Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

3 Pages < 1 2 3 > 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

SE K800i, Vs

ktmbull
post 8 Dec 2006, 18:44
Post #31

Membru autentic

Group: Members
From: Bucuresti

--------------------
Renault Megane Sedan(2.1), 1.6 16v, Confort Expression+Clima, 2005.
+2 roti.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
A l e x
post 8 Dec 2006, 18:48
Post #32

Showing the fangs of rage

Group: Moderatori

Clar inferioare celor de la Nokia.

--------------------
. . .
No remorse, no repent.
+
ktmbull
post 8 Dec 2006, 18:49
Post #33

Membru autentic

why

--------------------
+2 roti.
+
A l e x
post 8 Dec 2006, 18:51
Post #34

Pai se vede... Uite-te cum arata o poza de la claus si apoi uite-te la ale tale... Sper sa nu o iei in nume de rau, eu nu iti reprosez nimic, zic doar de telefon, ca la urma urmei despre asta se vorbea initial, k800i vs. n73

--------------------
. . .
No remorse, no repent.
+
ktmbull
post 8 Dec 2006, 18:52
Post #35

Membru autentic

Man eu intreb de ce ti se par mai slabe nu o iau in nici un fel, vorbim despre telefoane.

Sa dau niste detalii:
Poza 1 e facuta in conditii de lumina slaba, fara blit.
Poza 2 e macro mode la lumina becului din baie.
Poaz 3 prin geamul de la masina.

La N73 pozele au foarte mult zgomot, iar claritatea se pierde spre colturi.
Pozele de la N73 sunt colorate dar culorile alea in realitate sunt mult mai sterse.

This post has been edited by ktmbull: 8 Dec 2006, 18:59

--------------------
+2 roti.
+
A l e x
post 8 Dec 2006, 19:18
Post #36

Intr-adevar, acu ma uit din nou la poza din baie si a iesit ok.

Celelalte doua mi se par putin inferioare... Oricum, diferentele sunt destul de mici, sincer sa fiu e vorba de gust la design, firma, menu, etc.. cand e vorba de aceasta alegere.

Eu unul sunt cu boala pe Nokia deci nu as alege altceva.

--------------------
. . .
No remorse, no repent.
+
ktmbull
post 8 Dec 2006, 19:36
Post #37

Membru autentic

QUOTE(alexava @ 8 Dec 2006, 19:18)

sincer sa fiu e vorba de gust la design, firma, menu, etc.. cand e vorba de aceasta alegere.

*

Cam asa. Oricum un topic despre mobile este binevenit.

--------------------
+2 roti.
+
ssilviu
post 8 Dec 2006, 19:53
Post #38

F1 Man

From: Nicaieri

E greu ca compari doua poze facute in conditii total diferite. Daca vreti sa vedeti cum se comporta in situatii asemanatoare vizitati linkul postat de mine pe prima pagina.

--------------------
Renault Megane 2 GPL 2006
Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC
Renault Clio 4.2 1.2 EDC
Dacia Dokker 1.6 SCE GPL
Dacia Logan 1.4 GPL
+
A l e x
post 8 Dec 2006, 20:45
Post #39

Da sunt de-acord ! Pe GSM arena sunt comparatii pertinente cu poze facute in aceeasi locatie, in acelasi timp, deci usor de comparat.

--------------------
. . .
No remorse, no repent.
+
A l e x
post 13 Sep 2007, 17:16
Post #40

Ca sa nu mai deschid alt topic, scot Sony Ericsson telefon de 5 mp, rivalul N95-ului...

http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_k850...-review-162.php

N95-ul e scos de aproape jumatate de an... Ma rog, k850-ul din teste e inca "pre-release" dar nu cred ca se vor schima multe... Vedeti cine a castigat...

