incalzire butoane actionare geamuri electrice
![]() ![]() ![]() |
incalzire butoane actionare geamuri electrice
gabelu |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 75 Joined: 19 June 08 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane sedan
Luxe privilege 2007
|
|||
Rimio de Vassur |
![]()
|
Group: Members Posts: 849 Joined: 12 August 07 ![]() |
la mine se incalzesc cu geamul inchis (nu merg niciodata cu el deschis - prefer aerul conditionat in locul prafului de afara). cele pentru geamuri mai putin, cel pentur blocarea usilor din spate se incalzeste mai mult. la fel se incalzeste si butonul pilotului automat.
|
--------------------
.
.
.
|
|
2theo |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 37 Joined: 13 May 08 ![]() |
si la mine se incalzesc ,maine ma duc in service ''cu platforma''si am sa intreb,megane sedan manager din martie.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan Manager
2007/1,5 DCI 85 CP
|
|
oppy |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 10 May 08 ![]() |
din clubul celor care se incalzesc fac si eu parte. Stati calmi sunt niste leduri, chiar nu are ce sa se intample
This post has been edited by oppy: 10 Jul 2008, 10:42 |
--------------------
reno
megan sedan manager
14-06-2008
|
|
Avani |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.133 Joined: 23 October 07 From: Capitala gri ![]() |
La mine nu se incalzesc absolut deloc aceste butoane, fie cu geamul inchis, fie cu geamul lasat jumatate sau jos de tot, indiferent de pozitie nu se incalzeste nimic.
|
--------------------
.
.
. Think forward !
|
|
alexumf |
![]()
|
![]() MEMBRU CHELIOS Group: Members Posts: 775 Joined: 9 July 08 From: Bucuresti ![]() |
salut! Am avut si eu dilema asta, chiar din prima zi de cand am luat masina... au trecut de atunci 2 ani si totul e ok. Mi-am fript buricele degetelor de multe ori, maiales ca am si scaune incalzite, deci am 2 surse de incalzire in plus(la cotiera)
![]() |
--------------------
Renault
Megane Coupe
2006 RENAULT MEGANE COUPE 1.6 16v 2006
|
|
dundee |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 8 June 08 ![]() |
Am 3000 km cu masina si deja butoanele pentru geamurile din fata nu se mai aprind...cred ca s-au ars.
![]() |
--------------------
Renault
megan
2007/sedan
|
|
Tzutzy |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 23 March 08 From: Curtea de Arges ![]() |
am si eu o intrebare:la usa dreapta spate nu mai imi functioneaza comanda de coborare-ridicare nici de pe usa sofer ,nici de pe usa in cauza.in plus nu e nici ledul din buton aprins.poate fii cumva o siguranta pe fiecare comanda in parte si sa fie arsa sau alta sa fie cauza?
|
--------------------
renault
megane 2 1.9dci
- ag 77 dlo
2005 megane sedan ll 1,9dci 2005
|
|
scooth |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 28 December 10 ![]() |
-si la mine,mai accentuat butonul blocare usi si geamuri,celelalte sunt la temperatura acceptabila
|
--------------------
renault
megane 3. 1.5 dci.
2010
|
|
ivan virgil |
![]()
|
![]() Nimeni nu s-a nascut invatat!!! Group: Members Posts: 26 Joined: 7 May 12 From: bucuresti ![]() |
si eu sunt de aceeasi parere,se incalzesc dar nu vad o problema majora in asta,daca erau probleme cu siguranta aveam batai de cap..
![]() |
--------------------
renault
megane 2
- B-41-MDJ
2007-privilege 1.5d
|
|
tupeu_adrian |
![]()
|
![]() Membru tuning interior Group: Members Posts: 367 Joined: 11 September 12 From: BARLAD ![]() |
la symbol`ul meu fabricatie 2007 sunt becuri ceea ce era normal sa se incalzeasca dar foarte putin pt ca avea si o protectie de plastic portocalie care avea si rolul de a face lumina portocalie ca bordul.....o incalzire foarte usoara la cele ce au becuri nu e nimic grav dar la cele cu leduri este imposibil ca acestea sa se incalzeasca....nici un led nu o sa incalzeasca destul de tare cat sa il simti prin alta bucata de plastic.....de aceea e recomandat de dus la un service sau electrician de calitate de a verifica instalatia......eu de asta am ales ca in toata masina sa imi pun numai leduri si sa ma descotorosesc de becuri si plus de un consum al bateriei....un led consuma mult mai putin decat un bec
Attached thumbnail(s) SANY0017.JPG ( Size: 3.51mb ) Number of downloads: 220 |
--------------------
RENAULT CLIO II PH4
SYMBOL 2007,1.5DCI/85CP / VS 07 YCE......DACIA
LOGAN I PH1 2004/1.4MPI/65CP / VS 03 UWT
|
|
lucianian |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 106 Joined: 1 September 12 ![]() |
Si la mine frige toata zona cu comenzile de actionare a geamurilor si blocare/deblocare. Renault Megane 2, 2007, 1.5 dci 106 cai
|
--------------------
renault
megane
- b97hhh
2007
|
|
racov |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 22 June 09 ![]() |
Si la mine.
Probabil se incalzezc rezistentele (conform schemei electrice) daca sunt micute. LED-urile nu se incelzesc niciodata. A desfacut cineva acest ansamblu sa vada concret ce e inauntru? Poze? Butonul de blocare se incalzeste cel mai tare, dar doar cand e apasat. La o usa sau doua nu se mai aprinde ledul. Stie cineva cum se desface/schimba? |
--------------------
Renault
Megane II
- B49RAK
2007 Break 1,5 dCi/80CP
|
|
pcblayouter |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 79 Joined: 2 December 12 From: Pitesti ![]() |
pentru a scapa de caldura degajata de becuri puteti sa schimbati becurile cu leduri.
mai multe informatii gasiti aici: http://www.daciaclub.ro/index.php?act=ST&f=109&t=257796 |
--------------------
dacia
logan
2005 pcblayouter@yahoo.com
|
|
tyej22 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 16 January 12 From: Caransebes ![]() |
Eu am schimbat saptamana treuta cele 2 leduri de la butoanele ce actioneaza geamurile din fata,fiindca erau arse.Se scoate ansamblu de butoane trecand de el din partea din fata prin ridicare,se demufeaza mufele(vedeti ca mufele au siguranta de blocare) si se scoate soclu cu leduri,nu se desfac butoanele de pe ansamblu.Ledurile au un prezervativ albastru pe ele care se da jos si se pune pe noul LED.LED-ul se schimba prin ridicare din soclu si de pe firele care sunt prinse in cablaj.Nu se dezlipeste si nu lipeste nimic cu pistolul de lipit.Cel mai indicat este se mergeti la un electronist ,10 lei LED-uri plus manopera.
|
--------------------
Renault Megane
Megane 2.2
- CS 22 TYE
2007 1.5 dci 105 CP(78 KW)
|
|
Snoopz |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 167 Joined: 7 July 08 ![]() |
Si eu am facut operatiunea asta si am observat ca inauntru erau becuri..nicidecum LED-uri :-??
This post has been edited by Snoopz: 10 Feb 2013, 12:41 |
--------------------
NU
NU
NU
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 01:16 |