Abuz din partea lui BaniiVorbeste, Suspendare conturi pana in 2022
![]() ![]() ![]() |
Abuz din partea lui BaniiVorbeste, Suspendare conturi pana in 2022
gvincentiu |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 162 Joined: 22 April 04 From: Galati ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310 break
1998
- GL
|
|||
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Domnul meu, a fost cât pe ce să fac același lucru. Consider însă că de 6 luni de când s-au unit forumurile aveai tot timpul din lume să-ți rezolvi problema, vorbind cu alex sau AlexV cerându-le să-ți unească cele două conturi, așa cum, dacă ai să cauți pe aci' prin forum alți useri au făcut deja.
Puteai avea măcar minima decență de a nu posta într-un topic la bursă (de unde ți s-a și tras) cu ambii useri, da? |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Iar eu (si moderatorii) presupun ca tu ai citit regulamentul si astfel ai aflat ca (virgula) clonele sunt interzise. Dupa unirea celor 2 forumuri, o minima gandire de 1.72 secunde ajungea sa iti dai seama ca folosirea AMBELOR conturi se poate interpreta ca si clona.
Poate pana in 2022 te prinzi unde ai gresit.... Ahh...si uite. Ti-ai facut INCA o clona. Propun extinderea suspendului pana in 2032 ![]() This post has been edited by driverx: 15 Nov 2006, 17:23 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.542 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Astepti "gvincentiu >> 30 zile ban pentru clona lui vinci_g" si daca nu se gaseste cineva sa iti dea ban pentru clona asta, navighezi in continuare pe forum.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
@123456789...ban pentru clona! A treia!!!
![]() |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
Hmmmm ... poate se putea rezolva altfel ...
![]() |
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7)
- RO 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
gvincentiu |
![]()
|
Este de discutat, sunt totusi doua forumuri diferite. De ce este vina mea ca dupa unificarea forumurilor devin clona? Puteam sa fiu anuntat sa ma retrag din unul, la alegere inainte de a fi suspendat bruta pe 16 ani, ce naiba. Acceptam acest lucru daca-mi cream clona in mod voluntar in scopuri nefiresti. Dar din actiunea voastra am devenit clona, nu din vointa mea. Asa ca eu nu sunt vinovat iar suspendarea este, asa o consider eu, abuziva.
This post has been edited by 123456789: 15 Nov 2006, 19:33 |
--------------------
Dacia
1310 break
1998
- GL
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
te lupti cu morile de vant...
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
gvincentiu |
![]()
|
S-ar putea, dar imi consider punctul de vedere ca fiind corect si de un bun simt care primeaza in fata "puterii" click-ului de mouse.
|
--------------------
Dacia
1310 break
1998
- GL
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Da domle...ai si tu putina dreptate...
Da de ce ai postat de pe ambele conturi??? ![]() |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
gvincentiu |
![]()
|
gvincentiu este pentru daciaclub si vinci_g este pentru reno si nu am vrut sa-i pierd thread-urile si/sau posturile.
Si asa am mers de ani de zile. Daca imi faceam "up"-uri la bursa cu unul pentru altul, sau mai stiu eu ce, intelegeam, dar asa fara avertisment sa fiu suspendat pana in 2022 cu ambele, nu e corect. Putea macar sa-mi lase unul activ si sa-mi dea warn pentru celalalt. Dar decat sa corectezi sau sa atentionezi un user, mai bine suspenda-i conturile pe 16 ani poate se "satura" de facut clone. |
--------------------
Dacia
1310 break
1998
- GL
|
|
pastrama |
![]()
|
QUOTE(123456789 @ 15 Nov 2006, 20:24) Pai ia uite ce zice nenea moderatoru DragosP. ![]() QUOTE(DragosP @ 15 Nov 2006, 17:19) Puteai avea măcar minima decență de a nu posta într-un topic la bursă (de unde ți s-a și tras) cu ambii useri, da? Cum e pan` la urma??? |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
StefanT |
![]()
|
![]() STF - Special Tactical Force Group: Members Posts: 3.413 Joined: 19 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Imi dau si eu cu parerea.
Din moment ce fapta sa nu a fost cu rea intentie (cum fac altii, li se baneaza un cont si a doua zi mai apare unul la fel cu virgula in coada), e prea drastica masura. Putea fi anuntat. Inseamna ca norocul meu ca aveam nick-ul Steffyx pe amandoua, daca era diferit recunosc ca nici eu nu l-as fi schimbat. Poate conteaza si parerea mea, si ii retrageti Banul de pe unul din conturi. O seara placuta! |
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
- B'100'HAY Fan Reno 53379
|
|
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
daca situatia sta asa cum o prezinta gvincentiu (vinci_g), trebuie sa ii dau 100% dreptate. in primul rand banul pe clona nu se da asa simplu si nu am precizat nicaieri ca cei care au conturi vechi de pe fiecare forum si nu au fost reunite se vor considera clone si vor fi reunite.
daca s-au folosit cele 2 conturi in scopul de a posta consecutiv pe acelasi thread, atunci depasim ce s-a scris in primul post, dar pana nu se verifica asta, decizia de ban este gresita. |
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
StefanT |
![]()
|
![]() STF - Special Tactical Force Group: Members Posts: 3.413 Joined: 19 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Nota 10, AlexV, ca de obicei
![]() |
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
- B'100'HAY Fan Reno 53379
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
de acord cu steffy. Alex e printre putinii sefi rezonabili de aici...
