Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

3 Pages < 1 2 3 > 
Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

ANPC si Renault - Partea a 2-a, Scrisoare oficiala ANPC

laguna_2_interceptor
post 13 Nov 2006, 07:35
Post #31

createur d'automobile

Group: Members
From: I A S I-capitala Moldovei, RO

ce treaba are dinamica accidentului cu ciocnire frontala la care turismul are 130 km la ora si camionul 50? ai habar ca la o astfel de ciocnire vitezele astea se aduna? ai habar ca dinamica accidentului nu are nici in clin nici in maneca cu nedeschiderea nici unui airbag in acest caz? ai habar ca a fost facuta expertiza la masina si expertii au facut un raport in care se scrie ca masina a suferit defectiuni si din aceasta cauza nu a lucrat nici un airbag?

ti-a spus cineva de stocuri de piese rebuturi?

ti-am spus eu ca vin masini facute la comanda cu defectiuni? sau ca pun astia intentionat pe masini piese defecte, adica cu buna stiinta?

ai habar ce inseamna PRODUCTIE? ai habar ce insemna o defectiune la un robot care sudeaza? ai habar de ce lumea care cumpara masini noi verifica daca lufturile cad bine pe masina, daca o portiera nu e stramba, daca un plastic nu scartaie? daca e izolata fonic masina? ei afla ca astfel de rebuturi se distribuie pietelor non UE... pentru ca ele exista la orice mare producator, pentru ca sunt inerente

vad ca la capitolul imaginatie stai tare, de cand ai inceput sa scrii fabuezi si iti expui propria interpretare a ce am spus eu...

si inca un amanunt, am cumparat pana acum 3 masini audi direct de la fabrica, luate personal imediat dupa ce au fost testate si nu vorbesc din ce imi povestesc altii... sa imi spui tu mie ca la uzina audi e mai scumpa masina ca in RO pentru ca isi protejeaza ce? eu cred ca habar nu ai ce spui si faci dor interpretari evazive...

sa stii si tu ca prin rebut se face referire la masina si nu la un anumit subansamblu... habar nu ai ce teste se fac la o masina care iese din fabrica... probabil faci parte din categoria celor naivi care cred cand se livreaza masina ca are 0 sau 7 sau 11 km pe care dealeru iti spune ca au fost facuti la manipulare... total eronat, masina este scoasa pe pista si incercata un numar de km inainte de a se hotara drumul ei... si apoi pleaca masina cu 0 km...

This post has been edited by laguna_2_interceptor: 13 Nov 2006, 07:40

--------------------
Renault - Laguna II ph.I GT INITIALE - verkauft - - IS 79 MRS 2003
C32 AMG Sportcoupé
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
semit
post 13 Nov 2006, 08:55
Post #32

Private Spice

Group: Moderatori
From: Bucuresti

Domnii @ssilviu si @laguna 2 interceptor va rog sa terminati off-topicul... smile.gif

--------------------
Reno Megane GT line 1.5dCi '13
nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
+
liviurosioara
post 13 Nov 2006, 12:35
Post #33

Membru autentic

Recunosc ca primul meu impuls dupa ce am revenit de la munte si am apucat sa citesc ce s-a scris a fost sa-l injur pe klaus. Daca pana acum am avut vreo indoiala ca moderatorul forumului colaboreaza strans cu renault - ca sa nu spun ca este platit de ei - acum s-a risipit. Si cand te gandesti ca sunt total contra teoriei conspiratiei ph34r.gif .....
Pentru nelinistea lui klaus: nu am facut nicio modificare cat de mica la masina, daca nu includem spalatul masinii la modificari icon_mrgreen.gif . Iti dai seama ca daca era ceva cat de mic in neregula, in aproape 2 luni cat s-au chinuit in service cu masina, ar fi depistat. Mai ales ca stiau deja de reclamatiile mele la anpc si nu cred ca vroiau sa ma menejeze.
Oricum, daca renault vrea sa ma fure cu smecherii din astea, avocatu` de-l retinuse klaus a zis ca cere imediat expertiza, sa se lamureasca aia ca nu s-a miscat un surub.
Klaus, mai cere si tu de la renault un week-end la munte, te mai vindeci de speculatii cool.gif .

