probleme stergatoare laguna II
![]() ![]() ![]() |
probleme stergatoare laguna II
espacern |
![]()
|
||
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
|
||
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|||
bflorinwolf |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 162 Joined: 6 November 10 ![]() |
Ehhh, asta parca e alta treaba. Ms de raspuns 😊
17 Aug 2015, 09:38: Nu merge. Trebuie data bara jos This post has been edited by bflorinwolf: 17 Aug 2015, 09:38 |
--------------------
Renault
Laguna 3
2012, 2.0 dci, 150 cp
|
|
cristianalin85 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 188 Joined: 20 June 15 From: dr tr severin ![]() |
E foarte usor sa dai bara jos, scoti aparatoarele din plasric de la roti si desfaci cele 2 sau 3 suruburi de prindere a barei. Cheie de 11 parca, eu mai am doar 1 surub pe fiecare parte, celelalte s-au dus in timp.
|
--------------------
renault laguna 2
laguna 2
2003 Expression
- MH85CRS
|
|
bflorinwolf |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 162 Joined: 6 November 10 ![]() |
Am rezolvat-o. Ms 😊
|
--------------------
Renault
Laguna 3
2012, 2.0 dci, 150 cp
|
|
mariushd |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 9 August 18 ![]() |
Din păcate nu pot trimite mesaj privat pt userul gheorghiță, am aceeași problemă ca si el, adică nu functioneaza stergatoarele, pompitele de lichid si ecranul ce afișează portierele deschise... sigurantelw din torpedo sunt bune si cele din panoul central... u de sa mai verific? Multumesc !
|
--------------------
Renault
Laguna
2003
- HD91TBR
|
|
bigigi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 907 Joined: 29 September 06 From: Brasov ![]() |
Stergatorul de luneta functioneaza incontinu ,
Am citit undeva Întrerupător de oprire defect : În interiorul motorului ștergătoarelor de parbriz există un contactor responsabil pentru oprirea ștergătoarelor de parbriz în poziție orizontală. Dacă această piesă mică se defectează, curentul curge liber către https://www.france-piece-auto.com/ștergătoarele de parbriz, care apoi funcționează chiar dacă comanda nu este cuplată. Dacă acest comutator este într-adevăr cauza problemei, se poate chiar ca ștergătoarele de parbriz să continue să se rotească în timp ce vehiculul este oprit, preluând energie din baterie. ⚡ Motorasul stergatorului de luneta are acest sistem ? Multumesc. |
--------------------
Renault
Laguna 1.9 dci , Laguna 2.0 dci
2006
- BV 07 UDL
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th April 2025 - 13:33 |