Demontare bondouri, si pregatire pentru vopsire
![]() ![]() ![]() |
Demontare bondouri, si pregatire pentru vopsire
Toto - BOD |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 556 Joined: 18 January 05 From: Craiova ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio
- BOD
2003
|
|||
![]()
|
|
![]() *** Big Daddy *** Group: Members Posts: 755 Joined: 5 February 05 From: ...pe aici, pe dincolo, pe peste tot... ![]() |
Am desfacut eu fata de use de pe dreata fata si cu ocazia asta am vazut si sistemul de prindere de la bandouri. Trebuie scosa intai bucatica cu inscriptionarea modelului si dupa aceea se scoate si restul bandoului. Pt. ambele trebuie impins spre inainte si dupa aceea se trage spre exterior. Este ca un sistem de sina, bandoul are niste urechi care se introduc in decupaje dupa care se impinge spre inapoi si culiseaza agatand dupa tabla portierei. Decupajul este ca un "L" pus pe orizontala.
Cel mai usor ar fi sa demontezi una din fete de usi de pe fata ca sa-ti dai seama exact cum e prins. Vezi ca e un tutorial aici care iti explica cum se demonteaza si, daca-l urmezi intocmai, in cateva minute ai dat jos fata de use. Pt. bandourile de pe usile din spate nu stiu, dar cred ca 99% este la fel sistemul de prindere. Spor la treaba! |
--------------------
Renault
Clio Bicorp
2005-dCi/80cp Clio Bicorp Dynamique 1,5dCi/80CP, Bleu Odissee, Full Options (15.06.05)
VW Polo 1,4 TDI PD/105CP, Attractive, chiptuning by TCM Turbo (24.10.05) |
|
Toto - BOD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 556 Joined: 18 January 05 From: Craiova ![]() |
multam fain!
Dar mai am o intrebare, inainte sa ma apuc de treaba: cum se da jos bucatica aia cu inscriptinarea modelului la symbol (este diferit de bicorp) |
--------------------
Renault
Clio
- BOD
2003
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
Mare grija la medalionul de pe bandou. Are 2 prinderi pe laterale, cu o surubelnita lata si subtire cred ca poti sa-l extragi. Si daca rupi ceva, n-ai decat sa-l lipesti cu putin adeziv.
|
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
Toto - BOD |
![]()
|
cum scot masina din service asta o sa fac
![]() |
--------------------
Renault
Clio
- BOD
2003
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
M-am uitat mai cu atentie azi la un symbol: vezi ca pe interiorul portierelor, pe margine, in dreptul bandourilor se gasesc 2 capacele de plastic negre care acopera 2 suruburi ce sustin bandoul pe portiera.
Dupa desurubare bandourile se imping in sens invers, cele din fata in fata, iar cele de pe usile spate spre portbagaj. |
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
octav_ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 846 Joined: 16 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Arata bine Symbolul din poza cu bandourile si manerele vopsite in culaorea caroseriei.
|
--------------------
Clio
RS 197
2009 2.0 16V
|
|
themadman |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 188 Joined: 23 November 04 From: Bucuresti ![]() |
pfaaa,exact culoarea mea si tot cu geamuri fumurii.'
abia astept sa vina caldura si le bag la vopsit clar. de cand ma bate gandul. .... ![]() |
--------------------
Peugeot
407 2.0 HDI
2004 Executive
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 23:32 |