Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages < 1 2 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Sunteti multumiti de Twingo?, ce va ne/multumeste?

multumiti de twingo?

da [ 59 ] ** [71.95%]
asa si asa [ 12 ] ** [14.63%]
nu [ 3 ] ** [3.66%]
de masina da, de service nu [ 8 ] ** [9.76%]
Total Votes: 82
Guests cannot vote 
bubu782001
post 15 Feb 2010, 11:55
Post #31

Membru autentic

Group: Members

Depinde de masina. Sunt Solenze care au tinuta impecabila, si merg foarte bine, la fel sunt si Twingo.
Pe de alta parte, sunt Solenze varza care se balangane ca o barca, care au amortizoarele, arcurile terminate, la fel si Twingo.
Depinde pe ce dai banii. Nu te gandi acuma "domle iau un Twingo sa vezi ce masina imi trag!". Toata treaba este pe ce dai banii si ce alegi. Sunt cazuri care au avut nesansa sa aiba probleme mai mari cu ele. Sunt alte cazur la care au dat cheie si in afara de ulei si benzina nu au vazut altceva masinutele alea.
Parerea mea ca la acest capitol NU POTI compara 2 masini second hand. Ori faci asta la nivel de fabrica - noi noute puse vis-a vis (ceea ce nu prea mai ai cum), ori la unele second hand, la care conteaza intretinerea acelor masini si cum se comporta dupa un timp de folosire (nici o masina care are peste 6 -7 ani nu mai se comporta la drum ca una noua).
Am vazut multe Twingo cu suspensia lasata rau, care imi dadeau senzatia ca raman pe burta la fiecare hop, suspensia foarte moale si aveau un balanganit al caroseriei, enervant. Sunt alte Twingo care dimpotriva - au suspensia tare cu garda destul de ridicata de la sol si la care simti in spate orice hop si denivelatura. Mai sunt si rotile care contribuie la tinuta de drum (unele sunt pe 14 unele sunt pe 13) si multe alte aspecte.

This post has been edited by bubu782001: 15 Feb 2010, 11:57

--------------------
Renault Clio 3 - - 2007
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
ionutz83
post 15 Feb 2010, 12:05
Post #32

ing.

From: Iasi

QUOTE(Tamango @ 5 Feb 2010, 19:15)
Ei, fii serios, daca rabatezi scaunele poti baga in ea ce nu bagi in Logan. Cand ma duc la shopping nu e nevoie sa rabatez bancheta, o mut putin mai in fata si eventual las un spatar jos, e suficient. Si turometru ... chiar nu-i simt lipsa smile.gif
*

Asa...si daca pleaca 4 persoane in vacanta...in Grecia de exemplu?...atunci tot rabatezi sau impingi bancheta spate?...sau ramane sa-ti pui o "barcuta" deasupra...asa de mers la market e ok. biggrin.gif

--------------------
Renault Twingo 1.2 8v - IS 2001
+
Tamango
post 15 Feb 2010, 12:09
Post #33

Biciclist

From: Bucuresti

Daca pleaca 4 persoane in vacanta in Grecia ... nu pleci cu Twingo. Poate 2 persoane ar merge, dar pentru 4 ar trebui o masina din alta clasa, nu crezi ? smile.gif

--------------------
Suzuki Vitara 1,6 AT 2017
Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
+
bubu782001
post 15 Feb 2010, 13:16
Post #34

Membru autentic

Ideea cu "barcuta" deasupra nu este deloc incomoda. Pana la urma cand te duci in Grecia, nu-ti muti casa cu tine, si cum acolo este clima calda fata de cea de la noi, hainele sunt unele de tip usoare (tricouri, pantalonasi scurti, 2 -3 pantaloni lungi, chilotzari biggrin.gif , maieuri)...aaa si depinde ca daca mergem cu sotiile, mai sunt sutiene, 70 kg de medicamente, farduri si alte otravuri, chestii d'ale femeilor you know...Pentru astea este nevoie de barcuta si la un Scenic radmasa.gif .
Ca doar nu-mi iau undita de pescuit in Grecia, sa ma duc sa dau la peste acolo. In conditiile actuale la hotel-urile all inclusive, nu trebuie decat ceva haine de schimb si cam atat, ca in rest de la prosoape, samponuri, papica samd este totul la hotel.
Pentru Twingo exista solutii foarte multe (exemplu Thule) si foarte elegante.
Parerea mea ca merge sa pleci in Grecia si cu 4 persoane in Twingo. De unde si pana unde moda ca vezi Doamne daca nu am ditai camionul, nu pot pleca? Asta este o idee stupida pur Romaneasca - numai noi putem concepe asa ceva...
Mai duceti-va pe afara si o sa vedeti pe autostrazi LA GREU masini din clasa mica, care se duc, din Germania in Franta, in Spania...samd. Si nimeni nu se plange. Eu am vazut Twingo cu numere de Portugalia si la Monaco (vb aia acolo sunt masini de la Ferrari in sus). Si alerga jucaria pe acolo de numa numa. In masina erau 2 barbati cu 2 soate. Insa la noi daca nu este cat casa masina, nu concepem sa iesim cu ea, ca ne facem de ras. Cand era cu troaca de 1300 nu ii mai era nimanui rusine. Iar ca spatiu, in interior la Twingo nu cred ca este diferenta foarte mare decat la multe alte masini MARI chiar.

This post has been edited by bubu782001: 15 Feb 2010, 13:19

--------------------
Renault Clio 3 - - 2007
+
DaciaClub - Reno Bot
post Reguli topic / Topic rules
Post #

Mesaj automat

Va rugam nu trasformati acest topic intr-o discutie despre probleme. Se enumera puntele pe care le considerati bune/pozitive dar si cele negative/slabe si atat. Multumim,

--------------------
2 Pages < 1 2
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 30th July 2025 - 09:13
Dacia