--------------------
Renault Megane Sedan 2005
Renault Megane II Sedan, Confort Privilege, 1.5dci 100cp, 2005
+
tzk
post 13 Nov 2006, 12:57
Post #34

membru cu megane

liviurosioara, am urmarit cu interes toate topicurile care le-ai deschis legate de probleme tale cu masina. am vazut ca exista niste controverse legate de modificari la masina, pe partea electrica (mp3 kenwood, alarma gemini). am cautat pe net sa vad topicurile tale.
am gasit tot felu de posturi, pe forumu reno.ro, pe daciaclub, pe alt forum romanesc. am gasit si pe forumuri straine (de unde ai cumparat kenwood-u,cred ca esti una si aceeasi persoana, sper sa nu gresesc).

crezi ca se poate sa faci aicea o recapitulare a tuturor problemelor care le-ai avut cu masina, ca eu unu nu mai inteleg nimica.

--------------------
Renault Megane II Sedan Expression 1,5dCi 80 2005
+
semit
post 13 Nov 2006, 13:05
Post #35

Private Spice

Liviu.. no offence, dar cine te invata te invata prost... EU personal.. si cu userul @casper ne-am urcat in masina TA cand ai venit cu ea la intalnirea Reno.ro si am vazut acel Kenwood pe care daca imi amintesc bine ne-ai zis ca ai dat 14 milioane ... userul @casper poate confirma... si am auzit si bassul dat de wooferul tau... huh.gif

--------------------
+
casper
post 13 Nov 2006, 13:26
Post #36

Membru autentic

From: militari pe stanga

imi amintesc de un sedan crem parca venit la o intalnire intr-o vineri, care avea un cd Kenwood pe el pe care nu as fi dat nici macar 2 mil la ce facea, si statia cu subu din portbagaj care la sunet lasa de dorit, parerea mea care nu prea ma pricep la sunet (nu ca as fi fost un pui de dj cand eram tanar dar ramane intre noi wink.gif ), se pare ca era domnul liviu.
daca instalarea unui cas+statie+subwofwer nu se numeste modificare asupra masinii, nu stiu ce sa mai cred. poate se numeste interventie asupra masinii ? deci tot la pierderea garantiei duce nu ? cel putin pe partea electrica.

@semit: nu useru s-a urcat in masina cu tine, eram in carne si oase, ma rog mai mult oase tongue.gif

This post has been edited by casper: 13 Nov 2006, 13:28

--------------------
MEGANE SEDANE 2005
megane sedan expresion 1,5 dci 80 cai - martie 2005
+
richie
post 13 Nov 2006, 14:55
Post #37

The Right Member

Daca cei de la Renault ar fi constatat vreo chestie...cat de mica, pentru care sa retraga garantia masini, poti sa fi sigur c-ar fi facut-o. Nu vreau sa-l apar pe om, nu-l cunosc, nu stiu daca are dreptate sau nu, dar imi vine greu sa cred ca, de fiecare data cand s-a dus prin service, a demontat de pe masina instalatia audio, cu tot cu cablurile care duc in portbagaj la statie si subwoofer.....Pur si simplu nu pot sa cred ca exista cineva in stare sa faca asta.....

--------------------
Honda Accord / Nissan Pathfinder 2.5dCI, LE Plus A/T -
+
CGB
post 13 Nov 2006, 15:02
Post #38

CGB

From: behind

liviu.....
asa e? ai avut montat un kenwood cu tot cu statie pe masina in cauza? pe care ulterior l-ai scos. si daca l-ai avut montat, a fost montat in service reno, sau pe neveu....ca sa zic asa.

--------------------
Renault Clio RS Line 2022
casper
post 13 Nov 2006, 15:07
Post #39

Membru autentic

From: militari pe stanga

crezi ca e chiar atat de greu sa demontezi cablurile de instalatie la un megane ? io mi-am instalat singur subu si se desfac cateva plastice de la praguri si ies firele aproape singure.

ps: nu vreau sa dau in liviu , chiar mai vb din cand in cand cu el pe mess, doar ii sustineam parerea lu semit vizavi de intalnirea de atunci cand a venit cu ele montate pe masina.

--------------------
MEGANE SEDANE 2005
megane sedan expresion 1,5 dci 80 cai - martie 2005
+
richie
post 13 Nov 2006, 15:26
Post #40

The Right Member

M-am prins ce ziceai tu....si n-am zis ca e greu sa faci asta. Doar ca mi-e greu sa cred ca, cineva, s-ar apuca sa scoata tot cablajul de fiecare data cand va fi nevoit sa mearga cu masina la service....Ce sa zic....o fi posibil sa ma insel. unsure.gif

--------------------
+
Turkish
post 13 Nov 2006, 16:55
Post #41

Membru autentic

Liviule cred ca ar fi trebuit sa postezi de la bun inceput informatii cat mai complete despre ce s-a intamplat. Nu de alta da sa fie lumea lamurita exact ce si cum...