Cu dedicatie speciala fanilor SE AlexV si ssilviu wink.gif

--------------------
. . .
No remorse, no repent.
+
Laurentziu83
post 13 Sep 2007, 20:07
Post #41

Membru autentic

Si eu am fost fan Nokia, dupa un 3310 pe care l-am avut 4 ani si 1101 pe care il am de un an si jumatate. Din pacate insa, o colega de la munca are un SE k750i destul de placut la meniu, etc. Nu l-am bagat prea mult in seama, insa am pus mana pe N72 (sau N73) cred, al sefului. Pot sa zic ca era bataie de joc telefonul ala. In afara de softul Vodafone de pe el, oribil (rosu ala strident...), mai si mergea greu, de parca era windows XP instalat in 64 ram, si, colac peste pupaza, mai scria ca ESTE NORMAL sa mearga greu softul. Pai nene, dai o groaza de bani pe un telefon sa mearga intepat? Apoi a vrut sa-l conecteze la Bluetooth-ul cd-player-ului din masina. SE-ul s-a conectat in 2 timpi si 3 miscari, Nokia n-am reusit nici dupa o ora, sau, de fapt am reusit de vreo 2-3 ori, dar din greseala, si n-a tinut.
De atunci a cam palit stima mea pentru Nokia. Isi merita renumele pentru multitudinea de telefoane ce au avut softul derivat din 5110, telefoane bune de altfel, dar cu asta m-au dezamagit. Nu mai vorbim ca sunt si mai scumpe decat concurenta la aceleasi dotari si nici nu mai sunt asa fiabile si, colac peste pupaza, sa ma uit pe un 1110 sa vad un soft asemanator cu cel de pe Alcatel-urile vechi...

Pentru poze am Canon Ixus 30. tongue.gif

--------------------
. . .
+
A l e x
post 14 Sep 2007, 10:50
Post #42

Ca si la masini, vad ca se dau exemple de cazuri izolate pentru a generaliza o firma cu zeci de produse...

Fratele meu, rosul ala strident e tema de la Vodafone cu care vine telefonul... Nu e vina firmei Nokia ca asta considera Vodafone-ul frumos. Si telefonul meu e de la Vodafone, si a venit cu 2 teme de la ei, una stridenta si una chiar misto care o am acum pe telefon, dar frumoase sau nu, nu sunt de la producator. Nu tine de soft cum arata, tine de teme (stii tu, themes), pot fi schimbate usor...

Daca mergea greu, cine stie care era problema. Sunt si computere performante care merg greu din cauza ca le-au obosit utilizatorii cu softuri de mananca ramul, etc.. Daca ii facea un update la firmware ca un om normal poate rezolva problema, cine stie, eu m-am jucat cu vreo doua n73-uri si chiar se miscau ok... Symbianul are buguri, dar nu e chiar cum zici tu...

Asta cu bluetoothul sunt convins ca tine de incompetenta utilizatorului, fara suparare...

Daca astea sunt argumentele ca Nokia e inferior, ca te-ai jucat tu cu unul cu o tema urata care se misca greu, deci nu te supara, dar inseamna ca n-ai nicio treaba...

Sony Ericsson sta foarte bine la camere, si nici nu ma mira, au tehnologia Sony in spate. Inafara de filmat, unde sunt varza, la poze sunt foarte decenti, dar cam atat... A mai e si faza ca au un raport calitate/pret bun.. Aici sunt de-acord, Nokia sunt mult prea scumpe... Daca nu as reusi sa iau telefoane la oferte, nu as da 25 milioane pe unul nou...

--------------------
. . .
No remorse, no repent.
+
bear_mc
post 14 Sep 2007, 10:59
Post #43

Half-Life 2 Fan

Sony-Ericsson este un fel de renault al telefoanelor. Bun si mai ieftin decat celelalte. Pozele sunt facute cu un W810i care a costat vreo 5 mil nou. Arata-mi un tel nokia care la pretul asta face poze la fel?

