ca multi altii. Normal ca n-aveam nici o problema pe atunci. Citind reno.ro, observ ca am fix aceleasi probleme cu ceilalti colegi de forum. Oare de ce? REPET: CAND VOI VEDEA IMBUNATARIREA CALITATII RENAULT VOI RECUNOASTE CA M-AM INSELAT. FARA DISCUTII. Nu sunt genul de om care sa nu recunoasca o greseala atunci cand i se pun argumentele in fata, asa ca astept. Momentan, cine are drum prin Galati este liber sa-mi inspecteze masina ca sa se convinga de adevar. Eventual ii dau si cheile pentru o proba. A, si cum spune sandman, fiecare este liber sa aleaga. Ai ales Symbol sau Logan sau Mercedes, felicitari, sa ai 1 milion de km fara probleme. Nu te condamn pentru asta, n-ai ales pe banii mei. Poti sa alegi o masina cu o rata de defecte de 99%, tu sa te simti norocos si sa nimeresti o masina din acel 1%. Felicitari. Eu sunt dintre aia nemultumiti. ![]() This post has been edited by Laurentziu83: 30 Nov 2006, 17:35 |
--------------------
.
.
.
|
|
ssilviu |
![]()
|
Ai mers cu un Clio 3? Este cea mai vanduta masina din Europa iar in Master Test-ul AMS nemtesc a iesit pe primul loc in fata lui Polo, o masina nemteasca...un lucru destul de rar la aceasta revista.
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
am si io 2 bucati de clio symbol asa ca nu vb din auzite.si pot sa spun ca scade calitatea la reno pe masura ce trec anii.
primul symbol, din 2003 e mai bun decat asta nou din 2006. lucrat mai cu grija. la asta nou mocheta e numa valuri, scartaie deja centura (masina are doar 980 km), scaunele pacane, indicatoru de benzina merge dupa luna (desi initial parea ca e ok), geamurile trosnesc exact ca la ala din 2003 (ambele au geamuri electrice), bordul face ca dracu la temperaturi scazute (zici ca se rup plasticele alea). partea mecanica e ok deocamdata. dar ce ne facem cu restu'.repet...masina cu 980 km la bord. nouasuteoptzeci. daca erau 9000 mai ziceam. si sa nu mai zic de preturile la revizii. cateva milioane bune ptr o masina in care trosnesc toate mi se pare exagerat. si nu mai vb de RR. care-s pur si simplu nesimtiti. acu' convingeti-ma pe mine ca reno e o masina ok. si pe mine si pe cei care au tot felu' de prob d-astea "minore". pe cei care se trezesc cu vopseaua cojita, pe cei care dau muzica tare sa nu mai auda scartaielile din masina ce are doar cateva mii de km, pe cei care se trezesc ca le trosneste nush ce pe la directie...etc. ptr mine e clar ca reno, in ultimii ani a scazut mult calitatea. P.S am mers c-un clio 3 (masina de drivetest cu 2000 si ceva de km in bord) inainte sa iau al doilea symbol. trosnea frate si bordu lu' nea clio 3. la 2000 de km. asa ca... io ma gandesc, ca poate au alergie la drumurile de pe la noi....masinutele astea reno. poate is mai sensibile la denivelari. ca altfel nu-mi explic de ce nemtalaii is multumiti de ele. sau poate alora le-or da renouri lucrate mai cu grija.... This post has been edited by cristib: 30 Nov 2006, 20:26 |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
Pearl Jam |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 135 Joined: 1 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Să știi că și nemții au scăzut nivelul calitativ. De fapt toți producătorii de serie mediană, e un efect al globalizării, cu utilizarea unor materiale mai economice, ca să iasă prețul final mai mic...
Cu toate astea, dacă faci diferența între CLIO III și POLO, Renault-ul e de departe mai finisat. Atât la interior cît și la exterior. Eu am cu a mea 12000km. Sunt un om mulțumit. Cineva de pe forum mi-a dat odată un sfat: să nu-mi doresc mai mult decât poate mașina. În afară de gropile care mi-au îndoit două jante, nu am avut nici o problemă. În fine, atât cât pot să-mi dau seama. Mai am 3000 până la prima revizie. Oricum, pot spune că m-am îndrăgostit a doua oară. După ce ani de zile am condus VW. |
--------------------
Renault
Megane Sedan 4 Intense
2020 1.4 TCE
|
|
sandman_ |
![]()
|
![]() software engineer Group: Members Posts: 2.416 Joined: 20 June 05 From: Viena, Austria ![]() |
QUOTE(Laurentziu83 @ 30 Nov 2006, 16:34) Dar cand vezi din start ca pe o portiera ai o scrumiera, pe cealalta nu (cost de productie 1.5 lei maxim) , ce sa mai astepti? asa are si VW, si opel si multe marci... ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2(.1) C-C
Dinamique, 2.0 16v 136cp, 2005
- GJ-01-SSP Renault Laguna 3 2.0dCi, 150CP, 2008
and the best is still to come... |
|
DRD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 709 Joined: 20 September 06 From: Brasov ![]() |
Am niste vecini care au ras de mine cand le-am spus ca masina mea are aripi de plastic si panourile exterioare de la usi sunt tot de plastic,habar nu au cate beneficii aduc acele componente de plastic(greutate,cost,siguranta,pret,durabilitate).
|
--------------------
Renault
Megane 2
1.5 Dci Comfort Expresion 2004
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Astea oricum sunt prostii, tu ca sofer nici nu le vezi.
|
--------------------
.
.
.
|
|
ssilviu |
![]()
|
Exact cum calitatea fabricatiei si a materialelor, puncte extrem de pozitive considerate de unii la maritul Golf, tu ca sofer nici nu le vezi.
This post has been edited by ssilviu: 1 Dec 2006, 16:38 |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th May 2025 - 17:47 |