Daca ti-ai bagat degetelele pe unde nu trebuie si ai si tu o contributie cat de mica la problemele de care te-ai lovit lucrurile sze schimba radical. Daca nu, da-i bice. Poti sa postezi pe cate forumuri si canale vrei tu. Daca ai dreptate merita sa-i apuci cu un cleste de OO si sa nu le dai drumu pana nu suna ca o alarma stricata. E cazul sa invete ca au si responsabilitati fata de consumator.

Usor off topic
Laguna Interceptor explicatia ta cu masinile produse special pentru europa de est este din categoria marilor conspiratii iudeomasonice care vor sa ne dea noua cu ulei ars pe satelitul de cristal. Nu sta in picioare. Masinile sunt mai ieftine la noi pentru ca asta e piata in momentul asta si ei prefera sa dea preturile in jos ca sa vanda in loc sa le tina la nivelul altor piete.

O masina de acelasi fel costa sume similare in Germania si UK doar ca la unii e in EUR si la altii in Lire Sterline (adica daca transformi in eur mult mai mult). Sa inteleg ca se fac special niste masini mai bune pentru UK care costa mai mult? Sau ca alea de la ei sunt standardul si mai au inca doua in jos. Unele mai ieftine pentru restul Europei si unele si mai ieftine pentru est adica fraierii de noi.

--------------------
Honda Accord 2.4, 2007
+
richie
post 13 Nov 2006, 20:43
Post #42

The Right Member

Garantat o mare diferenta de pret este din dotari, pentru ca, reglementarile din vest cer mai multe chestii obligatorii in echiparea unei masini, pe cand mai spre est legislatia este mai lejera. Si nu e nici un producator suficient de zabauc sa aduca pe o piata cu putere de cumparare...teoretic mult mai mica, aceleasi autoturisme din vest, cu aceleasi preturi ca acolo.
In rest, chestia cu masinile produse special mai slabe ca sa fie mai ieftina.....no prea inghit. Eventual, pot inghiti faptul ca pe piata noastra ajung masini care la testul de calitate au iesit undeva mai jos. Adica, din triere se selecteaza anumite repere mai slabe, numai bune de vandut mai ieftin.

--------------------
+
IRONICK
post 13 Nov 2006, 20:51
Post #43

-

From: Romania

Oare de ce pentru piata din Ro dupa adaugara pachetului de drumuri grele, francezii nu au adaugat ESP ? Ca trebuiau sa fac teste din nou. Dar la noi . . lasa domne ca merge si asa ...

--------------------
CUGIR Albalux 11 - B-11-LUX 1982
+
semit
post 13 Nov 2006, 20:58
Post #44

Private Spice

Va rog sa reveniti la subiect sau incep sa va impart prieteneste ... % wink.gif

--------------------
+
claus
post 14 Nov 2006, 00:45
Post #45

private spice

daca stau bine sa ma gandesc.. si eu tin minte un sedan crem cu un mp3 kenwood si woofer si statie smile.gif asa, ca fapt divers..
din pacate.. la capitolul poze cu sedanul crem cu mp3, woofer si statie.. stau foarte prost.. n-am nici una sad.gif
in alta ordine de idei.. mult succes in cearta cu reno romania..

edit.. asa liniste intr-un topic ce se vrea incendiar ???

This post has been edited by claus: 14 Nov 2006, 11:55

--------------------
renault megane II 2003 confort dynamique
+
Solon
post 14 Nov 2006, 13:03
Post #46

Membru autentic

Asa Clause, intarata-i ca dupa aia sa imparta Semit frateste niste warn-uri! biggrin.gif

--------------------
3 japoneze 2 nemtoaice si cam atat
+
claus
post 14 Nov 2006, 13:14
Post #47

private spice

bre, soloane.. mai zilele trecute.. omu' facea mare scandal.. si, dupa ce i s-au adus la cunostiinta mici detalii.. mici amintiri.. se pare ca s-a linistit ..
sau, doar mi se pare mie ? smile.gif

--------------------
+
Freeymind
post 16 Nov 2006, 10:14
Post #48

Membru incepator

From: Cluj Napoca

Deci? Ce s-a intamplat? sunt si eu un pic curios...

--------------------
Renault Megane II 1.6 16V Bicorp 2006
+
Freeymind
post 17 Nov 2006, 14:16
Post #49

Membru incepator

From: Cluj Napoca

Ce-mi place linistea asta...