Attached thumbnail(s)
DSC00225.JPG ( Size: 364.31k ) Number of downloads: 30
DSC00255.JPG ( Size: 444.35k ) Number of downloads: 31
DSC00254.JPG ( Size: 555.16k ) Number of downloads: 25

--------------------
Renault Megane II 2005 - B-43-ZHY (sau 42)
Confort Expression+clima+jante+vopsea metalizata
(masina lu'tata) for( int i=0, i<68730, i++)
+
A l e x
post 14 Sep 2007, 12:15
Post #44

Eu sunt de-acord ca e un fel de "Renault" din cauza ca e mai ieftin. Daca ar fi sa aleg dupa pretul real, fara abonament, as lua clar SE ca e mult mai ieftin (precum am zis, 20 milioane e enorm pentru un rahatel de telefon care dupa un an e invechit) dar aici comparam "ce poate" fiecare... Nu care merita mai mult...

Daca ar fi sa iei orice telefon gratis, deci sa nu-ti pese ca e 2 milioane sau 20 de milioane, ce ai alege ? Nu cumva ai alege un Nokia ?

--------------------
. . .
No remorse, no repent.
+
Meghitzanul
post 14 Sep 2007, 13:41
Post #45

***** 4 ISOFIX

cateva poze facute cu S-E K800i:
http://www.reno.ro/index.php?showtopic=418...dpost&p=1038028
http://www.reno.ro/index.php?showtopic=418...dpost&p=1040438

plus cateva facute noaptea (era aproape bezna pe o strada f putin luminata):
DSC00024.JPG ( Size: 661.64k ) Number of downloads: 21
DSC00020.JPG ( Size: 629.94k ) Number of downloads: 18
DSC00019.JPG ( Size: 626.7k ) Number of downloads: 21

sunt f mandru de achizitia facuta... l-am luat special pt pozele reusite pe care le face, pt ca ocaziile de a "surprinde" ceva sunt multiple si de multe ori am aparatul foto cu mine

ps: ochii rosii i-a scos pt ca il aveam de 2 zile si inca nu apucasem sa butonez prea mult meniul tongue.gif

This post has been edited by Meghitzanul: 14 Sep 2007, 13:49

--------------------
VW Passat Variant 2.0TDI 170cp DSG 2008
Audi A3 Sportback 2.0TDI 140cp DSG 2008
ex Renault Megane 1.6 16v 2004
Alan 42 + Sirio Turbo 2000 / Alan 42 + Sirio Turbo 1000
+
Laurentziu83
post 14 Sep 2007, 13:49
Post #46

Membru autentic

QUOTE(A l e x @ 14 Sep 2007, 11:50)
Ca si la masini, vad ca se dau exemple de cazuri izolate pentru a generaliza o firma cu zeci de produse...

Fratele meu, rosul ala strident e tema de la Vodafone cu care vine telefonul... Nu e vina firmei Nokia ca asta considera Vodafone-ul frumos. Si telefonul meu e de la Vodafone, si a venit cu 2 teme de la ei, una stridenta si una chiar misto care o am acum pe telefon, dar frumoase sau nu, nu sunt de la producator. Nu tine de soft cum arata, tine de teme (stii tu, themes), pot fi schimbate usor...

Daca mergea greu, cine stie care era problema. Sunt si computere performante care merg greu din cauza ca le-au obosit utilizatorii cu softuri de mananca ramul, etc.. Daca ii facea un update la firmware ca un om normal poate rezolva problema, cine stie, eu m-am jucat cu vreo doua n73-uri si chiar se miscau ok... Symbianul are buguri, dar nu e chiar cum zici tu...

Asta cu bluetoothul sunt convins ca tine de incompetenta utilizatorului, fara suparare...

Daca astea sunt argumentele ca Nokia e inferior, ca te-ai jucat tu cu unul cu o tema urata care se misca greu, deci nu te supara, dar inseamna ca n-ai nicio treaba...

Sony Ericsson sta foarte bine la camere, si nici nu ma mira, au tehnologia Sony in spate. Inafara de filmat, unde sunt varza, la poze sunt foarte decenti, dar cam atat... A mai e si faza ca au un raport calitate/pret bun.. Aici sunt de-acord, Nokia sunt mult prea scumpe... Daca nu as reusi sa iau telefoane la oferte, nu as da 25 milioane pe unul nou...
*

Bun, sa zicem ca era tema in telefon, trecem peste asta.

