Servodirectii auto, www.trami.ro
![]() ![]() |
Servodirectii auto, www.trami.ro
remesh |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 528 Joined: 1 May 08 From: Braila ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 3 ST
2013 / ex M2 2007 / Ex. Clio 2 decat mult si fara rost, mai bine putin dar prost
|
|||
trami |
![]()
|
- Group: Members Posts: 270 Joined: 15 July 05 From: Targoviste ![]() |
Le face Delphi-Saginaw special pentru Renault de prima dotare si cu ax de 19 mm. Este cea din ultima poza de aici: http://www.trami.eu/pomec.html , dar fara fulie/portafulie.
Garantia este de un an, important este ca cel care scoate fulia de pe pompa veche si o monteaza pe pompa noua SA STIE CUM SE FACE si sa aiba sculele necesare. La noi montajul costa 100 lei. |
--------------------
Kuga
2
-
- -
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Cat costa reconditionarea unei casete de directie la o Solenza Scala 2003 1.4 benzina ?
Daca as dori schimbarea pompei de servo cu una electrica stiti sa faceti modificarile ? |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
trami |
![]()
|
QUOTE(trami @ 17 Mar 2009, 20:19) Preturi actualizate, fara tva, dar cu montaj inclus si garantie 18 luni, la Targoviste: Reparatie caseta directie hidraulica Clio, Megane, Solenza, Logan: 1200 ron. Pompa noua de servodirectie Clio benzina, Logan benzina, Solenza: 500 ron. Valabil si-n martie 2010. Nu facem modificari la pompele electrohidraulice. Daca vrei sa-ti pui pompa de Clio-Kangoo merge numai cu un releu. Daca vrei pompa de Logan trebuie sa-i modifici electronica ca s-o faci sa mearga continuu, iar motorasul e trifazat fara perii. This post has been edited by trami: 15 Mar 2010, 22:31 |
--------------------
Kuga
2
-
- -
|
|
glumaretzuu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 50 Joined: 3 April 07 ![]() |
O caseta pt un Scenic RX4 (a inceput sa piarda ulei)?
This post has been edited by glumaretzuu: 17 Mar 2010, 16:57 |
--------------------
Renault
Scenic RX4,2.0l,16V
2002
|
|
trami |
![]()
|
Ai mai intrebat:
QUOTE(glumaretzuu @ 18 Jun 2009, 22:20) O caseta de directie pt Scenic RX4,2.0l 16V benzina;pierde ulei; se poate reconditiona pt a iesi mai ieftin? ![]() E aceeasi caseta care pierde ulei din iunie 2009? Atunci ti-am spus pretul, acum nu stiu, e posibil sa n-o mai pot repara. Rugina lucreaza! |
--------------------
Kuga
2
-
- -
|
|
glumaretzuu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 50 Joined: 3 April 07 ![]() |
Da,stiu ca am mai intrebat, voiam sa stiu daca e o modificare substantiala de pret. Pierde pe la un semering putin ulei; uneori pierde vizibil, alteori nu. Te voi deranja cu un telefon cand voi merge la mecanic si va discuta cu tine pt a spune cat de uzata este,ca vreau ca sa primesc caseta prin curier.
This post has been edited by glumaretzuu: 17 Mar 2010, 23:30 |
--------------------
Renault
Scenic RX4,2.0l,16V
2002
|
|
Georcaeff |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 2 May 09 ![]() |
Salut! Am un Renault Clio Symbol 70 000 km. Aud un sunet de caraiala metalic, atunci cand urc o panta sau plec mai in forta de la semafor(in treapta 1 sau 2). Ar putea fi caseta de directie? Daca da, cat ma ajunge remedierea problemei? Multumesc
|
--------------------
Renault
Symbol
2006
|
|
trami |
![]()
|
Nu e din caseta de directie.
|
--------------------
Kuga
2
-
- -
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.627 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
Pentru un peugeot 406,1.8i,2001, o pompa servo cat ar costa?