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
|
gvincentiu |
![]()
|
Multumesc, chiar va rog sa verificati daca apar ambii useri (in acelasi thread sau pe acelasi forum) la bursa reno sau daciaclub
This post has been edited by 123456789: 15 Nov 2006, 22:49 |
--------------------
Dacia
1310 break
1998
- GL
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
Apar, ca de aia ai luat ban. In acelasi thread la bursa ai postat cu ambii useri (unde vindeai surse UPS). Nu as fi avut de unde sa stiu daca nu postai. Asa ca nu mai fa pe fecioara nevinovata, ca nu tine.
Nimeni nu poate visa ca ai avut userii aia de cind forumurile au fost separate. Este NUMAI VINA TA pentru ca ai luat ban pentru clona. Puteai lamuri problema de multa vreme. Ai citit regulamentul forumului si STIAI ca NU ai voie cu clone. Dar tu ai continuat INTENTIONAT sa folosesti clonele. Si apropo, puteai avea bunul simt sa folosesti nick-ul asa cum este. Eu daca as fi in locul adminilor ti-as da ban pe IP pe zilele ramase din cele 30 pentru clona pentru aceasta lipsa de respect. |
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
gvincentiu |
![]()
|
Mult stimabile BaniiVorbeste,
1. Situatia in care m-ati bagat cu reunirea forumurilor nu se poate numi clona din urmatoarele motive: aveam useri diferiti cand le-ati reunit, ii folosesc pe forumuri diferite si nu in scopuri josnice dupa cum probabil ti-ai dat seama. 2. Clona apare atunci cand imi creez un user intentionat, pe acelasi forum (nu ma priveste ca folositi acceasi b.d. pentru doua forumuri, nu e problema mea) si il folosesc malitios 3. Chiar am vrut sa verific daca a fost o greseala de-a mea ca am postat in acceasi bursa (dacia sau reno) cu ambii useri, dar am avut neplacerea sa constat ca mi-ai sters thread-urile si iti multumesc pentru acest lucru. 4. Imagineaza-ti, daca poti, urmatorul scenariu: - s-au inventat serverele de proxy pe Internet care pastreaza IP-ul meu ascuns si in plus exista si comanda IPconfig /renew, - exista servere de mail free, - pot sa aloc 1, 2 sau 3 ore pe zi/noapte ca sa iti dau peste cap toate planurile de IP ban, warn, clone s.a.m.d. si sa fac varza forumurile 5. Dar nu, eu sunt civilizat si de bun simt si respect regulile de forum. Asa ca... mai bine pune-mi cele 2 thread-uri de la bursa la loc, da-mi un "up" la ele, deblocheza-mi conturile, atentioneaza-ma sa renunt la unul sau, daca prefer, sa le reunesc si ma mai gandesc daca sa-ti cer sa-ti dai singurel un ban pe IP (asa cum zici tu) sau warn. |
--------------------
Dacia
1310 break
1998
- GL
|
|
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
sa mor eu daca inteleg cui i-a taiat capul aceast gvincentiu , vinci_g, 123456789.
S-a adeverit faptul ca a postat cu amandoi userii in acelasi topic dar nu in scopuri ascunse. al doilea post din topic a fost o ajustare de pret, iar dupa ce a fost intrebat ceva, a raspuns, si probabil a raspuns de pe celalalt forum unde era logat cu celalalt user. Da, se poate considera clona, nu este vina lui ca are 2 conturi, noi le-am facut clone, noi nu am specificat ce se intampla in aceasta situatie, problema putea sa fie rezolvata printr-o simpla discutie intre moderator si user. Aceste discutii lipsesc de mult din pacate. Later edit: dupa cum se vede acum exista un singur user ( ca si in celelalte cazuti userul mai vechi a ramas, mesajele s-au mutat pe el). Nu mai exista nici un ban in functiune. Si topicul de la bursa este la locul lui. |
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
f-prot |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 16 November 06 ![]() |
Buna,
sint un utilizator nou si nu prea stiu cum merg forumurile astea de discutii si nu vreau sa am probleme ca utilizatorul de mai sus. Asi vrea sa stiu daca si numele meu mai figureaza pe altel forumuri ca sa nu avem discutii pe orma cu d-l Banii Vorbeste sau cum lo chema. |
--------------------
Dacia
Logan
2006 1.6 MPI 16v
- PH-69-ION
|
|
AlexV |
![]()
|
cel mai bun prim sfat este sa citesti regulamentul.
pe scurt nu scrie in limbaj irc, cu prescuratrile de rigoare, tine firul discutiei si nu devia de la ea pe sectiunile tehnice, iar daca ai ceva de vanzare posteaza la bursa dar citeste regulamentul de acolo intai. partea cu numele de utilizator, nu e nici o problema. cu acelasi nume si aceeasi parola te poti loga si pe daciaclub si pe reno.ro. un user 2 forumuri. problema in discutie aici este despre userii care aveau conturi cu nume diferite pe cele 2 forumuri inainte de unirea lor. bine ai venit. p.s. foloseste cratima |
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
gvincentiu |
![]()
|
Multumesc domnului Administrator AlexV. Topicul se poate inchide, daca asa considera si d-nul BaniiVorbeste. Consider ca in inimioara lui si-a dat seama ca s-a repezit si a gresit.
Il iert de a-si acorda singur un "ban", warn sau de up-uri cu "Recomand, user serios". |
--------------------
Dacia
1310 break
1998
- GL
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Domnu f-prot, sunteti cumva ruda cu userul bitdefender?
![]() |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
R19/16v |
![]()
|
var cu nav
![]() |
--------------------
DS
5H
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
o fi fratele meu vitreg?
![]() |
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Ca sa nu o dea lumea in diverse, se inchide.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th April 2025 - 13:34 |