Probleme cu vitezometrul, cablu ?
![]() ![]() ![]() |
Probleme cu vitezometrul, cablu ?
yonel33 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 5 December 07 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
25
1992
|
|||
aly_vo |
![]()
|
![]() . . . Group: Members Posts: 475 Joined: 23 September 07 From: Nehoiu \ Buzau ![]() |
sal !
Problema nu e chiar asa usoara. A trecut si eu prin aceeasi situatie, am un r20 , e identic pe fata cu r25 (motor si cutie). Chestia cilindrica care a iesit din cutie e axul care invarte cablul de km care la randul lui e invartit de un pinion din teflon (un fel de material plastic f dur). Daca ai observat are niste nuturi (rizuri verticale) pe el, acolo sta acel pinion din teflon. Pinionul este angrenat de o piulita(de pe trenul mobil) care are niste striatii(dinti) tot din teflon. Trebuie data cutia jos sau cu f mare chinuiala se poate face si pe dedesubt eventual pe canal sau elevator. oricum tre' desfacut capacul din spate a-l cutiei de viteze. In general se schimba toate acele piese ( piulita de la trenul mobil, axul din otel si pinionul acela mic). am gasit odata kitul de reparatie dar f greu , cand am schimbat eu acum 3 ani. Succes ! Scrie-ne ce ai rezolvat. ![]() |
--------------------
Audi
A6
Quattro Skoda fabia 1.2 HTP; Ex Fabia 1.2HTP 'Mototolita total' de BN03WUW
|
|
yonel33 |
![]()
|
deci problema este nasoala rau in cazul asta,eu sincer sa fiu nu am mai facut nimic deocamdata insa pina la primavara nu ma pot apuca de ea.Deci ar mai fi o solutie pana atunci, va rog mult care puteti sa ma ajutati spunindu-mi cat am la ora din 10 in 10 dupa turometru. Eu stiu ca in viteza a 4-a la1700 de ture am 50 la ora iar in a 5-a la 2600 de ture am 100 la ora Acum care ma puteti ajuta sa-mi scrieti cat am la ora in functie de turometru in viteza a 5-a.Specific ca este R25 din 92 (ianuarie),2165 capacitate,benzina,injectie.Va multumesc oricum
![]() |
--------------------
Renault
25
1992
|
|
aly_vo |
![]()
|
![]() . . . Group: Members Posts: 475 Joined: 23 September 07 From: Nehoiu \ Buzau ![]() |
sal ! cam asa ceva e cu turatia si viteza, la mine difera raportul, am alta cutie(r25 de pe care am luat-o avea 260 in bord), la mine la 3000rpm am 152km/h!! in a 5-a;
Dar mai simplu faci urmatoarea chestie : iei un prieten cu o masina care sti ca-i merge bine km-ul si mergi in spatele lui, i-l suni si atunci problem rezolvata...... Succes ! |
--------------------
Audi
A6
|
|
yonel33 |
![]()
|
merci pt sfat dar nu ma prea ajuta intrucat chestia asta o poti face doar pe autostrada si tre sa avem amindoi drum spre Bucuresti,sau aiurea.Specific ca sunt din CT.multumesc pentru implicare,la mine in bord gradatia maxima la viteza este de 220
|
--------------------
Renault
25
1992
|
|
aly_vo |
![]()
|
![]() Succes !! |
--------------------
Audi
A6
|
|
aly_vo |
![]()
|
uite un manual de reparatie pentru cutia de viteze. Sper sa-ti foloseasca
![]() Attached File(s) ![]() |
--------------------
Audi
A6
|
|
yonel33 |
![]()
|
problema este ca manualul tau este gol,nu are nimic
|
--------------------
Renault
25
1992
|
|
aly_vo |
![]()
|
? curios la mine merge. da=mi o adresa de mail sa-l trimit
|
--------------------
Audi
A6
|
|
yonel33 |
![]()
|
yonel33@yahoo.com
poate nu stiu eu sa-l deschid.... ![]() 18 Dec 2007, 22:13: gata am reusit ,nu stiu de ce nu a mers de la inceput !! This post has been edited by yonel33: 18 Dec 2007, 22:13 |
--------------------
Renault
25
1992
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 21:00 |