This post has been edited by sorin1983: 27 Mar 2010, 08:01 |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
Abu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 393 Joined: 22 November 04 From: Ploiesti ![]() |
Se poate un pret pentru o pompa de servo la un Symbol dCi din 2007?
Multumesc. |
--------------------
Renault
Symbol Fidji 1.5dCi
2007
|
|
trami |
![]()
|
Aveti email!
|
--------------------
Kuga
2
-
- -
|
|
G71 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 51 Joined: 12 October 05 ![]() |
O Caseta pt megane scenic 2 din 2004?
|
--------------------
Renault
Scenic II
2004 Dynamique ---------------
Scenic II 1,6 16V Confort Dynamique + ESP/ASR |
|
gabidrideanu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 268 Joined: 18 April 10 ![]() |
salut , kit de reparatie caseta directie pt o skoda fabia 1 din 2003 motor 1.9sdi mai precis simeringurile ma intereseaza ca am o scurgere la simeringul din partea dreapta
|
--------------------
Renault
Clio
2002 1.5dCi
- B-31-SIV
|
|
trami |
![]()
|
Pana acum vreo trei ani am vandut sau am oferit gratis kituri sau simeringuri celor care ca si tine au crezut ca o caseta se poate repara in fata blocului inlocuind un simering cu scule improvizate din surubelnite, dalti, mocsuri sau leviere. Dupa ce mi-am primit injuriile de rigoare ca simeringurile mele nu au fost bune, ca inainte curgea mai putin caseta, am renuntat definitiv si fara exceptie la vanzarea/donarea de astfel de elemente de etansare.
|
--------------------
Kuga
2
-
- -
|
|
gabidrideanu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 268 Joined: 18 April 10 ![]() |
am inteles .... dar nu se poate reconditiona .... ca o caseta noua costa o groaza de bani...
|
--------------------
Renault
Clio
2002 1.5dCi
- B-31-SIV
|
|
HLG |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 27 October 09 From: Bucuresti ![]() |
Un pret pentru o caseta de directie Renault Laguna 1 , 1.8 benzina.
Mersi. |
--------------------
Renault
Laguna
1996
|
|
steauaiulianos |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 24 May 10 ![]() |
Va salut....o reconditionare pentru o caseta directie la un Renault Clio Symbol din 2002 cat m-ar costa ????astept raspuns...defectul este ca pe drum cu denivelari se aud niste batai la roata stanga...constatare la service renault-joc in axul stang in caseta de directie....astept raspuns
|
--------------------
Renault
Clio
2002 1.5 dci
- PH-89-ULY
|
|
Boyka |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 15 September 10 ![]() |
Salut ! istoria e cam asa :
CLIO-SYMBOL 1.4 Fidji 2006 in prezent 48000 km . Am schimbat caseta de directie (TRV)pentru ca pierdeam lichid...in aproximativ 2 saptamani am ramas fara servodirectie si am schimbat si pompa de servodirectie (pe curea ) la sfatul mecanicului cum ca am mers cateva zile fara lichid (maxim 200 km) dupa care am constatat ca servodirectia tot nu functiona ..am luat legatura cu magazinul de piese si am schimbat dinou caseta ... toate bune ,frumoase si sexi pana azi (cam 2-3 saptamani de la reparatie ) cand dinou nu mai am servodirectie 022.gif ... am luat dinou legatura cu service-ul si magazinul in vederea solutionari. Raspunsul de la furnizor este ca imi da banii inapoi in schimbul piesei ce sa zic in aproximativ 4 luni si 5000 km si vreo 6000de ron de la achizitie mi s-a cam luat de renault ... ![]() Dupa care am v-am gasit pe voi p'aici... ma puteti ajuta cu un pret pentru piesa luata de la voi ? Multam anticipat. This post has been edited by Boyka: 29 Sep 2010, 12:08 |