Mergea greu telefonul chiar si dupa o resetare generala, cand ar fi trebuit sa mearga brici. Iar telefonul nu vazuse programe instalate pe el, etc, pentru un motiv simplu, si anume, utilizatorul lui nu il conecta la PC sau altceva, il cumparase doar pentru apeluri video.

Cu bluetooth-ul, daca zici tu ca tine de incompetenta utilizatorului, atunci de ce SE-ul l-am conectat imediat si a mers perfect, iar la Nokia stateam cu manualul telefonului in mana si cu manualul mp3-player-ului masinii si tot nu voia sa se conecteze. Pana la urma, trebuie facultate ca sa conectezi un telefon prin bluetooth?
De atunci mi-a pierit stima pentru Nokia, sunt in continuare multumit de 1101 al meu, de autonomia bateriei si de rezistenta la socuri (acesta e si motivul pentru care nu vreau telefon scump, ca mai pun mainile pline de vaselina pe el), dar la modelul ala superior mi s-a parut bataie de joc sa mearga greu si sa mai scrie si in manual asta. Si apoi sa justifice pretul piperat.

--------------------
. . .
+
A l e x
post 14 Sep 2007, 15:01
Post #47

Eu atat spun... Nu poti judeca toate produsele Nokia dupa 1 produs. Macar daca ai generaliza toate N73-urile as intelege -- desi eu ti-am spus ca m-am jucat cu el si n-am vazut nimic nasol, deci la tine e un caz izolat... Cu ce alte telefoane Nokia de ultima generatie te-ai jucat ca sa ajungi la asa o concluzie?

Si daca spuneai de Sony Ericsson sau Motorola (doua firme care nu ma incanta pe mine prea mult) ca sunt proaste ca ai vazut tu UN telefon acelasi raspuns ti-l dadeam. Mi se pare absurd sa judeci o firma intreaga pe baza experientei tale cu un singur model. Dar ma rog... Imi aduce aminte de discutiile despre EuroNCAP unde toti cei cu masini slabute spuneau ca "Lasa ca am vazut si eu o masina de 5 stele in care au murit toti" biggrin.gif

This post has been edited by A l e x: 14 Sep 2007, 15:02

--------------------
. . .
No remorse, no repent.
+
bear_mc
post 14 Sep 2007, 15:04
Post #48

Half-Life 2 Fan

QUOTE(A l e x @ 14 Sep 2007, 13:15)
Daca ar fi sa iei orice telefon gratis, deci sa nu-ti pese ca e 2 milioane sau 20 de milioane, ce ai alege ? Nu cumva ai alege un Nokia ?
*

Nope... nu as alege Nokia. smile.gif

--------------------
+
A l e x
post 14 Sep 2007, 15:09
Post #49

In aceeasi masura in care nici eu n-as alege Mercedes daca mi-ar da-o cineva gratis rolleyes.gif

--------------------
. . .
No remorse, no repent.
+
Duyu
post 14 Sep 2007, 15:14
Post #50

Membru dependent de forum

From: B u c u r e ș t i

QUOTE(Laurentziu83 @ 14 Sep 2007, 14:49)
Mergea greu telefonul chiar si dupa o resetare generala, cand ar fi trebuit sa mearga brici.

Nokia ca Nokia, dar sa vezi Motorola cum merge... IN RELUARE! wacko.gif

This post has been edited by Duyu: 14 Sep 2007, 15:14

--------------------
Renault Clio Symbol 1.5 dCi, 65 CP - with Vredestein Snowtrac 3

An Fabricație: 2006

Kilometraj: ~95.000 km
+
bear_mc
post 14 Sep 2007, 16:35
Post #51

Half-Life 2 Fan

Motorola e praf rau de tot. Mi-a luat 5-6 min sa vad si sa trimit prin bluetooth niste poze. wacko.gif
Alex, mie nu-mi place Nokia si nu as alege nokia daca as avea posibilitatea sa iau alt telefon gratis.

