Am 20%, de ce?
![]() ![]() ![]() |
Am 20%, de ce?
guliver |
![]()
|
||
No title Group: Members Posts: 545 Joined: 26 December 05 ![]() |
|
||
--------------------
fosta dacie
fosta solenza
1900 dar nu toamna "Fericirea e o minge de fotbal, cînd e aproape o loveşti, cînd este departe alergi după ea!"
|
|||
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.512 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
nu-i ban, e warn (avertizare de ban
![]() Daca faci click pe procentaj, vezi cine si de ce ti-a dat. |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
guliver |
![]()
|
Oricum nu m-am lamurit, zice ca am fost avertizat de Money Talks, pentru ca am facut comentarii la bursa.Nu-mi aduc aminte sa fi facut asa ceva, as dori ca acest ins sa ma lamureasca.
|
--------------------
fosta dacie
fosta solenza
1900 dar nu toamna "Fericirea e o minge de fotbal, cînd e aproape o loveşti, cînd este departe alergi după ea!"
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.512 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
pana-ti raspunde MT iti zic eu:
a fost o data ca niciodata un topic numit "piese megane sedan 2.1" unde mai multi oameni au inceput sa comenteze asupra kilometrajului real al unei masini. La bursa nu se comenteaza, a venit MT, a sters tot si a impartit frateste cate 10% warn la fiecare ![]() |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
guliver |
![]()
|
Eu nu am scris pe acel topic.Cred ca moderatorul asta se plictisea si s-a gandit sa mai imparta niste avertizari in stanga si-n dreapta. Vreau sa -mi arate topicul scris de mine pt care am fost avertizat.
|
--------------------
fosta dacie
fosta solenza
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(guliver @ 7 Nov 2006, 17:23) Eu nu am scris pe acel topic.Cred ca moderatorul asta se plictisea si s-a gandit sa mai imparta niste avertizari in stanga si-n dreapta. Vreau sa -mi arate topicul scris de mine pt care am fost avertizat. Guliver, imi permit sa dau un citat pentru a reimprospata memoria: QUOTE(guliver @ 4 Nov 2006, 20:24) De unde stii ca are 60.000? Din topicul "piese megane sedan 2.1"Si zici ca nu ai scris pe topicul ala? Mmm... Oare? |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înşel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
guliver |
![]()
|
Acum ca mi-ai aratat mi-am amintit, dar doar pentru atat? Deja e dictatura...
|
--------------------
fosta dacie
fosta solenza
|
|
guliver |
![]()
|
Klaus, poti sa inchizi topicul, sincer nu mai astept nicio explicatie.
|
--------------------
fosta dacie
fosta solenza
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
Ce explicatie vrei mai mult decit atit? Ai incalcat regulamentul de la bursa, nu mai ai ce sa comentezi. Zi mersi ca acum nu se mai da BAN pentru comentarii la bursa. Dar daca vei insista, ti se va face pe plac.
|
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th May 2025 - 13:33 |