Sunteti multumiti de Twingo?, ce va ne/multumeste?
![]() ![]() ![]() |
Sunteti multumiti de Twingo?, ce va ne/multumeste?
bubu782001 |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 2.897 Joined: 24 July 06 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio 3
- -
2007
|
|||
ionutz83 |
![]()
|
![]() ing. Group: Members Posts: 124 Joined: 13 February 05 From: Iasi ![]() |
QUOTE(Tamango @ 5 Feb 2010, 19:15) Ei, fii serios, daca rabatezi scaunele poti baga in ea ce nu bagi in Logan. Cand ma duc la shopping nu e nevoie sa rabatez bancheta, o mut putin mai in fata si eventual las un spatar jos, e suficient. Si turometru ... chiar nu-i simt lipsa ![]() Asa...si daca pleaca 4 persoane in vacanta...in Grecia de exemplu?...atunci tot rabatezi sau impingi bancheta spate?...sau ramane sa-ti pui o "barcuta" deasupra...asa de mers la market e ok. ![]() |
--------------------
Renault
Twingo 1.2 8v
- IS
2001
|
|
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Daca pleaca 4 persoane in vacanta in Grecia ... nu pleci cu Twingo. Poate 2 persoane ar merge, dar pentru 4 ar trebui o masina din alta clasa, nu crezi ?
![]() |
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
2017 Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
|
|
bubu782001 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.897 Joined: 24 July 06 ![]() |
Ideea cu "barcuta" deasupra nu este deloc incomoda. Pana la urma cand te duci in Grecia, nu-ti muti casa cu tine, si cum acolo este clima calda fata de cea de la noi, hainele sunt unele de tip usoare (tricouri, pantalonasi scurti, 2 -3 pantaloni lungi, chilotzari
![]() ![]() Ca doar nu-mi iau undita de pescuit in Grecia, sa ma duc sa dau la peste acolo. In conditiile actuale la hotel-urile all inclusive, nu trebuie decat ceva haine de schimb si cam atat, ca in rest de la prosoape, samponuri, papica samd este totul la hotel. Pentru Twingo exista solutii foarte multe (exemplu Thule) si foarte elegante. Parerea mea ca merge sa pleci in Grecia si cu 4 persoane in Twingo. De unde si pana unde moda ca vezi Doamne daca nu am ditai camionul, nu pot pleca? Asta este o idee stupida pur Romaneasca - numai noi putem concepe asa ceva... Mai duceti-va pe afara si o sa vedeti pe autostrazi LA GREU masini din clasa mica, care se duc, din Germania in Franta, in Spania...samd. Si nimeni nu se plange. Eu am vazut Twingo cu numere de Portugalia si la Monaco (vb aia acolo sunt masini de la Ferrari in sus). Si alerga jucaria pe acolo de numa numa. In masina erau 2 barbati cu 2 soate. Insa la noi daca nu este cat casa masina, nu concepem sa iesim cu ea, ca ne facem de ras. Cand era cu troaca de 1300 nu ii mai era nimanui rusine. Iar ca spatiu, in interior la Twingo nu cred ca este diferenta foarte mare decat la multe alte masini MARI chiar. This post has been edited by bubu782001: 15 Feb 2010, 13:19 |
--------------------
Renault
Clio 3
- -
2007
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Va rugam nu trasformati acest topic intr-o discutie despre probleme. Se enumera puntele pe care le considerati bune/pozitive dar si cele negative/slabe si atat. Multumim,
|
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 09:13 |