--------------------
RENAULT
CLIO SYMBOL
2006 1.4 8V Fidji
- GR-04-DXD
|
|
adicorbos |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 720 Joined: 3 December 07 From: brasov ![]() |
o caseta de servodirectie de solenza benzina cat costa, noua sau reconditionata
|
--------------------
dacia
solenza
rapsodie 2003
- bv 87 car
|
|
trami |
![]()
|
QUOTE(steauaiulianos) pe drum cu denivelari se aud niste batai la roata stanga Caseta hidraulica nu bate!!! Verifica bine restul articulatiilor directiei si suspensia. Bat doar casetele mecanice de tipul celor cu servodirectie electrica EPS. QUOTE(Boyka) Raspunsul de la furnizor este ca imi da banii inapoi in schimbul piesei In schimbul carei piese? Daca o dai inapoi furnizorului si-ti primesti banii inapoi, tu mai ramai cu prima caseta defecta, cea a masinii? Daca da, atunci te costa 900 lei reparatia ei. adicorbos, cred ca tu m-ai sunat. |
--------------------
Kuga
2
-
- -
|
|
danny_DODO |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 18 Joined: 29 July 10 ![]() |
Poti sa imi spui te rog un pret pt. fulie servodirectie solenza? ms!
|
--------------------
renault
laguna 2
2001
- BDD
|
|
trami |
![]()
|
Nu am fulii, imi pare rau.
|
--------------------
Kuga
2
-
- -
|
|
dodi99 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 6 January 08 ![]() |
salut,o reconditionarea unei casete de directie,clio hatch,2005,din ce am vorbit cu mecanicul,zice ca este doar electrica,si bate pe fata.Initial am zis ca sunt pivoti,amortizoare,sau altceva,dar in urma verificarilor,nu este nimic din cele de mai sus.La trecerea peste hopuri,denivelari,simt in volan,o bataie trepidatie.Cit ma costa reparatia,si daca din cele relatate mai sus,puteti sa-mi dati un raspuns privitor la caseta de directie,multumesc
|
--------------------
renault
clio bicorp
2005/1,5 dci/65 cp
- il03lcv
|
|
ZooM |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 17 January 09 ![]() |
Salut am si eu un Alfa Romeo 145 din 1996 si vad ca are o caseta TRW, ma poti ajuta cu un kit de reparatii sau spune-mi terog cat ma costa o caseta.
|
--------------------
renault
clio
2004
|
|
horhel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 324 Joined: 24 October 08 From: Bucuresti ![]() |
salut
pentru un peugeot partner 1.9d model 2006 se poate kit de reparatie(sau sa inteleg din posturile anterioare ca nu mai vinzi asa ceva?) |
--------------------
reno
megan
doi punct doi
|
|
alexme24 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 780 Joined: 23 September 09 ![]() |
Salut,mi s-a stricat si mie pompa de servodirectie la un clio 2004. Moarta nu mai primeste curent nu nimic, cat m-ar costa reparatia?ms anticipat
|
--------------------
Renault/Honda
Clio 2/ Accord
2004/2008 Clio 2/Accord/Civic , 2004/2008/2008 1.5 dci / 2.4 VTEC / 1.8 VTEC
|
|
trami |
![]()
|
Am pompe reparate la 800 lei + tva + piesa veche la schimb. Motoarele lor sunt reparate cu rotoare NOI, platouri NOI.
DSCF2305.JPG ( Size: 125.61k ) Number of downloads: 1800 |
--------------------
Kuga
2
-
- -
|
|
trami |
![]()
|
Stoc limitat: platou cu carbuni NOU la 500 lei, transport inclus (cu Fancourier).
platou_clio.jpg ( Size: 26.17k ) Number of downloads: 1792 |
--------------------
Kuga
2
-
- -
|
|
adryan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 341 Joined: 9 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
Pompa servodirectie pentru masina din semnatura cod renault:8200888505
|
--------------------
VW
Golf V
2005/1.6 MPI
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th April 2025 - 10:33 |