Laguna Break sau Passat Break ?
![]() ![]() ![]() |
Laguna Break sau Passat Break ?
eggas |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 9 October 06 ![]() |
|
||
--------------------
vw
polo variant
2001
|
|||
andrei1302 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 266 Joined: 11 August 04 From: Bucuresti - Constanta ![]() |
Si eu am fost pus in fata acestei alegeri. Ma mai gandeam si la Mondeo si, cred ca ala mi se parea cel mai misto. Oricum, decizia se ia la fata locului, in functie de ce gasesti. Dar nu o sa gasesti niciodata Passat si Laguna in aceeasi stare, aceleasi dotari si la acelasi pret. Diferenta dintre ele in conditii de egalitate la toate aspectele (motorizare, dotari, stare) poate ajunge la 2000 Euro. Daca ar fi fost la acelasi pret as fi ales Passat fara dubii. Cel mai tare ma enerveaza la el faptul ca este masina preferata a taranului roman care nu stie decat atat: Passat, Passat, Passat.... Nu a stat niciunul sa fac un calcul.
|
--------------------
Renault Laguna
1.9 DCi 120 CP
- CT-10-NAG
2003 Privilege Grandtour
|
|
boozywoozy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 595 Joined: 18 August 06 From: galati ![]() |
andrei sunt foarte de acord cu tine!!!!!!!Passatul a ajuns masina nationala.Cred ca in Romania sunt cele mai multe Passaturi,pacat ca mai mult de jumatate sunt masluite,km dati peste cap,istoric dubios...In prima faza am avut ocazia sa iau un passat din 2004 din Germania dar noroc ca ma cunosteam cu patronul autohusului care mi-a spus direct cum sta treaba cu masinile lui si a altora.
Mare grija pe ce va aruncati banii!!!! |
--------------------
ex renault
laguna 2
- gl 41 nyk
2002 1.9 dci dynamique
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Si eu de acord cu andrei.
Votez Laguna! |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
adrian@ |
![]()
|
Membru incepator Group: Validating Posts: 38 Joined: 19 May 06 ![]() |
volumurile portbagaj + banchete spate sunt aproape identice pentru ca au aproximativ aceeasi lungime. am mers cu un passat break si am fost impresionat de ea, dar era si normal sa fiu pentru ca avea motor de 2,5 sau 2,3.
in privinta pieselor, da un search pe acest forum si vei vedea ca si renault si vw au aproximativ aceleasi preturi la pivoti, capete de bara, etc: depinde de unde le iei. un lucru este cert: la ani si dotari egale pe passat vei da mai multi bani care nu stiu daca se merita. alegerea ta... This post has been edited by adrian@: 19 Nov 2006, 19:28 |
--------------------
Renault
Laguna 2
2002 Hatchback 1.8 16V Dynamique
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th August 2025 - 02:20 |