--------------------
Renault Megane II 1.6 16V Bicorp 2006
+
IRONICK
post 17 Nov 2006, 14:23
Post #50

-

From: Romania

Oare de unde se aude linistea asta ?

--------------------
CUGIR Albalux 11 - B-11-LUX 1982
+
semit
post 17 Nov 2006, 14:33
Post #51

Private Spice

sigur nu din Kenwood tongue.gif

--------------------
+
claus
post 18 Nov 2006, 23:22
Post #52

private spice

aloo.. nenea cu scandalu'.. ce s-a mai intamplat ?

--------------------
+
cristinic
post 19 Nov 2006, 13:47
Post #53

Membru

o fi cazut la vreo intelegere si i-e rusine sa ne spuna ca si-a vandut sufletul...
smile.gif

--------------------
Renault Laguna 2002 1.9dci
+
richie
post 19 Nov 2006, 16:49
Post #54

The Right Member

Stiti cum faceti voi acum? Hotul cu un pacat....pagubasul cu 100 LolLolLo.gif

--------------------
+
BogdanX
post 19 Nov 2006, 20:05
Post #55

Membru

From: Deva

Si eu stiu un proverb: "Hoțul strigă: prindeți hoțul!"
Liviu trebuia sa se stie el "curat" inainte sa deschida atatea topicuri anti-reno pe nu stiu cate forumuri.
Sa vina sa combata tot ce au scris colegii de forum si atunci vorbim de cat de vinovati sunt cei de la Renault ca vand masini varza!

This post has been edited by BogdanX: 19 Nov 2006, 20:11

--------------------
Renault Laguna II.2 2.0T 2006
+
richie
post 19 Nov 2006, 22:08
Post #56

The Right Member

Pai eu n-am zis ca omul are sau nu dreptate....doar ca se fac prea multe supozitii pe aici.

--------------------
+
wrs
post 20 Nov 2006, 09:34
Post #57

Membru incepator

Vad ca in aceasta discutie se da cu tunul ba in Renault ba in Liviu si incepem sa fim chitibusari.
Haideti sa obtinem ceva constructiv sin aceasta situatie.

Din topicul http://www.reno.ro/index.php?showtopic=475...l=liviurosioara (post-ul 3 si 7 ) reiese ca Liviu intentiona sa isi monteze un Kenwood si chiar mentiona ca il va prezenta la o intalnire.

Aproape toti posesorii de Renault (printre care si eu) cunoastem faptul ca Renault nu accepta sa schimbi nimic la masina, lucru care ne-a tot enervat pe toti deoarece multi il consideram "marketing". Evident ca sunt lucruri care este normal sa nu le accepte deoarece pot dauna serios comportamentul masinii, gen: tuning la motor, lipituri pe componentele electrice, etc; dar sunt si mici modificari nu afecteaza masina si care in acceptiunea mea nu ar trebui sa ii deranjeze. Ex: o husa incalzita conectata la bricheta nu ar trebui sa afecteze decat cel mult siguranta care se arde la suprasarcina si nu ar trebui sa pierzi garantia la toata partea electrica din acest motiv.

Am cautat pe forum si nu am gasit o descriere a problemelor masinii lui Liviu. Daca cineva le cunoaste sau stie pe unde au fost prezentate ia il rog sa le posteze aici si sa cercetam impreuna daca ceea ce a facut Liviu putea duce la problemele aparute.

Cred ca am avea de invatat din acest lucru.

P.S. Liviu cred ca ar fi potrivit ca si tu sa te implici in aceasta actiune pe care am propus-o.

--------------------
renault symbol 1.5dCi 80cp fidji, 01/2006
+
claus
post 20 Nov 2006, 11:07
Post #58

private spice

wrs.. poti sa apesi pe numele userului, si sa ii dai "Find member's topics".. smile.gif
uite, de ex, 4 linkuri interesante.. 1, 2, 3, 4

--------------------
+
cristinic
post 28 Nov 2006, 12:16
Post #59

Membru

chiar nu sunt noutati?

--------------------
Renault Laguna 2002 1.9dci
+
claus
post 28 Nov 2006, 12:28
Post #60

private spice

s-a dat la fund..
si.. partea ciudata e ca a intrat pe forum ultima oara "Yesterday, 17:40"

--------------------
+
3 Pages < 1 2 3 >
Closed Topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 10th August 2025 - 16:57
Dacia