Cauciucuri All Season
![]() ![]() ![]() |
Cauciucuri All Season
Bliss |
![]()
|
||
![]() - Group: Members Posts: 937 Joined: 10 July 06 ![]() |
|
||
--------------------
-
-
-
|
|||
INFANTERIST |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 146 Joined: 20 January 08 From: Romania ![]() |
Pe fata am cauciucuri de vara
Pe spate de iarna BRIDGESTONE BLIZZAK LM-18 STUDLESS 185/60/R15 84T MADE IN FRANTA Cam tocite dar mai tin Ce se intampla daca voi circula cu ele toata vara Nu am bani de altele de vara |
--------------------
MEGANE
1400 TCE
BREAK
|
|
bh07xyk |
![]()
|
![]() C Group: Members Posts: 976 Joined: 10 March 06 From: Oradea ![]() |
Se vor toci si mai tare. Cu mult. Compozitia chimica le face sa se inmoaie mult mai tare la caldura decat cele de vara. Fiind mai moi, vor fi mai aderente si vei lasa mai mult din ele pe asfalt la fiecare curba.
Daca nu ai ce face, asta e, dar nu prea cred ca le vei mai putea folosi la iarna. Mai bine te chinui si iei 2 de vara si le ai pe astea la iarna decat sa cumperi la toamna de iarna si din nou la anu' de vara. This post has been edited by bh07xyk: 2 Apr 2008, 13:52 |
--------------------
Alfa Romeo 156
Sportwagon 1.9 JTD
2003 Progression ex Laguna Grandtour 1.9dci Dynamique , 120, 17", 2002
Manuale reparatii Laguna in pagina personala. |
|
ionutt daniel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.139 Joined: 22 August 06 From: Giurgiu ![]() |
Vredestein Quatrac 2 am eu pe Dacie si sunt super incantat d ele. in iarna au avut super aderenta, iar acum de cand s-a incalzit afara sunt la fel de ferme. Tare mi-as dori si la Megane niste cauciucuri de astea in schimbul celor Michelin.
|
--------------------
renault
espace
2.2
- bulgariax4
|
|
tiberiu27 |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 239 Joined: 6 July 06 From: baia mare ![]() |
Pe masina am Nokian WR 205/55 R16 94V XL - cand le-am cumparat am crezut ca sunt de iarna , dar acum am vazut ca sunt All season- Cum poate sa fie desenat pe ele fulgi de zapada si sa fie all season? cum se poate sa ceri de iarna si sa te alegi cu altceva...bine ca mi-am luat azi 2 goodyear excellence cu 250 ron din metro.....
![]() 8 Apr 2008, 16:31: Par sa fie totusi Cauciucuri de iarna Nokianurile astea : Cauciucuri de iarna M+S Kennung , Anvelopa Nokian WR are un profil simetric, iar directia de rotatie este stabilizata. Anvelopa este utilizabila pe tot timpul anului. Sistem de avertizare al erodarii DSI. M-a derutat faza de mai sus cu tot timpul anului , si ca pe site pe carem-am uitat nu scria ca sunt de iarna... This post has been edited by tiberiu27: 8 Apr 2008, 17:31 |
--------------------
renault
sedan2
2004 1.5 dci
|
|
INFANTERIST |
![]()
|
mersi mult de sfat
|
--------------------
MEGANE
1400 TCE
BREAK
|
|
wolfdan |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 90 Joined: 13 May 08 From: Bucuresti ![]() |
am avut si eu FIRESTONE si se comportau foarte nasol ,eu recomand de vara sau de iarna
|
--------------------
renault
clio symbol
2006
|
|
INFANTERIST |
![]()
|
mersi de sfaturi
am pus pe fata good yer pe spate fulda acum totul e ok |
--------------------
MEGANE
1400 TCE
BREAK
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 15:23 |