--------------------
+
Laurentziu83
post 15 Sep 2007, 09:38
Post #52

Membru autentic

QUOTE(A l e x @ 14 Sep 2007, 13:15)
*

L-as alege p-ala cu valoarea de revanzare cat mai mare, pentru ca asta as face in secunda 2.
Telefon am deja, 1101. blush.gif

ALEX, vad ca esti fan Nokia, crede-ma, si eu eram, mai ales pentru cele cu softul derivat din 5110, am avut 3310 4 ani, acum am 1101 tocmai pentru ca e un telefon pe care nici nu-l simt, il pun saptamanal la incarcat, stiu exact cum sa-l manevrez, fac si calcule pe el fara sa ma uit la el, numai nu compun sms-uri cand conduc, nu mai zic ca nu suportam Ericssoanele neam, mai ales alea gen T230, cand trebuia sa sun de pe unul, mi se punea pata. In schimb, de cand tot vad la o colega un K750i de un an de zile, parca mi s-a schimbat parerea despre ele, vad ca se misca binisor, face poze ok, ba chiar ne arata un prieten niste poze tiparite pe format carte postala si de-abia dupa ce m-am uitat mi-a spus respectivul ca sunt facute cu telefonul ala. Si de cand am vazut N73 ala (bine posibil sa fi fost N72, nu ma pricep asa bine), cand am mai auzit ca a costat o groaza de bani si mergea ca naiba, in conditiile in care proprietarul nici habar nu avea de instalat softuri sau alte alea, pur si simplu doar suna de pe el si era sunat, mi s-a cam dus stima pentru Nokia.

This post has been edited by Laurentziu83: 15 Sep 2007, 09:45

--------------------
. . .
+
A l e x
post 15 Sep 2007, 10:38
Post #53

Nu conteaza ca-mi place Nokia sau nu... E aiurea sa judeci toate produsele Nokia ("Mi-am pierdut stima pentru Nokia") ca un telefon nu mergea bine. Poate era defect. Cine stie ? Se intampla...

Ti-am zis.. Puteai sa spui asta si despre SE sau Motorola, tot aiurea mi se parea. Nu poti generaliza dupa un caz izolat...

--------------------
. . .
No remorse, no repent.
+
DrK
post 17 Sep 2007, 09:32
Post #54

Lapins Creed Assassin

From: From: From:

Inainte sa iti pui problema ce telefon vrei trebuie sa te gandesti ce vrei sa faci cu el...
fashion phone sau business phone.. simplu
vrei fashion/partzuri phone iti iei un SE cu cybershoot si faci poze cu tine si pasaricile in krystal...poate dupa 20 de poze ai noroc sa faci si comanda la taxi de pe acelasi telefon ...

vrei business phone? alegi intre Nokia, SPV (Microsoft), si pda-uri... E50 (telefonul de manelisti) este o alegere buna daca vrei mai mult sa vb la telefon nu sa faci poze lu` coana tantica cu zoom pe aparatu dentar. la pda-uri nu ma bag pentru ca fac prea multe chestii nefolositoare pentru multi care detin asa ceva. mai bine imi iau un laptop Sony VAIO si stiu ca am si un avi in hd cu "4 nopti si 4 zile" biggrin.gif
SE, Mototola, Samsung si evident unele telefoane Nokia sunt strict fashion.
Atentie si la ce telefon nokia alegeti pentru ca sunt sanse sa nu iasa bine nici bateria nici poza din afacerea asta smile.gif
Iar pentru cei care se plang de sistemul de operare dep e nokia: baieti, e un soft de telefon, nu e PC... Daca merge mai greu asteptati, daca se blocheaza, e vina voastra...

