Senzori presiune roti
![]() ![]() ![]() |
Senzori presiune roti
Cornelius |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 62 Joined: 29 January 07 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio III
2007 CD
- B xx xxx
|
|||
roty |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 605 Joined: 19 May 06 ![]() |
pai vezi si tu, daca pe panou e desenata masina si arata si care usa e deschisa, atunci ar trebui sa fie marcata si fiecare roata. Daca ai un bec cu masina cu usi deschise care se aprinde si atat, atunci e clar, n-ai.
|
--------------------
Renault
Clio 3
2006, 1.4 16V Renault Megane II Sedan, Confort Expression, 1.6 16V 115CP, 2005
|
|
GeT |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 137 Joined: 15 August 06 ![]() |
Si eu am tot Confort Dynamique si n-am asa ceva. Din manualele de service reiese ca acel senzor de presiune s-ar afla undeva pe interiorul jentii si nu in valva.
Pe configuratorul renault.ro, optiunea asta nu apare nici la Dynamique nici la Privilege. Mai concis: tu n-ai, noi n-avem, ei au. Scuze, acum m-am uitat in manual: senzorii sunt pe valve, la interior. This post has been edited by GeT: 29 Jan 2007, 21:21 Attached thumbnail(s) mon_pres.JPG ( Size: 81.62k ) Number of downloads: 170 |
--------------------
Renault
Zoe ZE50
2020 Clio III 1.5 dci - erat
|
|
cri123 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.620 Joined: 16 April 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Nu va stresati, ca in Romania Renault are promotie. Printre altele, include si lipsa senzorilor de presiune pe la majoritatea modelelor (de la Clio la Laguna, poate sa fie pe VelSatis...).
|
--------------------
Renault
Laguna 2
2006 2.0T dopat cu 30 ponei Kadjar 1.6 dci 4x4 - 2015
Megane 1.2 Classic 1.6 16v - 2001 |
|
billy_is_here |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 15 January 07 ![]() |
Acesti senzori se regasesc DOAR la versiunea 1.6 110 CP BVA - adica cutia cu viteze automata. alaturi de asta exista si scaunul pasagerului reglabil pe inaltime si sertar de documente sub scaunul pasagerului. Daca cititi cu atentie oferta generala de preturi o sa vedeti ca sunt mici stelute pe acolo
![]() |
--------------------
Renault
Clio 3
1.6 Dynamique 2006
- rodaj momentan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 05:58 |