This post has been edited by DrK: 17 Sep 2007, 09:33

--------------------
Sedan Negru 2015
Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso
+
ssilviu
post 17 Sep 2007, 14:16
Post #55

F1 Man

From: Nicaieri

Mai luati de aici niste poze cu k800i:

Attached thumbnail(s)
DSC01203.JPG ( Size: 832.58k ) Number of downloads: 17
DSC01240.JPG ( Size: 696.05k ) Number of downloads: 18
DSC01201.JPG ( Size: 627.41k ) Number of downloads: 19
DSC01142.JPG ( Size: 456.33k ) Number of downloads: 26

--------------------
Renault Megane 2 GPL 2006
Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC
Renault Clio 4.2 1.2 EDC
Dacia Dokker 1.6 SCE GPL
Dacia Logan 1.4 GPL
+
Freeymind
post 17 Sep 2007, 14:40
Post #56

Membru incepator

From: Cluj Napoca

QUOTE(DrK @ 17 Sep 2007, 11:02)

E50 (telefonul de manelisti) este o alegere buna daca vrei mai mult sa vb la telefon
*

aici nu am inteles ce vrei sa spui... E50 = este o alegere buna daca vrei mai mult sa vb la telefon... scuze in nici un caz. un coleg si-l incarca zilnic si nu este nici manelist ph34r.gif

--------------------
Renault Megane II 1.6 16V Bicorp 2006
+
DrK
post 17 Sep 2007, 14:47
Post #57

Lapins Creed Assassin

telefon de manelisti - asa se zice. eu am E50, nu sunt manelist, il incarc o data la 3-4 zile. Ca sa nu existe nici un dubiu, am abonament cu 650 minute incluse si il termin foarte repede...
Am auzit si eu povesti cu E50 incarcat in fiecare zi dar... chiar ma depaseste...
Durata baterieri mai este influentata si de zona in care locuiesti... (puterea semnalului )

This post has been edited by DrK: 17 Sep 2007, 15:57

--------------------
Sedan Negru 2015
+
Freeymind
post 17 Sep 2007, 15:16
Post #58

Membru incepator

650 min incluse inseamna cel putin 21 de minute zilnic vorbite. colegul meu il foloseste ca telefon de serviciu si vorbeste cel putin 60 de min zilnic. Ca sa nu mai spun de multiplele bug-uri ale telefonului ce nu pot fi rezolvate nicicum, ex: difuzorul care porneste automat si determina blocarea telefonului (nu recomand la nimeni E50). Partea cea mai ciudata e ca dupa cate am inteles nu se intamplata la toate E50-urile...

--------------------
+
DrK
post 17 Sep 2007, 15:56
Post #59

Lapins Creed Assassin

pe bune... e amuzant ce zici tu aici... stiam ca o sa faci imparteala repede si sa imi spui ca acel coleg al tau vb mai mult...
..pai... 20x3 = 60 .. bun. Talk-time la E50 - Up to 6 h 40 min. hai sa zicem ca e exagerat... dar daca tu imi spui mie ca acel telefon nu tine mai mult de 60 de minute de convorbire pe zi cred ca mai bine ii spui colegului tau sa nu mai asculte muzica mp3 ca nu e walkman...
difuzorul porneste automat?? strange shit... smile.gif
Nu te supara, telefonul e cumparat de la un dealer? sau... smile.gif

--------------------
Sedan Negru 2015
+
Freeymind
post 17 Sep 2007, 16:01
Post #60

Membru incepator

Vodafone Romania s.a. - de aici s-a cumparat.
Ce incerc sa spun aici este doar o alta experienta, ce-i drept diferita de a lui DrK, cu un E 50 - daca imi placeau polemicile poate faceam politica. De la inceput am zis ca nu toate E50-urile au probleme... deci nu am generalizat ci doar explicam ce si cum am constatat eu... plus ca daca vrei numaidecat iti pot face o copie a certificatului de garantie care arata clar "bubele" E50-ului in cauza. Chiar si Nokia(prin service-urile care le are la noi) recunoaste lipsurile acestui telefon. Pentru mine telefonul asta e ca o blonda blush.gif

This post has been edited by Freeymind: 17 Sep 2007, 16:33

--------------------
+
3 Pages < 1 2 3 >
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 30th April 2025 - 06:49
Dacia